Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 05 Paź 2011, 09:56:38Jak to pierwszy raz zobaczyłam to zamiast mu pomóc, odsłonić tą twarz, nie umiałam się pozbierać ze śmiechu, rechotałam jak głupia,
ja to samo mam z franem lol lol jak jest cos glupiego, to tez rechocze zamiast usunac glupote i jeszcze wolam chlopa, zeby tez porechotal lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Justynna

Cytat: ziuta w 04 Paź 2011, 23:16:47
Karol zeszłej zimy miał kurtkę właśnie z c&a z futerkiem przy kapturze - zupełnie go to nie interesiło ;D
Jest i dowód :D hłe hłe hłe :mocking:
biedny Karol, pół świata nie widział, to i futerka przy kurtce też nie miał jak zauważyć :D :D :D

ziuta

Cytat: Justynna w 05 Paź 2011, 11:35:37
biedny Karol, pół świata nie widział, to i futerka przy kurtce też nie miał jak zauważyć :D :D :D
A nie nie nie :D czapek zeszłej zimy to on miał chyba z 5, nie wszystkie tak inwazyjne jak ta na zdjęciu lol lol

Justynna

Cytat: ziuta w 05 Paź 2011, 12:18:04
A nie nie nie :D czapek zeszłej zimy to on miał chyba z 5, nie wszystkie tak inwazyjne jak ta na zdjęciu lol lol
lol
a Michał miał takie za duże czapki, jak był malutki, nawet te r. 56 żyły na jego głowie własnym życiem :D

ziuta

Ja się przy tej czapce wkurzyłam, bo wszystkie kupowane na jego rozmiar miał za małe, jedną kupiłam w smyku, okazała się za mała, kupiłam tą samą rozmiar większą, też za mała, w końcu się wkurzyłam i kupiłam tą specjalnie za dużą, z myślą, że za chwilę będzie ok - jak na złość przyszła wiosna, a on do niej nie dorósł lol

Justynna

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Paź 2011, 20:05:45
w c&a jest -25% do jutra i sie zastanawiam nad kurtka - jedna zwykla puchowka z kapturem dosc nudna za 79, druga fajniejsza w kratke za 99, ale ma kaptur z futrem dokola i nie wiem, czy to dzieciu nie przeszkadza takie futro dokola twarzy? :> od obu cen dopiero -25% by bylo - nie ma ich na necie
też mieliśmy kurtkę z futerkiem, raczej futro mu nie przeszkadzało, czasem sobie je polizał, o proszę:

Dodany tekst: śro, 5 paź 2011, 11:51:13

Cytat: ziuta w 05 Paź 2011, 12:44:45
Ja się przy tej czapce wkurzyłam, bo wszystkie kupowane na jego rozmiar miał za małe, jedną kupiłam w smyku, okazała się za mała, kupiłam tą samą rozmiar większą, też za mała, w końcu się wkurzyłam i kupiłam tą specjalnie za dużą, z myślą, że za chwilę będzie ok - jak na złość przyszła wiosna, a on do niej nie dorósł lol
u Michała na odwrót, większość czapek byłoby za wielkich jak bym kupowała na jego rozmiar. Wiosną, mając blisko rok nosił 68 z H&Mu. Tęgiej głowy to on nie ma :D

magdalinska

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

nionczka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Paź 2011, 11:36:44jeszcze wolam chlopa, zeby tez porechotal

Ja biegne po aparat. Jak lezalam we krwi na bialej posadzce, bo wyszlam na taras przez szybe to tez krzyczalam, zeby mi ktos zdjecie zrobil zanim karetka przyjedzie :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

zmierzylam wszystkie czapki H z zeszlego roku i sa dobre :D
i git, nie musze kupowac :)

mobka

Ja nei wiem, ale moje dziecko mialo jedna czapke w zeszlym roku i w tym tez zapewne tylko jedna bedzie mialo ;D

martullek

mój ma łeb jak sklep (po mnie) - na zimę zakupioną ma już czapkę o obwodzie głowy 53 cm, ma troszkę zapasu ;)

marcheewka

Oli wiosenne czapki już za małe niestety.  Kupiłam jej na zimę czapke w H&M, rozmiar 2-4 miesiące 62!! Wchodzi jej bez problemu na głowę i jeszcze zapas jest.
Nie wiem, albo się pomylili z metką ( ostatnia czapka była) albo te czapki były takie wielkie ;) bo inne w tym rozmiarze nie wchodziły. Kapelusze letnie miała na 48 - 50 cm

