Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 30 Paź 2010, 22:53:41
w starym - nowym. znaczy sie w nowszej czesci starego, takiej bardziej galeriowej, nie tam gdzie te scisniete sklepiki.. zdaje sie na parterze, ale teraz głowy nie dam.
faktycznie, jest tam taki sklep z zawsze fajnymi kieckami na wystawie, ale na szyldy nigdy nie patrzę

abkasia

wiec kupilam takie:
zostawic, czy oddac?

Dodany tekst: 31 Paź 2010, 20:30:44

sa zaraz za kolano

Dodany tekst: 31 Paź 2010, 20:31:13

ale bardzo wyodne, dobrze wyprofilowane i lekko ocieplane

Helena

abkasia

zostawić! fajnie wyglądają

inkageo

Ja bym oddała. Beżowe sobie kup :)
Imagine there is no hate

abkasia

Cytat: inkageo w 31 Paź 2010, 20:38:29
Ja bym oddała. Beżowe sobie kup :)
ale jakie?
ja bezowych raczej nie nosze... :D

inkageo

Eeeee nie mogę na szybko nic fajnego znaleźć. Te pierwsze mają fajny kolor, ale za długie są, chyba ponad kolano, lepsze by były przed kolano. Te drugie są ciekawe :)
Imagine there is no hate

abkasia

inka, ale ja chce nad kolano :D

inkageo

No to się nie wtrącam, bo nie przepadam za takimi :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

abkasia - fajne sa. Te nity  moze nie wzbudzaja mojego zachwytu, ale tak to podobaja mi sie. Lubie kozaki za kolano.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

Cytat: inkageo w 31 Paź 2010, 20:54:50
No to się nie wtrącam, bo nie przepadam za takimi :D
wtracaj, wtracaj, ja chetnie poslucham :D
na obrone tych dodam, ze ta klamra nie jest mocno widoczna, ona sie w lampie tak odbija... ;)

inkageo

Dobra jak znajdę jakieś fajne, to wkleję :D

Dodany tekst: 31 Paź 2010, 21:10:33

Ja się zasugerowałam tym, że się wahasz czy Ci się podobają i rozważasz oddanie, najczęściej jak już na etapie zakupu, mamy wątpliwości, to później żałujemy, mi się to zdarza :)
Imagine there is no hate

abkasia

mi sie one podobaja...ale kupowalam je na szybko, bo maly sie wsciekal, i sie nie zastanowilam dobrze..
a ze moge je zwrocic, to sie zastanawiam :)

zwierzatko_mojej_mamy

mi sie nity podobaja oczywiscie ;D no ale najbardziej obcas, ktory nie jest kurwisty ;) przez co buty tez na takowe nie wygladaja a moglyby ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

a i cene mialy dobra, 450 zl

mayagaramond

abkasia - zostaw je, sa naprawde fajne.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Paź 2010, 21:14:50
mi sie nity podobaja oczywiscie ;D no ale najbardziej obcas, ktory nie jest kurwisty ;) przez co buty tez na takowe nie wygladaja a moglyby ;D
no mi tez sie to podoba :D
nity tez, obcas sie mega stabilny, a pod palcami podeszwa jest taka antyposlizgowa, gumowana, wiec nie powinnam sie slizgac
i wygodne,
zalozylam i wiedzialm, ze bedzie mi sie dobrze w nich chodzilo ( mam nadzieje :D )

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

jak dodasz do tej listy wyrazenie "no i w ogole" to mozesz byc pewna, ze jestes pewna lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Paź 2010, 21:19:47
jak dodasz do tej listy wyrazenie "no i w ogole" to mozesz byc pewna, ze jestes pewna lol
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dodany tekst: 31 Paź 2010, 21:26:59

bo ja chce kozaki za kolano na obcasie, ale...
nie chce na cienkiej szpilce, ani mocno takich wlasnie zdzirowalych...
a kozaki za kolano na obcasie juz sa zdzirowate... :D
juz mi szminka zdzirowata wystarczy... :rotfl: :rotfl:

Helena

no właśnie dzięki temu, że nie są na szpilce to ie zdzirowate, i do tego stabilniejsze pewnie :)
abkasia nie oddawaj, zostaw :)

Dodany tekst: nie, 31 paź 2010, 21:58:13

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Paź 2010, 21:19:47

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

szelma

A ja zanabyłam w Londynie czapę - pierwszą od lat lol. O taką o: http://www.warehouse.co.uk/cable-knit-bakerboy/Accessories/warehouse/fcp-product/302696 Pokochałam ją od pierwszego wejrzenia :D. I wreszcie coś chroni moje chore zatoki ;).

mayagaramond

Cytat: golinda w 04 Lis 2010, 09:03:45nabyłam super skórzaną, czarną spódnicę ołówkową

super!!! A teraz jeszcze napisz, gdzie jest ten sklep ;D

mayagaramond

golinda   :beer: :beer: :beer:

Dodany tekst: 04 Lis 2010, 09:31:23

szelma - fajna, ale uszu nie zakrywa ;)

Dodany tekst: 04 Lis 2010, 09:37:21

Cytat: golinda w 04 Lis 2010, 09:29:41niestety ceny nie są bardzo niskie
ale i tak warto, bo lepiej kupić coś wyjątkowego niż tonę szmat w centrum handlowym

zgadzam sie, ja mam "swoj" sklep w salzburgu.

damka

Cytat: damka w 25 Wrz 2010, 19:18:46
a ja chyba kupie te

bardzo wygodne bo już oczywiście musiałam to sprawdzić  :thumbup: :thumbup:

zakup dokonany !!!
bardzo wygodne

mayagaramond