Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Cytat: mayagaramond w 19 Lis 2010, 11:19:37A musisz placic za zwrot?

Niestety muszę odesłać na mój koszt :(. Wymieniają oczywiście za darmo, ale przesyłka do nich jednak coś tam kosztuje.

salsa

Cytat: mayagaramond w 19 Lis 2010, 11:04:40na bluzke (co prawda nie golf, ale sweter:)
no własnie NIE-Golf :D mam taka bluzkę jak ta pani i nosze ja na koszule do pracy
ale to nie golf :D

Dodany tekst: pią, 19 lis 2010, 11:25:03

Cytat: mayagaramond w 19 Lis 2010, 11:04:40ladna jest ta sukienka, ale wyglada na b. cienka (na zdjeciach material przeswituje).
moja jest cienka ale nie prześwituje :) dzianinowa

Dodany tekst: 19 Lis 2010, 11:25:51

Cytat: mayagaramond w 19 Lis 2010, 11:10:03I raczej bedzie sie przyklejac do rajstop...
nie wiem z czego ta szelmowa sukienka ale moja sie nie przykleja :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 11:24:19no własnie NIE-Golf Cheesy mam taka bluzkę jak ta pani i nosze ja na koszule do pracy
ale to nie gol

Schiffer ma na tym zdjeciu gruby sweter, tak samo mozesz nosic golf z krotkimi rekawami.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 11:24:19nie wiem z czego ta szelmowa sukienka

Wiskoza plus wełna.

Zawsze mogę kupić zresztą do niej halkę, nie? Właśnie na to wpadłam :D.

salsa

a w życiu bym tak golfu nie założyła chyba bym sie pod szyją ugotowała
w ogóle golfów nie mam i nie lubię :)
mam taki własnie sweterek, tzn podobny
o taki:

Dodany tekst: pią, 19 lis 2010, 11:48:12

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 11:46:24
Wiskoza plus wełna.

Zawsze mogę kupić zresztą do niej halkę, nie? Właśnie na to wpadłam :D.
możesz tez body :) cos ty nic Ci nie będzie prześwitywać - u mnie to jest własnie jakaś taka dzianina cienko-swetrowa ale nie wiem co bo wycięłam metkę :)

mayagaramond

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 11:46:57a w życiu bym tak golfu nie założyła chyba bym sie pod szyją ugotowała

lol lol, bo w ogole ich nie nosisz, ale jak ktos lubi, to zaklada golf z krotkimi rekawami na bluzke.

A ten sweterek na twoim zdjeciu jest zupelnie innych niz ten ktory ma na sobie schiffer, Twoj jest dosc cienki, a jej welniany. Tu bedzie lepiej widac:

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

no tak faktycznie materiał jest inny, ale dla mnie w takim razie tez odpada bo za ciepły :) ale moj tez ma takie prązki tylko na tej fotce z telefonu nie widac

Dodany tekst: 19 Lis 2010, 11:53:13

Cytat: mayagaramond w 19 Lis 2010, 11:49:40LOL LOL, bo w ogole ich nie nosisz, ale jak ktos lubi, to zaklada golf z krotkimi rekawami na bluzke.
dla mnie golf z krótkim rękawem to jest jakas masakra ciuchowa :D a zwykły golf to po prostu cos, czego ne nosze ;) taka różnica :)

szelma

Mnie się właśnie podoba ostatnio opcja swetra z krótkim rękawem założonego na koszulę. I z golfem, i bez :).

salsa

szelma mnie tylko bez golfu :)

szelma

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 11:52:05golf z krótkim rękawem

A ja lubię takie :D. I ogólnie golfy lubię :). Bo mi zawsze zimno, a w golfie zawsze trochę cieplej jakoś tak :D.

