buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

malutenka

Cytat: tiliam w 09 Maj 2016, 14:22:17A Wy w tych conversach na gole stopy latacie? Nie obcierają??
mnie wszystko obciera. Teraz chodze z żelowym plastrem na pięcie, bo po jednym krótkim spacerze nowe trampki zrobiły mi dziurę.

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

Cytat: marax w 09 Maj 2016, 18:01:32mi się te moje conversy wydawały sztywne.

to kup sobie skórzane. one są extra

ziuta

ooo, przekonałyście mnie, będą skórzane
tylko dalej nie wiem, który model wybrać :rotfl:

justynaaaa2

ziuta, pokaż gdzie masz jakieś skórzane? ja tylko męskie znalazłam :/

ziuta

justynaaaa2, tu na przykład https://www.zalando.pl/converse-chuck-taylor-all-star-dainty-tenisowki-i-trampki-bialy-co411a0bu-002.html
ale są też te klasyczne chuck taylor z czerwonym i niebieskim paskiem https://www.zalando.pl/converse-all-star-tenisowki-i-trampki-niskie-bialy-co415a03f-002.html
i jest jeszcze wersja dainty z czerwonym i niebieskim paskiem

golinda

justynaaaa2

zamówiłam te co ziuta wkleiła, jeszcze -40zł za newsletter miałam
pewnie i tak będę odsyłać bo się okażą niewygodne albo rozmiar nie ten  :sciana:

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

Strasznie świecące ;) Jak słońce złapiesz w te kryształy, to oślepniesz na miejscu i pól miasta do tego będzie jak w Dniu Tryfidów ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

wrobel, przypominam o chromie VI ;)

sztuczna podeszwa w sandałkach? już mnie stopy pieką

mayagaramond

Cytat: szelma w 10 Maj 2016, 12:17:27Jak słońce złapiesz w te kryształy, to oślepniesz na miejscu

opluty opluty

Mnie sie podobaja, lubie jak sie swieci i blyszczy. Minusem jest to, ze nie sa ze skory.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: golinda w 11 Maj 2016, 09:10:31sztuczna podeszwa w sandałkach? już mnie stopy pieką

kurde, jakoś nie skojarzyłam, ze podeszwy tez :/

to chyba pozostane przy tych, choć 300 zł za 3 paski na krzyż to lekkie szalenstwo ...
http://gomez.pl/pl/product/tommy-hilfiger-sandaly-jennifer-14b-navy-blue-fw56820683-3
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

przyszły moje conversy, śliczne są, bardzo zgrabne i o dziwo pasują i nic nie uwiera jak na chwilę założyłam na gołą stopę :)
dobrzę że 37.5 nie było dostępne bo pewnie bym się skusiła i byłyby za małe, te 38 są idealne

ziuta

ooo, moje też dzisiaj przyszły, ale nie miałam jeszcze okazji zmierzyć
ja się zasugerowałam opiniami i wzięłam o pół rozmiaru większe, zobaczymy czy nie popełniłam błędu
ale fajnie, że fajne :)

tiliam

Pokażcie te swoje conversy!

ziuta

Cytat: tiliam w 13 Maj 2016, 14:20:41
Pokażcie te swoje conversy!
o właśnie! zmierzyłam wczoraj swoje i są super, rozmiar idealny, super wygodne i bardzo mi się podobają
nawet chciałam robić zdjęcie, ale mi uciekło ;)

justynaaaa2

ziuta, :) dzięki za linka :)

tiliam chcesz linka czy fotę?

tiliam

Justa
I to i to

Tez kupuje ale nie wiem jaki rozmiar i to trwa juz ponad rok ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: tiliam w 13 Maj 2016, 15:52:18Tez kupuje ale nie wiem jaki rozmiar i to trwa juz ponad rok
to teraz nie kupuj, ja se kupiłam tuż po urodzeniu cała happy, że w końcu mogę wyjść z domu, a po 3 miesiącach się okazało, że o rozmiar za duże, nie wiem, czemu.. wcale nie miałam spuchniętych stó podczas ciąży, ani po, a dam se rękę uciąć, że jak kupowałam i chwilę chodziłam to dobre były.. może schudłam tak lol ze stóp lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tiliam

Zwierzu
Racja, ja po 1 ciazy mam rozmiar większa stopę. Bo w ciazy wytwarza sie ten hormon co rozluźnia stawy - u niektórych stopy wracają a u innych nie. U mnie zostały wieksze. Teraz tez miałam juz na końcówce za małe wszystkie buty.. Rety, kolejny rok nie bede miała w czym chodzić..

konwalia

Gomez na przecene kod ready10