Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Cytat: golinda w 30 Paź 2010, 14:05:59
nie masz czego żałować, wróbelku, bo te ciuchy z Bolero są bardzo średniej jakości, kiepskie materiały i kiepsko odszyte...

ale wiesz, napatrzy sie człowiek w necie i zal bierze ;) a tak poszłabym do sklepu, sama sie rozczarowała i zalu by nie było :D :D

bylam kiedys w lublinie w ich sklepie, rzeczy były b. ładne, tylko kompletnie nie pasowały na moją figure, to był wiekszy problem lol lol

Dodany tekst: 30 Paź 2010, 14:11:14

Cytat: konwalia w 30 Paź 2010, 12:38:52
zakladamy biznes?? ;)

chyba w dziurze czasoprzestrzennej, zwazywszy na moja ostatnia ilosc roboty lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

nie powiedziałabym, ze sa kiepskiej jakosci
no chyba, ze ja mam do nich szczęście

mam od nich dwie bluzki pracowe, pasek szalik i sukienkę - nosze piore (w pralce) i nic sie z tym nie dzieje

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Helena

jak pracowałam jeszcze w transporcie to obsługiwaliśmy bolero, te ciuszki to z Chin importowane oczywiście :) może po prostu lepsza gatunkowo chińszczyzna, ale pamiętam że dziewczyny z morskiego bardzo narzekały na właścicielki, że żyły straszne były :)

salsa

wiekszosc ciuchów teraz szyta w chinach :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 30 Paź 2010, 11:58:33
ja nie sonja, ale odpowiem - tak :D

dlatego tym dziwne, ze maja sklepy w krakowie czy lublinie, a poznaniu nie :zly:
a lublinie to gdzie?

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Helena

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

emcia

wrobelek0403

Cytat: emcia w 30 Paź 2010, 21:37:54
w starym?

w starym - nowym. znaczy sie w nowszej czesci starego, takiej bardziej galeriowej, nie tam gdzie te scisniete sklepiki.. zdaje sie na parterze, ale teraz głowy nie dam.

abkasia

Helena piekne!!!!!
ja chce jakies kozaki :crying: :crying: :crying:

justynaaaa2

ja bym teraz chciała na obcasie, bo płaskich mam 3 pary ;D
a nawet 4 o których sobie przypomniałam dzisiaj przy okazji porządków w piwnicy ;)

abkasia

Cytat: golinda w 30 Paź 2010, 23:16:59
ja też!!! :crying:

chcę płaskie i na obcasie! nic mi się nie podoba albo ma cenę z kosmosu!

ja nawet nie patrze... ;D
niestety w listopadzie mamy inne wydatki ;D

OlaFasola

Ja też chcę jakieś nowe buty, ale wydatki lekarzowo/apteczne w tym miesiącu kompletnie mnie zruinowały :(

feeling.good

Ola jeszcze tylko jeden dzień i nowy miesiąc się zaczyna ;)

Helena

z kozakami jest bida w tym roku, wszędzie tylko czarne albo czarne :P

bardzo monotematycznie

w zeszłym roku upolowałam tez w venezii fajne na takim niewysokim grubym obcasie, bo na szpilce to ja daleko nie zajdę :)

do tych botków co kupiłam są podobne kozaki na płaskim tez
http://www.venezia.pl/kolekcja/#kolekcja/damska/rozowo-fioletowy/

a z kozaków na obcasie te mi sie podobały jeszcze jak by były szare to w ogóle super ale nie ma :(
http://www.venezia.pl/kolekcja/#kolekcja/damska/rozowo-fioletowy/

mobka

Helena wszedzie sie pierwsza strona z brazowymi kozakami otwiera - wstaw moze zdjecia, bo ja nie mam pojecia, o ktorych butach piszesz :D

Helena

mobka

strona we flashu i nie da sie skopiowac zdjecia
w tych brązowych kozakach na 2 zakładce drugi rząd pierwszy po prawej model 112304
chyba że ktoś mnie oświeci jak sie kopiuje foty ze strony flashowej :)

mobka

Cytat: Helena w 31 Paź 2010, 12:10:45
mobka

strona we flashu i nie da sie skopiowac zdjecia
w tych brązowych kozakach na 2 zakładce drugi rząd pierwszy po prawej model 112304
chyba że ktoś mnie oświeci jak sie kopiuje foty ze strony flashowej :)

print screena sie robi ;) Juz patrze :)

abkasia

Cytat: golinda w 31 Paź 2010, 11:37:43
każdy miesiąc to inne wydatki!!! :zly:

ale w grudniu szykuje się kolejna premia podobno! ;)

u nas koniec roku poloczyl sie ze sporymi wydatakami.. ;D
mam nadz,ze nowy rok sie zacznie lepiej ;D

mayagaramond

Cytat: Helena w 31 Paź 2010, 11:11:28z kozakami jest bida w tym roku, wszędzie tylko czarne albo czarne

musze zaprotestowac ;) Widze b. duzo brazowych, bezowych czy kremowych kozakow. Jest tez sporo szarych. Widzialam nawet granatowe.

Na razie czekam na moje bordowe ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Helena

mayagaramond

a gdzie tak?? w Krakowie monotonia kolorystyczna

bezowe też widziałam ale jakos nie powalały z nóg

mayagaramond

Cytat: Helena w 31 Paź 2010, 13:14:44mayagaramond

a gdzie tak?? w Krakowie monotonia kolorystyczna

bezowe też widziałam ale jakos nie powalały z nóg

w salzburgu ;D

W zasadzie to dziwne, ze czarne dominuja, bo przeciez w tym sezonie wszystko kreci sie wkol bezu i "wielblada" (camel) ;)

A jak oceniasz wygode butow z Venezii?

Helena

mayagaramond

dobrze :)
mam sporo butów z venezii i tylko jedna para jakoś tak srednio dobra, obcas niezbyt dobrze wyważony
a reszta ok, wygodna i nie do zdarcia
jedne czarne balerinki troche mi farbowały stopę na początku, co było trochę irytujące bo lubię chodzić w baletkach na bosa stopę

mayagaramond

Helena  :beer: :beer: :beer:

Moze sie w koncu na cos skusze (jak w koncu uda mi sie pojechac do Polski)