OlaFasola

Cytat: martullek w 05 Paź 2011, 22:23:55mój ma łeb jak sklep (po mnie) - na zimę zakupioną ma już czapkę o obwodzie głowy 53 cm, ma troszkę zapasu wink
Mój też i też po mnie :D Czapki z zeszłego roku mogę mu na czubek głowy nałożyć. To jedyna część garderoby z której szybko wyrasta :D

mobka

Moj lepetyne tez ma wielka i tez po mnie ;) Jesienna czapke ma z 5-10-15 w rozmiarze 53 jak sie nie myle :D Kapelusik mial z coccodrillo taki na 18 miesiecy i pod koneic wakacji juz w niego nie wchodzil ;D

Dodany tekst: 05 Paź 2011, 21:33:31

A na zime mam czape z H&M w rozmiarze 1-3 lata. I boje sie, ze bedzie za mala, bo teraz juz jest dobra ;D

kotabma

Z miała kapelusik na lato 42-44 a na zime kupilam jej czapke 45 (ale to jakas dziwna rozmiarowka jest ;) )

magdalinska

czapki zimowe 1-3 w h&m brzydkie jak noc ciemna.... nie mam gdzie kupic ładnej :/

zwierzatko_mojej_mamy

magdalinska kup taka w paski z dzialu dla maluchow ;) kupilam 2 takie i wklejalam fote z jedna z nich na wlasnej glowie ;) wiekszej niz ja nie ma na pewno ;D

www.annawilk.pl

Justynna

Cytat: magdalinska w 06 Paź 2011, 09:42:05
czapki zimowe 1-3 w h&m brzydkie jak noc ciemna.... nie mam gdzie kupic ładnej :/
ja tak jak zwierzątko, kupiłam czapkę w H&M w dziale dla maluchów i jest lekko za duża ;D Zobacz tam :)

Dodany tekst: 06 Paź 2011, 09:58:54

o taką: http://allegro.pl/hm-czapka-zimowa-nowa-86-i1844127604.html

zwierzatko_mojej_mamy

o tych wlasnie mowie ;) mam i ta zolto-brazowa i ta w paski turkusowe szara ;) obie maja jeszcze druga warstwe od spodu milutka i sa wielce rozciagliwe ;D

www.annawilk.pl

marcheewka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Paź 2011, 09:51:39
magdalinska kup taka w paski z dzialu dla maluchow ;) kupilam 2 takie i wklejalam fote z jedna z nich na wlasnej glowie ;) wiekszej niz ja nie ma na pewno ;D

no właśnie, dziwne te rozmiary. Ja kupiłam czapkę rozmiar 62 - 2-4 miesiące ;)

magdalinska

te małe są fajne, widzialam je, mierzyłam, ale była za mała :/ zmierze jeszcze raz, moze taki egzemparz byl, ale waptie ;)

mobka

Prostuje wczorajsza wypowiedz, czapke z 5-10-15 mamy 50 ;) Rozpedzilam sie z deka :D

A co do H&M to z tych wiekszych tylko te uszatki z futrem mi sie podobaly.

ishka82

ja dziś dotarłam do tego 5-10-15 i szału nie ma ;D nic mnie nie zachwyciło, a ceny jak w cocodrillo...można polować na promocje ;D spodobała mi się jedna kurtka zimowa (szukam aktualnie), ale kurde była od rozmiaru 98 ;D

A może któraś z Was ma do sprzedania ciepłą kurtkę zimową, ewentualnie kombinezon dwuczęściowy w rozmiarze 86/92 ???