Jakie imię Wam sie podoba?

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Paź 2007, 22:48:58

Kasia

no mnie osobiście ten Olgierd najmniej się podobał :)

wrobelek0403

erratamy Ci tu zaraz znajdziemy imie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

errata

Cytat: wrobelek0403 w 15 Lis 2013, 09:24:57
erratamy Ci tu zaraz znajdziemy imie :D

To dawać. :D bo czasu mało ;)

zosia2007

mi się ostatnio Ida podoba :D
juz mam chyba 10 czy 15 imion damskich, które mi sie podobają

errata

Ja potrzebuje męskie. Damskich tez mam sporo. :D

zosia2007

Cytat: errata w 15 Lis 2013, 09:48:40
Ja potrzebuje męskie. Damskich tez mam sporo. :D
to Paweł :P
albo Tadzik :D

cumberland

mi się Jurek podoba, ale jak będzie chłop to pewnie będzie Janek ;)

wrobelek0403

Mateusz, Adam, Piotr, Paweł, Krzysztof, Andrzej, Grzegorz, Franciszek (podoba mi sie skrót Franek), Jerzy

Dominik, Szymon, Ksawery, Maksymilian :D

co Wam sie podoba, raczej tradycyjne imiona czy jakies bardziej nowoczesne?

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

Jurand
(a jak juz nie Jurand to moze Jerzy ? :D)

kurde no z męskimi to jest duży problem, dla mnie przynajmniej... no w ogóle mi sie te miekkie nie podobają.. no żadne :/
Errata macie jakies typy ???

rudasekawf

Cytat: niewiemjaka w 15 Lis 2013, 10:08:40kurde no z męskimi to jest duży problem, dla mnie przynajmniej...
U nas odwrotnie, damskich brak, jak będziemy musieli znaleźć drugie imię żeńskie to :crazy:

wrobelek0403

jeszcze: Konrad, Robert, Wiktor

Nikodem, Miłosz,

niewiemjaka

o wrobelek moje typy, niestety Robert odpada ze wzgl na ojca :D Wiktora juz mam, Nikodem i Milosz odpadaja, Konrad? hmm nie wiem czy do konca mi lezy.

wrobelek0403

niewiemjaka, moj przyjaciel Wiktor ma brata Konrada :D

Dodany tekst: 15 Lis 2013, 10:38:21

no to jeszcze Gerard, Fryderyk, Witold

errata

Cytat: cumberland w 15 Lis 2013, 09:56:19
mi się Jurek podoba, ale jak będzie chłop to pewnie będzie Janek ;)

Janek to moja jedyna mysl ;D ale wlasnie nie chce Jasia, a Janka.

niewiemjaka

hehehe :) no ja mam dużo czasu jeszcze... ale jak sobie przypomne jak szukalismy imienia dla mlodego.. no to wtedy przegrzebalismy wszystko i to było jedyne na ktore obydwoje sie zgodzilismy :D
i tak wieksze restrykcje wprowadza R. z imieniem :D
no a moze bedzi inna plec, wtedy bedzie latwiej ..
ja mam brief taki: musi być R. i musi być twarde, jeszcze Kacper mi przychodzi do głowy, ale juz nie jest takie jak Konrad, który w zasadzie spelnia wymogi briefu lol

ERRATA jakie masz typy ?? o doczytałam Janek :) bardzo ładne :)
te dawne imiona Jan Piotr też mi się podobają, tylko u mnie w rodzinie co drugi to Jan, mama Janina, babcia Janina, więc jednak nie

wrobelek0403

cumberland

Cytat: errata w 15 Lis 2013, 10:38:49Janek to moja jedyna mysl  ale wlasnie nie chce Jasia, a Janka.

no to co za problem, wszystko od Was zależy, żeby był Jankiem a nie Jaśkiem ;D
mi też Janek lepiej leży
choć Jerzyk też baaardzo ;) no, ale T. mówi Jan ;D

niewiemjaka

Gerard to chyba nie przejdzie u R. lol
aha jeszcze Aleksander po dziadku, no ale jakoś nie wiem

errata

niewiemjaka oprocz tego Janka nie mam nic ;D

niewiemjaka

errata no to w zasadzie masz imię! :) to juz nie szukaj ;)

wrobelek0403

errata eee, to masz imie :D a my sie tu produkujemy :D

niewiemjaka

kurde no ale ja podałam Juranda, też na J więc najbliżej lol a nie przepraszam Cumber strzeliła w 10! :)