buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

inkageo

Mój mąż się lepiej zna, bo on niedawno studia skończył :D
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 20 Maj 2016, 09:50:16
Mój mąż się lepiej zna, bo on niedawno studia skończył :D

tak. i bardzo młodo wygląda z brodą :D

golinda

Cytat: inkageo w 20 Maj 2016, 09:49:25Kontaktu z młodzieżą i studentami nie mam, a nie chcę jednak prezentować skarpet w sandałach :D

komicznie wyglądają ludzie "starzy", którzy z uporem naśladują młodzież, myśląc że przez to będą młodsi ;)

malutenka

:szok:
Cytat: inkageo w 20 Maj 2016, 09:49:25
No serio. Pytam jaki jest kanon, bo ja takie buty noszę bardzo rzadko i się nie znam. Kontaktu z młodzieżą i studentami nie mam, a nie chcę jednak prezentować skarpet w sandałach :D
inka musisz sobie koniecznie kupić kolorowe new balance i mieć przykrótkie dżinsy,tak, żeby kostkę było widać. Niezależnie od pogody :D
Trampki nie cofają licznika na dowodzie. Z resztą po co go cofać?

malutenka

Cytat: golinda w 20 Maj 2016, 10:05:32
komicznie wyglądają ludzie "starzy", którzy z uporem naśladują młodzież, myśląc że przez to będą młodsi ;)

I posługują się młodzieżowym językiem typu "Hej lala, chodźmy na prywatkę!".

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 20 Maj 2016, 10:05:42Z resztą po co go cofać?

zgadzam sie :D

no i jednak jest róznica miedzy sadałami i skarpetami a "zle" zawiązanym butem :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Cytat: malutenka w 20 Maj 2016, 10:05:42
:szok:inka musisz sobie koniecznie kupić kolorowe new balance i mieć przykrótkie dżinsy,tak, żeby kostkę było widać.
aaaaaaaaaa  lol

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Justynna

Cytat: malutenka w 20 Maj 2016, 10:05:42nka musisz sobie koniecznie kupić kolorowe new balance
ja chcę sobie kupić NB, ale zawsze szkoda mi kasy :D

wrobelek0403

Cytat: Justynna w 20 Maj 2016, 10:14:55NB

ja miałam do biegania, swietne były :D niestety umarły :/

justynaaaa2

ej ale nie mówcie że taka kokardka wygląda fajnie ;) nie mówię o modzie ale o ogólnym wyglądzie
o wiele fajniej wyglądają schowane sznurówki niezależnie od wieku
ja odkąd pamiętam starałam się je chować, nie mam pomysłu jak to zrobić z sensem więc często mi wszystko wyłazi a buta muszę mięc zawiązanego mocno bo inaczej obciera

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 20 Maj 2016, 10:15:19
zwłaszcza z tą dwójką dzieci na stanie :rotfl:

ojtamojtam, to o niczym nie swiadczy ;)

wrobelek0403

hahahaha :D może sama przemysle :D

justynaaaa2

mi się stylizacja ziuty podoba :)

malutenka

ziuta, nie liczy sie bo jest za ciepło! Gdzie masz puchówkę do tych gołych kostek?

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 20 Maj 2016, 10:15:55a buta muszę mięc zawiązanego mocno bo inaczej obciera

nie ten wątek, ale w bierniku "but" ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: malutenka w 20 Maj 2016, 10:22:42Gdzie masz puchówkę do tych gołych kostek?

ja miewam lol lol pająka lol lol czuję się młodo lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

Jestę hipsterę od zawsze - nosiłam krótkie spodnie, zanim były modne lol Sznurówki chowam tylko w trampkach, bo są strasznie długie i mi przeszkadzają w chodzeniu, a nigdy nie pamiętam, żeby kupić krótsze. NB nie mam i nie rozumiem mody na gołe kostki ;) Ja do moich przykrótkich spodni noszę ekscentryczne skarpetki a'la Tyrmand :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 20 Maj 2016, 10:22:42
ziuta, nie liczy sie bo jest za ciepło! Gdzie masz puchówkę do tych gołych kostek?

hahaha lol

inkageo

Pfffffff atak personalny, a ja tylko chciałam dopytać co robić ze sznurówkami ;)
Obrażam się!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo:buzi: nie obrażaj sie, no co Ty :D To Twoj stary zwariował, ze w ogole takie tematy zapodaje :D