Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

są jakies przejsciowe rekawiczki na teraz? małej strasznie marzną teraz raczki na spacerach

elve

konwalia dla takiego malucha to łapki albo za długi rękawy ;)

konwalia

elve polałam, to musze sie wybrac po jakies łapki

golinda, a czemu musi profilaktyczne, ma cos ze stópkami?

mobka

Golinda, a to dla NInki szukalas tego ortopedy? Cos nagle zostalo zdiagnozowane?

Jak juz jestesmy przy zakupach, to kupilam czarne spodnie od kombinezonu i szaro-granatowo-turkusowy szalik. Wszystko w Reserved. Poszukuje rekawiczekz jednym palcem, na sznurku. Nigdzie nie ma :(

zuzia

konwalia
gerber ma bodziaki z długim rekawem od razu z lapkami. ale nie wiem czy w PL dostaniesz.

mobka

A no i buty zimowe musze kupic, ale wciaz nie wiem czy kupic cokolwiek najtanszego, bo Kuba nie chodzi jeszcze, czy kupic cos porzadnego, bo pewnie w zimei w koncu zacznie, Choc am watpiwosci, ze po dworze bedzie chcial...

mobka

Kuba w zeszlym roku rekawiczek zaczal pod koniec zimy uzywac, bo mial za duzy  kombinezn i idealnie mu sie dlonei chowaly :D

errata

muszę kupić w końcu kombinezon na zimę, a nigdzie nie widzę nic fajnego. Może Wam gdzieś się coś rzuciło w oczy?

konwalia

zuzia  :beer:

kombinezon mam, ale mi za ciepło jednak na niego, bo w co ja ja potem ubiore zima?
i jeszcze dzis pierwszy raz jechała spacerówka i koniec piszczenia w wózku(m&p na próbę wyjelismy)

Dodany tekst: 09 Paź 2011, 20:52:04

errata ja zamówiłam dwa z coccodrillo(74 i 80) jeden mi sie podoba, drugi mniej, bo na fotach kolor był inny, ale nie chciało mi sie z nimi walczyc i odsyłac

zuzia

konwalia
ja na jesien miałam dla M. taką przejściówkę pluszową z cubusa
dość długo z tego kombinezonu korzystalismy

konwalia

fajne, musze sie rozejrzec w takim razie(choc u nas cubusa niet)

zuzia

mobka

Ja na allegro kupilam taki miskowaty kombinezon. Gdzies do polowy listopada go uzywalismy. O taki http://3.bp.blogspot.com/_kJbLb52eOXM/TML9xF1zckI/AAAAAAAAE5c/_FAEhsWgy1w/s1600/Kuba7.jpg

Dodany tekst: 09 Paź 2011, 21:04:23

Jak bylo bardzo zimno, to jeszcze rekawki wywijalismy, boon mial takie jakby lapki.

rubin04

Ja zupełnie nie wiem w co teraz ubierać małą. Chyba kombinezon musze kupić?
Na razie nigdzie nie wychodzimy, za zimno nam po wakacjach :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

errata

Cytat: konwalia w 09 Paź 2011, 21:50:14errata ja zamówiłam dwa z coccodrillo(74 i 80) jeden mi sie podoba, drugi mniej, bo na fotach kolor był inny, ale nie chciało mi sie z nimi walczyc i odsyłac

u nas nie ma już coccodrillo :(

mobka

Ja mam problem w co teraz KUbe ubierac ;D Z kurtek ma tylko taka wiatroweczke cieniutka lub zimowa mega cieppla. I jak na razie na cebulke go ubieram, bodziak z krotkim, cienki sweterek z zary, bluza i kurtka. A na nogi ostatnio rajstopy (sic!) i sztruksy. Kupilam uzywane spodnie z podszewka na allegro, ale minal tydzien od wplaty i nikt nawet na maila nie raczy odpisac, grrr.

zuzia

ja sie musze zebrać i obfotografować jesienne i zimowe rzeczy obfotografować do sprzedaży
ech...

rubin04

Mila jest mała, mniejsza od Pawełka, i szczupła więc sporo z jesiennych ciuszków P. musi jeszcze na nia poczekac, wiec chyba coś dokupię.

fasolka1980

my kurtek zimowych mamy az 4, w tym jeden kombinezon

za to na teraz nic, zakłądam gruby polar i na to lekką kurteczkę ;D

konwalia

ja na teraz mam coś podobnego z nexta:http://allegro.pl/kurtka-plaszczyk-grzybek-next-3-6-miesiecy-i1858609238.html no ale te lapki, będe szukać czegoś

rubin ja mam znowu inny problem, Dagi miała być mała, kupione na zapas rajstopki 68 są już małe....no nie wstrzeliłam się

foszek

Kupilam malemu kozaki z tchibo, bardzo fajnie sie je wklada i ladnie na nozce wygladaja. Dodatkowo jeszcze chustki pod szyje, dla obojga, te zwierzaki z wielkimi oczami mnie zaczarowaly :D

Dodany tekst: 09 Paź 2011, 21:07:29

Cytat: konwalia w 09 Paź 2011, 22:46:1068
a ja malej dzisiaj ubralam spodnie po F. rozmiar 62, ktore nosil jak mial 3 miesiace  :crazy:

Dodany tekst: 09 Paź 2011, 22:08:10

Cytat: konwalia w 09 Paź 2011, 22:46:10ja na teraz mam coś podobnego z nexta:http://allegro.pl/kurtka-plaszczyk-grzybek-next-3-6-miesiecy-i1858609238.html
sliczny

errata

rubin04

Cytat: konwalia w 09 Paź 2011, 22:46:10rubin ja mam znowu inny problem, Dagi miała być mała, kupione na zapas rajstopki 68 są już małe....no nie wstrzeliłam się
odkupiłabym od Ciebie ale mam Lidlowe 62/68 i sa za duże :(
chyba na juz kupie jakies 56/62 jak znajde

konwalia

rubin ja mam ze smyka-fajna jakość i wymiarowe moim zdaniem

ja ciuszki póki co zostawiam, no zobaczymy