buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

golinda

Cytat: golinda w 22 Kwi 2016, 10:17:18
poszukuję takich butów - mocno wycięte z przodu, wąski obcas ok. 9cm, lakierowane, beżowe, mogą być ciut ciemniejsze
i cena bliżej 300zł :)

widziałyście gdzieś?

https://www.zalando.pl/lk-bennett-stila-czolenka-bezowy-lk311b00i-b11.html?size=38

zamówiłam te buty. piękne są. bajecznie piękne. ale niewygodne jak pierwsze lepsze z Zary... twarde, mimo że przecież całe ze skóry
te z Gino Rossi, które ostatnio kupiłam, to przy nich jak kapciuszki

dragonfly

Dziwne, ja mam kilka par LK B i wszystkie sa bardzo wygodne.... No, chyba ze lakierowana skora jest twardsza....

fasolka1980

lakierowana skora jest twardsza.

golinda

ale te lakierowane z GR są super wygodne, te LK B twarde :( szkoda
a może i lepiej bo mam kasę w portfelu

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

aniak1211

niewiemjaka

malutenka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Maj 2016, 23:39:26Kupiłam se buty, na pewno sie zachwycicie
nie zachwycam się tylko dlatego, że są różowe.

inkageo

Dziewczyny mam do sprzedania nowiutkie baleriny maciejka, całe skórzane, rozmiar 36, śliczne.
Kupiłam w pośpiechu w sklepie stacjonarnym, w którym nie ma zwrotów :( Są na mnie za małe. Mi jednak bliżej do 37 niż do 36. To jest typowe 36.

Sprzedam za 120 zł:
https://www.eobuwie.com.pl/baleriny-maciejka-01302-01-00-1-czarna-koza.html

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: dragonfly w 03 Maj 2016, 13:36:25
a ty co, masz jakiś kryzys wieku średniego czy jak? lol lol lol

czemu? :>

serio kupiłam

za całe 90 pln mam idealne wyjazdowe buty, które nic nie ważą, które same się przyczepiają do stopy, mają świetną podeszwę i wygodne są bardzo
zamierzam ich używać jako obuwia zmiennego na wszystkie wyjazdy, jak tropie te skrzydlate bestie po łąkach to w normalne sandały włazi trawsko w palce, można dzień  cały latać w traperach, ale bywa gorąco, skrzydlate bestie lubią lato ;) zakładam, że będą idealne również pod prysznice w dziwnych przybytkach, jako plażowo-wodne w kamienisto-plażowo-głazowych nadmorskich kurortach i finalnie, jako ciapy na wyjazdach do przybytków mniej kurortowych ;) dla mnie odkrycie roku, a do obok crocksów wygodą i stabilnością to nawet nie leżały ;)  pomijam aspekt wizualny, bo ja crocksów nie trawię od zawsze ;) myślę, że i pranie ich będzie pralkowe, migusiem ;) a i na rower też powinny być idealne
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

callja

Cytat: inkageo w 03 Maj 2016, 18:39:54
Dziewczyny mam do sprzedania nowiutkie baleriny maciejka, całe skórzane, rozmiar 36, śliczne.
Kupiłam w pośpiechu w sklepie stacjonarnym, w którym nie ma zwrotów :( Są na mnie za małe. Mi jednak bliżej do 37 niż do 36. To jest typowe 36.

Sprzedam za 120 zł:
https://www.eobuwie.com.pl/baleriny-maciejka-01302-01-00-1-czarna-koza.html

inka, to są baleriny/baleriny, czy mają choć minimalnie podniesioną piętę??
Ja bosa teraz prawie, więc chętnie przytulę każde buty, co nie będą mi lecieć ze stóp :/

edit:
doczytałam, że mają 1,5 cm obcasa :/ Musiałabym przymierzyć, czy primo maciejkowe 36 na mnie pasuje, secundo czy moje kolana to zniesą :/ Nie wybierasz się na dniach do Wro?? ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

fasolka1980

Inka- jak callja nie wezmie to ja jestem następna w kolejce.

inkageo

Callja niestety się nie wybieram :( Musiałabym wysłać pocztą.
Imagine there is no hate

inkageo

Może wyślę, a jak nie będą pasować to Ty wyślesz Fasolce? :)
Imagine there is no hate

callja

inka, myślę, że to rozsadna opcja!!

inkageo

Podaj mi proszę adres, bo nie mam nigdzie zapisanego, może uda mi się dzisiaj wysłać.
Imagine there is no hate

inkageo

Ok, wygrzebałam z PW, już mam :)
Imagine there is no hate

niewiemjaka

ja mam beznadziejne stopy, kolejne buty muszę oddać (cienka skorka, powinny być miękkie, płaskie balerinki), a jednak zalozylam w domu i dupa, juz czuje że będą mnie obcierać (pieta i palce) kurvva...
już nie wiem gdzie szukać :(

callja

Cytat: inkageo w 04 Maj 2016, 11:29:38
Ok, wygrzebałam z PW, już mam :)
Uch, poradziłaś sobie, zanim tu dotarłam. Ale napiszę Ci na priva raz jeszcze, bo od dwóch lat mam inny adres, a nie wiem, do jak starej wiadomości dotarłaś ;)

mobka

Cytat: niewiemjaka w 04 Maj 2016, 12:09:38
ja mam beznadziejne stopy, kolejne buty muszę oddać (cienka skorka, powinny być miękkie, płaskie balerinki), a jednak zalozylam w domu i dupa, juz czuje że będą mnie obcierać (pieta i palce) kurvva...
już nie wiem gdzie szukać :(

Mam to samo a jeszcze w lewej stopie hallux mu się zrobił :( mnie jest tak ciężko buty kupić :(

niewiemjaka

Cytat: mobka w 05 Maj 2016, 08:11:59Mam to samo a jeszcze w lewej stopie hallux mu się zrobił :( mnie jest tak ciężko buty kupić
ja sie zastanawiam, czy juz nie kupic takich baleronek z gumką,
wszystkie sznurowane ok, ale jakies dopasowane to wielki problem, ale czasami mam potrzebe takich wlasnie balerin zwyklych, poszukuje, o dziwo trafiłam szpilki miekkie i dopasowane do moich kulasow, ale nie moge w nich chodzic na co dzien, bo nie lubie i nie moj styl

(takich balerinek jednosezonowych mam mase, mokasyny tez, niektore lepiej niektore gorzej, ale w kolorach, potrzebne mi czarne skorzane zwykłe miekkie ..)

czy np Maciejki są miękkie ?

salsa

moim zdaniem maciejki sa super miękkie ale ja nie jestem dobrym testerem takich rzeczy, bo ja nawet w sztucznych butach z byleczego chodzę na gołe stopy i rzadko mnie cos obciera
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)