Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rubin04

no ja się nie spodziewałam że moja będzie taka mała.
Zresztą, powoli zaczynam miec nerwa że ona mało je, że może coś nie tak.. No takie tam wkręcanie się matki - kwoki. Ko, ko, ko.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

a ja pedze dzis kupic malemu buty na jesien..
bo jednak te jego adidaski szmaciane (bardzo pzewiwewne) sa za cienkie...
lece do factory, mam mu zamiar kupic jakies adidasy skorzane

Dodany tekst: 10 Paź 2011, 09:37:54

i chce zeby byly tanie, bo za 2 tyg moze soac snieg i bede musiala kupic juz zimowe...

aniak1211

Widzialam fajne kozaczki na Dominike,
oczywiecie nie ma jej rozmiaru;D
Ale musze chodzic i szukac,moze sie pojawia:)
Potrzebuje buciki na teraz,do sukienek i tunik,
znalazlam PRIMIGI za cale 20funtow:D
Ale nie pasuja mi do sukienek;D
Kozaczki w kwiatki bardzo mi sie spodobaly,
ale mialy jakby dotkniete goracym;)
taki slad na jednym,nawet widac na zdjeciu;D

Dodany tekst: 10 Paź 2011, 11:26:11

.

bozena.dp

aniak1211 kozaczki fajne, ale rzeczywiście widać ten ślad...
te drugie też mi się podobają ;)

Kasia

aniak jak ci bardzo na tych kozaczkach zalezy to ja bym brała ;)
Dominika pewnie zaraz kilka podobnych sladów dorobi :D

aniak1211

Jeszcze te rozowe podobaja mi sie,idealne do plaszczykow jakie ma Dominika,ale male:(
Te drugie takie se;)

Dodany tekst: 10 Paź 2011, 11:58:34

Cytat: Kasia w 10 Paź 2011, 11:55:52
aniak jak ci bardzo na tych kozaczkach zalezy to ja bym brała ;)
Dominika pewnie zaraz kilka podobnych sladów dorobi :D

Tez tak pomyslalam,
ale mam nadzieje ze jeszcze dowioza:D
Albo wykupia wszystkie i znowu problem:D

ziuta

Cytat: abkasia w 10 Paź 2011, 10:37:13i chce zeby byly tanie, bo za 2 tyg moze soac snieg i bede musiala kupic juz zimowe...
z tego właśnie powodu kupiłam Karolowi w sobotę "skórzane" adidasy w ccc za 39 zł ;D
mam jeszcze jedne z wiosny porządne skórzane, ale są już tak ledwo-ledwo, no i nie pasują mi kolorystycznie do wszystkich ubrań ;) będzie w nich chodził na zmianę z tymi z ccc

marax

Cytat: abkasia w 10 Paź 2011, 09:37:13
a ja pedze dzis kupic malemu buty na jesien..
bo jednak te jego adidaski szmaciane (bardzo pzewiwewne) sa za cienkie...
lece do factory, mam mu zamiar kupic jakies adidasy skorzane

Dodany tekst: 10 Paź 2011, 07:37:54

i chce zeby byly tanie, bo za 2 tyg moze soac snieg i bede musiala kupic juz zimowe...
bylas juz .Jak nie to zobacz jakie sa ceny takich zimowych juz dla dziewczynek w rozmiarze 26 -chodzi mi o takie wyzsze z ecco z ta membrana .

Dodany tekst: 10 Paź 2011, 15:57:43

Cytat: konwalia w 09 Paź 2011, 21:00:17
fajne, musze sie rozejrzec w takim razie(choc u nas cubusa niet)
mam cos podobnego moge ci sprezentowac jak znajdę

konwalia

abkasia

gdzie mozna kupic jakies buty jesienne niedogie, ktore da sie nosic???
bylam dzis i jestem zalamana cenami...
chcialam jakies skorzane adidasy, ale nic nie bylo, a w dzieciecych sklepach ceny zabijajace... po 170 zl za buty byc moze na 2-3 tyg, to jednak za duzo....
gzdie mozna cos sensownego kupic???
nie chce duzo wydawac, bo za 3 tyg moze juz byc snieg i beda potrzebne kozaki....

