Aktualności KINOWE

Zaczęty przez salsa, 14 Gru 2008, 18:24:04

jo_miekka

Ja jestem do tyłu, ale byłam dzisiaj na "Bękartach..." i absolutnie chcę jeszcze raz i jeszcze, i jeszcze...!

tachogti

Cytat: jo_miekka w 12 Paź 2009, 23:57:48
Ja jestem do tyłu, ale byłam dzisiaj na "Bękartach..." i absolutnie chcę jeszcze raz i jeszcze, i jeszcze...!
tez tak masz? :D to nie jestem sama!  :highfive:  :beer:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

OlaFasola

Cytat: tachogti w 13 Paź 2009, 10:01:07
tez tak masz? :D to nie jestem sama!  :highfive:  :beer:
Cytat: tachogti w 13 Paź 2009, 11:01:07Cytat: jo_miekka  Wczoraj o 11:57:48
tez tak masz? Cheesy to nie jestem sama!  highfive  beer

Kurcze a ja się już któryś tydzień z kolei wybieram i coś mi ciągle nie po drodze.

effik

Julie & Julia - ubawiłam się. Cudowny :D :D
Przerwane objęcia - takkkkkk!

mayagaramond

A ja bylam na Final Destination 4 w trojwymiarze i bleeee. Chyba 1/4 filmu siedzialam z zamknietymi oczami ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

tachogti

Widzialam dzis "wanted" -> chyba bardzo duzo panowie zuzyli ziela zanim cos takiego wymyslili lol bzdura piramidalna  :stupid:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

OlaFasola

Cytat: jo_miekka w 12 Paź 2009, 23:57:48

Przyłączam się do zachwytów, BOSKIE :D

tachogti

Obejrzalam "Grace"  :bad: Matkom karmiacym nie polecam, calej reszcie tez nie  :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: chyba ze ktos lubi kiepskie horrory
"Bruno" tez zobaczylam i rowniez bez rewelacji, chociaz dla niektorych lepszy niz "Borat" ponoc..

Dodany tekst: 20 Paź 2009, 12:18:54

A jeszcze widzialam "My One And Only" z Renee Zellweger i Kevinem Baconem, leciutka komedyjka retro z dramatycznymi zwrotami akcji i swietnymi kostiumami - niezle nawet :)

mayagaramond

Moze pojdziemy dzis na "Päpstin" (papiezyca).
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

sweedee

byliśmy na "Bękartach wojny" - rewelacja!!! od początku do końca trzyma w napięciu, Brad ma boski akcent (zwłaszcza włoski  :rotfl:), Til Schweiger mniam ciacho  :P,
ale po przeanalizowaniu, mój zachwyt nad filmem podważyły trzy, że tak powiem, "byki" w scenariuszu...   :thumbdown:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

tachogti

sweedee jakie jakie?

effik

Cytat: salsa w 07 Paź 2009, 09:43:34po filmie moj maz powiedział, ze strach miec dzieci w dzisiejszych czasach wink

po wczorajszym seansie powiedzieliśmy to oboje ;D

jo_miekka

sweedee no właśnie jakie?!
Ja miałam tylko jeden zarzut: Til za szybko kończy :(

sweedee

Cytat: jo_miekka w 09 Lis 2009, 15:00:12Ja miałam tylko jeden zarzut: Til za szybko kończy

to też; myślałam, że tego wścibskiego szwaba dziabnie swoim nożem w jajka pod stołem i dłużej do niego powzdycham  :dreaming:

tacho i jo:

1. jakim cudem pasterz krów na zabitej deskami wiosce we FR w '41 zna biegle angielski, podczas gdy 19-letnia Żydówka w piwnicy nie zna?
2. po co faszysta - poliglota udusił aktorkę z nogą w gipsie Brigitte von Hammercośtam, skoro zamierzał, prędzej czy później, opowiedzieć się przeciwko Niemcom (sam to powiedział Bradowi)? 
3. dlaczego w kinie nie było ochrony przy każdych drzwiach, tylko przy drzwiach Hitlera i bękarty pseudo Włosi spokojnie latali po całym kinie i z łatwością wparowali na widownię uzbrojeni po zęby?

oświećcie mnie, pls!

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

mignon

Cytat: effik w 13 Paź 2009, 22:04:29Julie & Julia - ubawiłam się. Cudowny

o tak!!! zalapałam się na jakieś ostatnie seanse na 14.30 i nie żałuję, będę polowała na dvd :)

salsa

Granice miłości - polecam bardzo :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

A ja bylam na Papiezycy. Czytalam ksiazke i chcialam koniecznie obejrzec film. Podobal mi sie, ale ja lubie filmy historyczne. Szkoda tylko, ze zrobili z Joanny papieza zaraz po Sergiuszu, bo to jest w ogole nie prawda (po sergiusz byl leo i dopiero po nim Joanna).

jo_miekka

Byłam dzisiaj na 2012.
Się uśmiałam :D

effik

Cytat: jo_miekka w 11 Lis 2009, 21:59:51
Byłam dzisiaj na 2012.

ciekawa reakcja :D

magdarynka

Cytat: jo_miekka w 11 Lis 2009, 21:59:51
Byłam dzisiaj na 2012.
Ja sie wybieram bo snil mi sie kiedys armagedon. Musze zrobic porownanie lol

effik

Cytat: magdarynka w 12 Lis 2009, 09:51:37Ja sie wybieram bo snil mi sie kiedys armagedon. Musze zrobic porownanie LOL

a nie wolisz armagedonu w wersji: ginie bohater Bruce Willis? lol

magdarynka

Cytat: effik w 12 Lis 2009, 10:05:47

a nie wolisz armagedonu w wersji: ginie bohater Bruce Willis? lol
No co ty effik ! To dopiero bylby koniec swiata :D

rubin04

Wczoraj byłam na "Nigdy nei mów nigdy" - pogodny film "o niczym"
w sam raz do prasowania więc poczekajcie aż będzie w TV albo na DVD.

No ale ja teraz repertuaru nie wybieram - decyduje za mnie Multikino :D
Za Tydzień komedia-musical "Fame" - byl ktoś?

jo_miekka

Cytat: effik w 12 Lis 2009, 08:47:03
ciekawa reakcja :D

No mnie śmieszą katastroficzne filmy. Sama konwencja jest zabawna. Wiadomo, że ona i on, no i że w ostatniej chwili :D

mayagaramond

Cytat: rubin04 w 12 Lis 2009, 15:25:35
Za Tydzień komedia-musical "Fame" - byl ktoś?
tego nowego nie znam, znam stary z lat 80. byl tez serial.