buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

jak już to gładkie
w PL jest pełno podrób tych butów, ale TY nie mieszkasz w Polsce, więc nikt Cię nie posądzi ;)

mayagaramond

Cytat: golinda w 14 Wrz 2016, 08:42:01
w PL jest pełno podrób tych butów, ale TY nie mieszkasz w Polsce, więc nikt Cię nie posądzi

hahaha, ja mam dwie pary podobnych, ale one nie udaja Valentino, sa podobne:
http://sheerluxe.com/sites/default/files/grid2_9.jpg

Bezowe i czarne. Kupilabym wiecej, ale juz ich nigdzie nie ma.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

maya, są prawie identyczne

to tak jak trzy paski i nazwa adibas

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

maya, kto pierwszy zrobił te buty? Valentino? w takim razie wszystkie kolejne je udają, to bardzo charakterystyczny wzór

wrobelek0403

mnie sie te cwieki nie podobają, choć same buty ok :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: golinda w 14 Wrz 2016, 09:26:40maya, kto pierwszy zrobił te buty? Valentino? w takim razie wszystkie kolejne je udają, to bardzo charakterystyczny wzór

kto pierwszy? Pewnie jakis punk w Londynie ;)

mayagaramond

konwalia

Golinda drugie

Maya gładkie

mayagaramond

Zamowilam gladkie, dorwalam kod na 10% znizki i jeszcze oddadza mi VAT na granicy czyli drugie 10-15% :)
Tylko zobacze je dopiero jak przylece do Monachium bo wyslalam do kolezanki.

martullek

Cytat: golinda w 13 Wrz 2016, 08:10:59
martullek, ale zamszowe? jaka wysokość? bo aldo zabija mnie wysokością obcasów...

no właśnie zamszowe i wysokość nie-aldowa bo max 7 cm. ale kupowane już nie pamiętam ile czasu temu

martullek

mam je w pracy, jutro zrobię zdjęcie

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

wróbel, nie! te koturny już takie niemodne. i kształt nieelegancki... no weź...

wrobelek0403

golinda, ale mają wygodny przód, wszystko teraz takie "czubiate" :/ wlasnie mam na zbyciu szpilki, które miałam na sobie raz. Wiecej ich nie załozyłam :/

Te, co wkleiłas akurat mi sie nie widzą zupelnie.

golinda

mi się widzą właśnie do spodni. mam lekki odwrót od szpilek i pańciowatości. już mnie wkurza, że idzie to półroczne hujstwo i rajstopy trzeba będzie nosić. wolę więc spodnie.

wrobelek0403

golinda

najbardziej ostatnio podobały mi się te, które wam pokazywałam (te twarde). i wysokość idealna i obcasik zgrabny, kolor, fason... ideał... tylko czemu nie do chodzenia? :(

wrobelek0403

dragonfly

Cytat: wrobelek0403 w 29 Wrz 2016, 08:22:12
niebieski :D
no niby tak, ale rozsadek mi podpowiada nr 2 lol

mayagaramond

ostatnie, ale ja teraz kupilabym wszystko, co jest pastelowe lol

golinda

Cytat: mayagaramond w 29 Wrz 2016, 08:44:46
ostatnie, ale ja teraz kupilabym wszystko, co jest pastelowe lol

też mi się tak teraz jesiennie pomieszało w głowie :D
chcę piaskowy płaszcz, koniakowe buty, buty beżowe, buty pudrowy róż...