Aktualności KINOWE

Zaczęty przez salsa, 14 Gru 2008, 18:24:04

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

Julie & Julie obejrzalam i jest boski  :bravo:

"Jennifer's body" denne za to ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

jusia

a ja byłam na Rewersie i podobało mi się to, chociaz 2 momenty mnie zirytowały,
a dzis na 2012 sie wybieramy, bo lubie czasem obejrzec cos lekkiego i widowiskowego, no i maz chce isc, wiec zrobimy cos razem ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

effik

Cytat: tachogti w 13 Lis 2009, 11:29:51Julie & Julie obejrzalam i jest boski  bravo

no ba! The only time to eat diet food is while you're waiting for the steak to cook lol lol
bon appetit!

tachogti

effik bon appetit :D i oda do masla rzadzi  :thumbup: rany jak ja bym miala czas tak gotowac to bylabym szersza jak dluzsza lol i galaretki z nozek nie zrobilabym za Chiny!
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

jusia

2012 DNO  :headbang: :headbang: dobrze, ze za bilety płaciła era...nie polecam

tiliam

Cytat: jusia w 14 Lis 2009, 12:55:53
2012 DNO  :headbang: :headbang: dobrze, ze za bilety płaciła era...nie polecam

a mi 2012 się podobało, mojemu męzowi też:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

a 2012 to jest tych samych ludzi co robili Pojutrze czy coś mylę?

tachogti

obejrzalam "The Boat That Rocked" - dla fanow rock'n' rolla  absolutnt mus! Genialna obsada, boska muzyka i troche szalone poczucie humoru!
Emma Thompson w roli matki i "seksualnej legendy swoich czasow" zabija  :rotfl:

jo_miekka

Co do 2012 jeszcze: no to właśnie tak być musi, takie prawidła gatunku i tyle. Mnie to dość bawi i tyle, nie spodziewam się niczego innego po takim filmie, rzadko zresztą zdarza mi się je oglądać, więc luz :D

A wczoraj byliśmy na Rewersie. Gorąco polecam. Może sie podobać lub nie, ale przyznać trzeba, że czegoś podobnego w polskim kinie jeszcze nie było i to mnie cieszy najbardziej. Świeże spojrzenie, świetne aktorstwo.
Jusia, co Cię wkurzało w tym filmie? Też mam swoje uwagi, chętnie się podzielę ;)

jusia

Cytat: jo_miekka w 24 Lis 2009, 05:59:37
Co do 2012 jeszcze: no to właśnie tak być musi, takie prawidła gatunku i tyle. Mnie to dość bawi i tyle, nie spodziewam się niczego innego po takim filmie, rzadko zresztą zdarza mi się je oglądać, więc luz :D

A wczoraj byliśmy na Rewersie. Gorąco polecam. Może sie podobać lub nie, ale przyznać trzeba, że czegoś podobnego w polskim kinie jeszcze nie było i to mnie cieszy najbardziej. Świeże spojrzenie, świetne aktorstwo.
Jusia, co Cię wkurzało w tym filmie? Też mam swoje uwagi, chętnie się podzielę ;)
Poniedziałek jak zwykle gra geja i jakes takie homo poszcypywanki, no i Dorocinski junior z partnerem...no jakos mnie to nie przekonało, no i pozniej te obsciskiwanki nie wiem przy Grobie Nieznanego Żołnierza, załzawiony kochaś...eeeee to jakieś takie sztuczne było, obyc się bez tego można....
ja się teraz na "Dom zły" szykuje..

jo_miekka

jusia a, no ta gejowska historyjka na końcu też była dla mnie jakaś wymuszona i sztuczna, ale że Poniedziałek gra geja nie skumałam :D
Mnie przeszkadzała też charakteryzacja Buzkowej na starszą panią.

jusia

Cytat: golinda w 25 Lis 2009, 09:51:40
bo Poniedziałek jest gejem lol
no tak, ale moze dla odmiany zagrałby heteryka ;)
eeee ta charakteryzacja nie była taka zła :)

jo_miekka

jusia może nie była zła, ale mnie drażniła. Widziałam nie postać, ale ucharakteryzowaną Buzek.

tachogti

Obejrzalam "Easy Virtue" i polecam polecam polecam!!!  :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
jest RE WE LA CYJ NE !!! nawet mimo lekko drewnianej Jessici Biel ;) za to Colin Firth och

jestynka

ja się wybieram na Mikołajka :)

jusia

a ja się wybieram na DOM ZŁY...strasznie jestem ciekawa

jo_miekka

jusia no mieliśmy iść wczoraj, ale wybraliśmy jednak przyjemności kulinarne. Pójdziemy w następna niedzielę.

suegro

Cytat: tachogti w 29 Lis 2009, 23:48:05
Obejrzalam "Easy Virtue" i polecam polecam polecam!!!  :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
jest RE WE LA CYJ NE !!! nawet mimo lekko drewnianej Jessici Biel ;) za to Colin Firth och

Kurde, a mnie ten film znudził i wyłączyłam po godzinie.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

tachogti

su bo koncowa jest najlepsza :D

suegro

tachogti mogłam się z kimś założyć, że to napiszesz :D :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

tachogti

cholera przewidywalna jestem ;) ale Colin Firth tanczacy tango zabija :D

salsa

Cytat: jusia w 30 Lis 2009, 22:01:26
a ja się wybieram na DOM ZŁY...strasznie jestem ciekawa

byłam i bardzooo polecam :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

rubin04

zaliczyłam "Zaklętych w czasie" to nic że romasidło, ale przede wszystkim straszny gniot.. No nie polecam..

kasiad

wczoraj byliśmy na "Księżycu w nowiu"  ;) druga część historii miłości wampira do pięknej dziewczyny  ;)
jak dla mnie fajna historia tylko trooochę przydługawa, pierwsza "Zmierzch" była dużo fajniejsza :)

tachogti

"Taking Woodstock" takie se ;) bez emocji