Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

salsa

ja tez nie moge sie przekonać do botków i spódnicy
trzeba miec chyba ponad 180 wzrostu i super długie , chude nogi żeby to jakoś wyglądało
widuje czasem dziewczyny tak ubrane i wyglądają niezbyt korzystnie
poza tym sam botek jako but wydaje mi się fasonem tylko i wyłącznie do spodni
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

salsa

kozaki wykorzysta sie częściej niz botki
poza tym dla mnie sa to buty niepraktycznie ze względu na pogodę
kozaki dopiero teraz nosze ale to tez te nieocieplane
i tez nie cały czas, wczoraj byłam w czółenkach bo mi za ciepło
wiec nie wiem kiedy te botki nosić :)

Dodany tekst: 19 Lis 2010, 09:59:02

to jak golf ze swetra z krótkim rękawem :D

szelma

A ja na zimę muszę kupić szorty i klapki - i oczywiście nic nie ma ;). Nawet w asosowym outlecie pustki, ech.

salsa

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 10:00:36
A ja na zimę muszę kupić szorty i klapki - i oczywiście nic nie ma ;). Nawet w asosowym outlecie pustki, ech.
może ci pożyczyć :D ??

szelma

salsa, heh :). Szorty - jak nic nie kupię (choć su twierdzi, że mi znajdzie jakieś wystarczająco karaibsko boskie ;) ) - pożyczę od siostry, bo raczej w PL w lutym jej się nie przydadzą ;). A klapki czy inne japonki to chyba w Diversie są cały rok? Czy nie? Była któraś ostatnio może?

mayagaramond

Nie wyobrazam sobie zycia bez botkow ;D Mam rozne i nosze je do spodni, szortow i niektore do spodnic. Akurat te botki z kazaru duzo lepiej pasuja do spodnicy, bo wtedy je lepiej widac, szczegolnie te z kwiatkiem.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

szelma

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 10:03:34a w necie??

No oprócz asosa to nie wiem gdzie szukać :hmm:. A asosa już wczoraj przekopałam i posucha tak trochę :(.

Ale może skorzystam z promocji na wysyłkę i kupię sobie tę kieckę - nie mam żadnej czarnej takiej w miarę eleganckiej: http://www.asos.com/Allsaints/All-Saints-Leandre-Wool-Mix-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1223204&cid=2803&sh=0&pge=7&pgesize=20&sort=-1&clr=Black
Co uważacie?

salsa

hmmm u nasz jest duzo stron z niedrogimi butami - ja tak kupowałam w styczniu jak jechaliśmy w lutym na kanary
tu http://ebuty.pl/oferta/pl/klapki,page:2.html

Dodany tekst: pią, 19 lis 2010, 10:10:32

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 10:06:29Ale może skorzystam z promocji na wysyłkę i kupię sobie tę kieckę - nie mam żadnej czarnej takiej w miarę eleganckiej: http://www.asos.com/Allsaints/All-Saints-Leandre-Wool-Mix-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1223204&cid=2803&sh=0&pge=7&pgesize=20&sort=-1&clr=Black
Co uważacie?
prawie identyczną mam dzis na sobie :) moja różni sie w zasadzie tylko tym, że ma taki bardzo malutki rękawek - krótki wąski

szelma

O, dzięki za linka! Sporo fajnych tam jest :).

salsa

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 10:13:03
O, dzięki za linka! Sporo fajnych tam jest :).
ja kupiłam wtedy dwie pary tam - japonki i rzymianki :D wygodne bardzo i sie sprawdzily
kosztowały mało
rozmiar wzielam taki jak zwykle czyli 36 i były dobre

szelma

Wezmę tę kieckę, tylko zastanawiam się jaki rozmiar :hmm:.

salsa

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 10:15:49
Wezmę tę kieckę, tylko zastanawiam się jaki rozmiar :hmm:.
weź, mnie sie bardzo sprawdza :) ja swoja kupiłam w H&M :) dzis mam do niej szare rajtki z wzorkiem, czarne kozaki i szary dłuższy kardigan z paskiem w talii :)

z butów kupiłam wtedy m.in te http://ebuty.pl/damskie/buty/sandaly/abram-2622,czarny.html

justynaaaa2

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 10:00:36
haha mam ten sam problem :D jakieś japonki by mi się przydały i letnie sukienki ;D

zwierzatko_mojej_mamy

i pewnie sie pierze i schnie w 5 minut ;) bierz ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

salsa fajna ta strona z butami  - już sobie wybrałam kilka par takich "kapciuchów"  :beer:

salsa

Cytat: justynaaaa2 w 19 Lis 2010, 10:27:24
salsa fajna ta strona z butami  - już sobie wybrałam kilka par takich "kapciuchów"  :beer:
o super ciesze sie ze sie przydała :)

suegro

Cytat: justynaaaa2 w 19 Lis 2010, 10:22:58
haha mam ten sam problem :D jakieś japonki by mi się przydały i letnie sukienki ;D

I ja! :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

mayagaramond

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 10:06:29Ale może skorzystam z promocji na wysyłkę i kupię sobie tę kieckę - nie mam żadnej czarnej takiej w miarę eleganckiej:

ladna jest ta sukienka, ale wyglada na b. cienka (na zdjeciach material przeswituje).

Dodany tekst: pią, 19 lis 2010, 11:08:16

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 09:58:41o jak golf ze swetra z krótkim rękawem

na bluzke (co prawda nie golf, ale sweter:)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Eee, tragedii nie będzie - z rajstopami/pończochami będzie ok na nogach, a na górę jakiś żakiet czy cuś. Tak strasznie dużo sadła nie mam, żeby było widoczne ;).

mayagaramond

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 11:08:47Eee, tragedii nie będzie - z rajstopami/pończochami będzie ok na nogach, a na górę jakiś żakiet czy cuś. Tak strasznie dużo sadła nie mam, żeby było widoczne

przeciez ni eo sadlo mi chodzi, tylko moze sie poprotu rozlazic jak jest b. cienka. I raczej bedzie sie przyklejac do rajstop...

szelma

No wiem, wiem. Najwyżej odeślę - i tak wysyłka do mnie za darmo, to mogę sobie pozwolić.

mayagaramond

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 11:11:14No wiem, wiem. Najwyżej odeślę - i tak wysyłka do mnie za darmo, to mogę sobie pozwolić.

tyz prawda, bo sukienka b. ladna, wiec moze nie bedziesz musiala odsylac :)

szelma

Podoba mi się bardzo i gdyby była ok, to na pewno by mi się przydała, więc chyba zaryzykuję :). A odesłanie drogie nie będzie, bo lekka. Głupie buty, które miały zły rozmiar, kosztowały 10 euro, żeby je odesłać, ech. Takie odsyłanie jest wtedy mało opłacalne ;).

mayagaramond

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 11:15:12Głupie buty, które miały zły rozmiar, kosztowały 10 euro,

:padam: :padam:

A musisz placic za zwrot? W DE jest za darmo...(no ale u nas jest najlepiej ;) ) lol lol