nie kupowalabym nic, ale te adidasy, ktore ma sa ciekie i matrialowe... matiwe sie ze beda mu nogi marzly...
bylam w cc, ale te buty sa okrorpne, twarde i zrobione jakby z ceraty... nawet za darmo ich nie chce.... :(

zuzia

OlaFasola

abkasia, a w tkmax w renomie? Tam widziałam sporo bucików takich trochę większych niż nam potrzeba, więc myślę, że możesz coś znaleźć. Tylko że tam można też trafić na całkowite pustki na półkach jak się szczęścia nie ma.

zuzia

ooooooooooooo!
ja sie w koncu do TK maxx przejadę
moze trafię na buty zimowe dla M.

abkasia

to moze sie przejde, bo i smyk i tk max w renomie jest...
straszne te ceny....

konwalia

OlaFasola

Cytat: abkasia w 10 Paź 2011, 21:08:27straszne te ceny....
No straszne, ja się właśnie zastanawiam jakie buty młodemu na teraz kupić. Ma półbuty skórzane do kostki z cocodrillo i myślałam że mu nie będzie na razie w nich zimno i kupię mu dopiero zimowe buty, ale teraz się zastanawiam czy czegoś przejściowego nie będzie potrzebował.

abkasia

Cytat: OlaFasola w 10 Paź 2011, 20:11:10
No straszne, ja się właśnie zastanawiam jakie buty młodemu na teraz kupić. Ma półbuty skórzane do kostki z cocodrillo i myślałam że mu nie będzie na razie w nich zimno i kupię mu dopiero zimowe buty, ale teraz się zastanawiam czy czegoś przejściowego nie będzie potrzebował.

jak ma skorzane polbuty, to ja bym nie kupowala...
od razu kozaki...
tym bardziej, ze za 2-3 tyg ma ponoc snieg spasc, wiec i tak trzeba kozaki kupic
a my mamy wlasnie takie lekkie adidaski... i martwie sie ze mu bedzie zimno, ale na -3 tyg buty kupowa, to lekka przesada...

mobka

Abkasia, a moze od razu mu kozaki kupic?

Lwica

abkasia a byłaś kiedyś w Astrze na I piętrze w tym sklepie obuwniczym dla dzieci?? Mają tam świetne buty Korneckiego, Renbut i inne polskie firmy. Ceny nie aż takie wielkie a buty naprawdę dobre jakościowo.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

abkasia

Cytat: Dorotka1981 w 10 Paź 2011, 21:35:32abkasia a byłaś kiedyś w Astrze na I piętrze w tym sklepie obuwniczym dla dzieci?? Mają tam świetne buty Korneckiego, Renbut i inne polskie firmy. Ceny nie aż takie wielkie a buty naprawdę dobre jakościowo.
ach nie bylam... jejku, nie po drodze mi, ale dzieki za info, moze uda mi sie podskoczyc...

Lwica

abkasia gdybyś miała się skusić i tam pojechała to na I pietrze visa vis Neonetu takie małe stoisko tylko buciki dla dzieci. Bo tam więcej jest obuwniczych.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

abkasia a Warszawie teraz jakoś nie będziesz? Bo w Warszawie na kruczej jest taki smyk gdzie towar z całej polski zwoza i tam mozna trafic taniej.

A w tkmaxx w Warszawie to jest dział dziecięcy? Bo na marszałkowskiej raz byłam i nie widzialam

rubin04

Cytat: abkasia w 10 Paź 2011, 21:37:37. jejku, nie po drodze mi, ale dzieki za info, moze uda mi sie podskoczyc...
nie po drodze, nie po drodze, ale zawsze mozesz mnie i Milcię odwiedzić i będzie już po drodze :)

abkasia

Cytat: rubin04 w 10 Paź 2011, 22:04:52
nie po drodze, nie po drodze, ale zawsze mozesz mnie i Milcię odwiedzić i będzie już po drodze :)
tak, ale ja jestem samotna pracujaca matka.. nie mam  keidy.. ;D

rubin04

Abkasia, ale ja Ciebie z synciem zapraszam!
Zwłaszcza w poniedizalki jak P. nie idzie do przedszkola :)