buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

damka

mam Martensy dwie pary  u mamy na strychu. Długie z blachą i krótkie mokasyny. Muszę je odszukać.

zuzia

golinda

szukam rudych botków, na grubym obcasie max 8cm, do jeansów, spodni... chyba dotarłam do dna internetów i nic nie ma

widziały kumy?

te moje z Zary ze złotym obcasem są piękne, ale takiej jakości, że odesłałam do reklamacji - po 3 założeniach wyglądają jak po 3 sezonach! i rozlazły się o 1 rozmiar, noga mi w nich lata

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Cytat: golinda w 17 Paź 2016, 12:36:32
szukam rudych botków, na grubym obcasie max 8cm, do jeansów, spodni... chyba dotarłam do dna internetów i nic nie ma

widziały kumy?

te moje z Zary ze złotym obcasem są piękne, ale takiej jakości, że odesłałam do reklamacji - po 3 założeniach wyglądają jak po 3 sezonach! i rozlazły się o 1 rozmiar, noga mi w nich lata
jak mowiłam jakośc zara ............

golinda

Cytat: marax w 17 Paź 2016, 22:16:41jak mowiłam jakośc zara ............

tragedia
botki z zeszłego roku też wyglądają słabo, ale były na wyprzedaży przecenione do 179zł, więc już im odpuszczę, zapastuję granatową pastą

marax

michalowi  kurtka za 500 zł puściła na szwie ....

golinda

Cytat: marax w 18 Paź 2016, 09:21:39
michalowi  kurtka za 500 zł puściła na szwie ....

ja mam dwa płaszcze i oba wyglądają bardzo porządnie

inkageo

Kupiłam w końcu brązowe lasocki.. Kolor jest trudny do uchwycenia, w każdym oświetleniu inny. Są bardzo wygodne, będą mi pasować prawie do wszystkiego, ale minus taki, że ta skórka jest delikatna..woda w nią wsiąka. Spróbuję zaimpregnować, kupiłam od razu preparat, ale obawiam się, że to znowu wybór jednosezonowy.
Imagine there is no hate

Justynna

inkageo, mam botki Lasockiego w podobnym kolorze. Już drugi sezon je noszę. Jak jest mokro to robią się na nich ciemne plamy, ale ani razu nie przemoczyły się :)

zwierzatko_mojej_mamy

golinda, no trzecie to dla mnie na nie ;D drugie nie Twoje, ale fajne ;P szkoda, że nie dają foty na nodze, akurat w butach modelka rzadko spieprza sprawę, a dla mnie wnosi to wiele.
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: golinda w 20 Paź 2016, 21:08:56https://badura.pl/produkt/bezowe-botki-na-slupku,7516-69-1055-L

ciekawy fason, tylko nie podoba mi sie ten szew w polowie buta. Nie lubie.

Przywiozlam moje rockstud z Monachium, jeszcze ich nie zalozylam.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

maya, słabe te buty, mierzyłam je
to wycięcie zawisa w powietrzu, nie przylega do nogi, ja mam niskie podbicie, ale bez przesady

za to kupiłam te:

https://www.zalando.pl/unisa-czolenka-black-un111b06r-q11.html

zadowolona jestem, wygodne i porządne. brakowało mi takich.

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

golinda ladne,  unisa ma fajne buty i wygodne.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: golinda w 26 Paź 2016, 10:37:33
maya, słabe te buty, mierzyłam je
to wycięcie zawisa w powietrzu, nie przylega do nogi
Te od badury?

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 28 Paź 2016, 14:17:52
swietne! szkoda, ze takie wysokie, dla mnie to z 2 cm mniej musiałyby miec.

zamówiłam dwie pary i te niższe odsyłam. jednak wolę wyższy obcas, choć do spodni te niższe byłyby fajne

https://www.zalando.pl/unisa-numis-czolenka-na-platformie-un111b06f-q11.html

mayagaramond

Premiera :) Nie umiem zrobic lepszego zdjecia i nigdzie nie ma duzego lustra...

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond