Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

Helena

damka

piękne! a jak do tego wygodne to w ogole cudo!

damka

oczywiście moje są czarne.
Pierwszego dnia wytrzymałam ponad 10 godzin i to względnego chodzenia !!!

Dodam ze dzięki karcie z Avanti miałam 25% zniżki :)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

Świetne są te spodnie! I marynarka też - ta z "Wear with it". Chyba się wybiorę do Zary :D.

wrobelek0403

szelma znalezienie dla mnie spodni graniczy zz cudem. a te włozyłam i wiedziałam ze musze je miec, choc na poczatku kreciłam nosem na ta "dziwną" długosc :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

No właśnie mi się taka długość bardzo podoba :). I w Pradze była laska, która miała kostium ze spodniami o takiej długości, i wyglądała ogólnie bosko - i napaliłam się na spodnie takie do moich czerwonych butów :D. Obrazisz się, jak przymierzę te Twoje, jeśli będą tu w Zarze? :)

wrobelek0403

szelma absolutnie sie nie obraze, nos na zdrowie :D :D

z kolezanka z pokoju mamy identyczne swetry ze stradivariusa i zawsze sie smiejemy jak razem w nich przychodzimy :D

szelma

No to cieszę się, że mam Twe błogosławieństwo :D. Muszę się przygotować na przyszły sezon konferencyjny, hehe :D. Spodnie z marynarą byłyby w dechę! :D

Helena

wrobelek0403

spodnie boskie, ja tez takie chce  :crying:
byłam w zarze i nei widizałam takich chyba pojade do jeszcze jednej szukac

a tak w ogóle mierzyłam w nine west te botki co damka kupiła, sliczne sa i chyba faktycznie mozna w nich smigac

elve

wrobelek0403 dokładnie takich spodni szukałam kilka stron wcześniej
świetne

cherry

W koncu zakupilam porzadny plaszcz - zadne szalenstwo
- klasyczny kroj.
Kroj mi sie bardzo podoba - ma swietna dlugosc do kolana
fajnie taliowany i super material w dotyku (70% welny i
10% kaszmir) :-)
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

wrobelek0403

elvelve to kupuj :D bedziemy wszystkie smigac w takihc samych spodniach :D :D

Helena

cherry

mam podobny płaszczyk, tylko pasek jest wiązany
a propos płaszczy w zeszłym roku szukałam takiego zwykłego czarnego płaszcza za kolano, i wiecie ze nie było wszystkie się kończyły przed kolanem!
jak by te 15-20 cm materiału na wage złota było :) w tym roku dopiero widziałam kilka takich za kolano

Dodany tekst: 13 Lis 2010, 14:16:02

Cytat: wrobelek0403 w 13 Lis 2010, 14:13:27
elvelve to kupuj :D bedziemy wszystkie smigac w takihc samych spodniach :D :D

no no, klub zarowych gatek będzie

cherry

Cytat: Helena w 13 Lis 2010, 14:15:35w zeszłym roku szukałam takiego zwykłego czarnego płaszcza za kolano, i wiecie ze nie było wszystkie się kończyły przed kolanem!
dletego jestem happy, bo wkocu udalo mi sie taki znalezc, ktory nie konczy sie przed kolanem.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

salsa

Cytat: cherry w 13 Lis 2010, 10:06:04(70% welny i
10% kaszmir) :-)
ja mam odrwrotenie - 70 % kaszmir 30 wełna :D
jest bardzoooo mięciutki i zakończył koszmar sztywnego płaszcza zimą :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

no dobra, znow sie wpisuje, a miałam juz w tym miesiacu nic nie kupwoac lol lol lol

kozaki :D :D

zwierzatko_mojej_mamy

ja Wam pokaze kolo lutego lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy luty to bardzo dobry miesiac, same przeceny :D :D

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 17 Lis 2010, 11:06:38a propos  - dostałam od niej piękny płaszcz, raczej jesienny, wczesnozimowy, bo nie za gruby..., czarny z bufiastymi rękawkami 3/4
mam takowy ;) kocham go ;)

www.annawilk.pl

szelma

A ja chcę spodnie do kolan, takie pumpy, najchętniej wełniane w kratkę. No i nie ma, nie ma! Wszedzie krótkie gatki takie krótkie, krótkie. Bez sęsó.

damka

ja jestem fanka Sabriny Pilewicz

mam torebkę lekkie ecru
ale poluje na srebrną

mayagaramond

Cytat: golinda w 17 Lis 2010, 11:06:38chcę krótkie spodenki zamszowe/skórzane i spódniczkę zamszową - ktoś widział?

spodnicy zamszowej chyba nie. W MNG sa (byly?), ale skorzane. Skorzane szorty sa na asos. Zamszowe widzialam w sklepie, marc cain, 500€
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"