salsa

ja wole na cebulkę - czyli więcej warstw ale cienkie - potem jak mi sie zaczyna robić za ciepło to musiałbym sie do rosołu rozbierać :)

szelma

Mnie rzadko bywa za ciepło :D. Tylko na zlocie, kiedy miałam najgrubszy sweter, marynarkę i zimową kurtkę przy 15 stopniach lol lol lol.

emcia

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 12:02:41
Mnie rzadko bywa za ciepło :D. Tylko na zlocie, kiedy miałam najgrubszy sweter, marynarkę i zimową kurtkę przy 15 stopniach lol lol lol.
a nie wyglądałaś ;)

Helena

A ja mam sweterkowy golf z krotkim rekawem i nosze go bez bluzki pod spod ale golf nie jest taki opinajacy taki luzny mozna go sobie ulozyc fajnie

salsa

i kiedy go nosisz skoro bez niczego? bo golf to jak zimno, ale krotki rękaw to jak ciepło :)

mayagaramond

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 12:11:16bo golf to jak zimno, ale krotki rękaw to jak ciepło

to jest dla osob z rozdwojeniem jazni lol lol

Mozna tez na taki golf zalozyc marynarke.

szelma

Mnie tam taki cienki dzianinowy golf nie grzeje, więc noszę wiosną/jesienią z jakąś marynarką, a jak za ciepło, to ściągam marynarkę i już :).

salsa

Cytat: mayagaramond w 19 Lis 2010, 12:17:08to jest dla osob z rozdwojeniem jazni LOL LOL
chyba tak :D

emcia

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 12:11:16
i kiedy go nosisz skoro bez niczego? bo golf to jak zimno, ale krotki rękaw to jak ciepło :)
nosisz w pomieszczeniu :)
poza pomieszczeniem masz na sobie płaszczyk
jest słoneczny marcowy dzień

salsa

Cytat: mayagaramond w 19 Lis 2010, 12:17:08Mozna tez na taki golf zalozyc marynarke.
no tak ale jak grubszy to wtedy zimą - czyli golf marynarka i płaszcz = dla mnie juz za ciepło i za dużo na sobie
jak cienki to sama marynarka i raczej wiosną - tylko ze u nas od jakiegoś czasu zima zima zima a nagle lato - no to tej wiosny prawie nie ma :D i juz za ciepło
ja to raz testowałam - w efekcie miałam na sobie ten golfik dwa razi i dałam koleżance :D

Dodany tekst: 19 Lis 2010, 12:22:14

Cytat: emcia w 19 Lis 2010, 12:19:06jest słoneczny marcowy dzień
a u mnie w pracy 15 stopni - golfik z krotkim rękawkiem raczej odpada :D

szelma

Cytat: salsa w 19 Lis 2010, 12:20:52golf marynarka i płaszcz

Ty ciepłokrwista kobieto :D. Ja zimą noszę: T-shirt z krótkim albo długim rękawem, na to golf gruby z długim rękawem, na to marynarka, a na to płaszcz :D.

Helena

A mi wiecznie goraco wiec jak po zrzuceniu plasza mam krotki rekaw to jest super

salsa

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 12:24:07
Ty ciepłokrwista kobieto :D. Ja zimą noszę: T-shirt z krótkim albo długim rękawem, na to golf gruby z długim rękawem, na to marynarka, a na to płaszcz :D.
to jakie WY tam macie temparatury :D - 30 :D

jak jest zimno to nosze body na ramiączkach na to np koszula albo jakas cienka bluzeczka albo sukienka  na to marynarka lub sweterek cienki rozpinany na to płaszcz - ale płaszcza nie ma takiego bardzo ciepłego
no chyba ze juz jest -20 to zakładam płaszcz taki puchowy jak kurtka

a jak jest cieplejsza zima to wersja bez body :) w pracy czesto sie rozbieram do bluzki

wrobelek0403

Cytat: szelma w 19 Lis 2010, 12:24:07

ło matko :padam:

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

a mnie ciągle zimno brrrrrrrrrrr
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)