buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

golinda

ja wiążę, a jeśli mam rozwiązane to z lenistwa i są puszczone luzem, a ja je przydeptuję

wrobelek0403

nie wpadłabym na to, ze to fopa :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Cytat: inkageo w 19 Maj 2016, 09:59:46Kokardka na wierzchu nie zdradzi naszego roku urodzenia?
:rotfl:
niestety śmiem podejrzewać, że jeśli coś zdradzi mój rok urodzenia, to prędzej twarz, niż sznurówki trampek :D
dla mnie wciskanie do środka jest po pierwsze niewygodne, po drugie i tak zostaje ten węzeł na wierzchu i wg mnie to średnio wygląda
wiążę na kokardkę i udaję luzaka :D

wrobelek0403

manie ukrywania kokardek miałam w liceum :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

ziuta, hahah, miałam napisac to samo, ze nawet ukrywanie kokardek juz nam nie pomoze :D

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 19 Maj 2016, 10:31:21
nie wpadłabym na to, ze to fopa :D

ja też!
jeszcze trochę kumam wpychanie do środka, z boku nie zawiązanych sznurówek, ale kokardki? eee? dziwne jakieś...

inkageo

Ja jakoś tak wiążę, ale nie jest to wygodne.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, jak dla mnie to wyglada nieporzadnie :D jakbys zapomniała porzadnie zawiazac ;)

justynaaaa2

to ja inaczej
próbowałam tak ale w tych skórzanych język się ciężko odgina
ja upycham na boki i właśnie ten węzełek zostaje na górze a z boku się wysuwają
ale mamy problem lol

justynaaaa2

a mi się inki wiązanie podoba
dla mnie trampki powinny być właśnie zawiązane od niechcenia :D

rubin04

Cytat: inkageo w 17 Maj 2016, 23:53:21
Jeżeli ktoś jeszcze chce zmierzyć to pisać :)

https://www.eobuwie.com.pl/baleriny-maciejka-01302-01-00-1-czarna-koza.html

120 zł.

wysłałam do bratowej, ona ma chyba mikro stopę

zwierzatko_mojej_mamy

ja czasami wiązałam w pętelki po bokach ;) jak tutaj

jeśli conversy mają wkładkę, można jak tu, na stałe:

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

nie zawiązane sznurówki sprawiają, że but jest luźno i obciera mi piętę
ja wiążę i nie planuję chować kokardki - jakiś obłęd :D

wrobelek0403

tiliam

Ziuta,
Dzieki za foto!
Super wyglądają - musze takie nabyć, tylko nie wiem czy stopa mi sie skurczy czy juz nie..

konwalia

Ja chowam do środka albo zakładam gumkę "od gaci "

konwalia

Ja wielbię moje nowe tenisowki

inkageo

Imagine there is no hate

callja

Wiązanych butów właściwie nie noszę :hmm: Ale gdy jeszcze nosiłam, nigdy nie wpadłoby mi do głowy chowanie kokardek... P. chował (on z kolei nie nosi właściwie butów wsuwanych, bo nie lubi) ale machnął ręką, bo sznurowadła w kółko mu się rozwiązywały, wyłaziły albo... uwierały lol lol lol Nosi kokardki i gwiżdże na reakcje ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

:)

malutenka

Cytat: inkageo w 19 Maj 2016, 09:59:46Kokardka na wierzchu nie zdradzi naszego roku urodzenia? :D
ło matko lol lol

malutenka

Cytat: inkageo w 19 Maj 2016, 10:23:52
Ja pomyślałam, że to widocznie nie jest młodzieżowe, że to jakieś faux pas (jak sandały i skarpety) i grzecznie schowałam :D Od tego czasu się męczę ;)
Inka ale Ty tak naprawdę? Poprzedniego posta pisałam o 6 z pierwszą kawą i do teraz myślałam że coś mi się przywidziało.

inkageo

No serio. Pytam jaki jest kanon, bo ja takie buty noszę bardzo rzadko i się nie znam. Kontaktu z młodzieżą i studentami nie mam, a nie chcę jednak prezentować skarpet w sandałach :D
Imagine there is no hate