Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: rubin04 w 10 Paź 2011, 22:08:08
Abkasia, ale ja Ciebie z synciem zapraszam!
Zwłaszcza w poniedizalki jak P. nie idzie do przedszkola :)
dzieki :)
ale teraz serio nie dam rady... ;D

zosia2007

wczoraj kupilam pawlowi buty na jesien, cena 166 pln i to w outlecie :padam: czy te buty nie moga byc choc w polowie tansze?

Angie

zosia2007 na buty idzie najwięcej kasy  :zly:  przygotuj się na taki wydatek 4 razy do roku ...
Albo częściej  :crazy:

zosia2007

Cytat: Angie w 11 Paź 2011, 09:58:31
zosia2007 na buty idzie najwięcej kasy  :zly:  przygotuj się na taki wydatek 4 razy do roku ...
Albo częściej  :crazy:
mlody ma 1,5 roku, chodzi od 5-m-cy i juz w tym czasie (tych 5 m-cy) mial 6 par butów - te są 7 :crazy:

Kasia

Ja dzisiaj prawdopodobnie jade do smyka na Kruczej wiec jak komus cos potrzeba aby zerkneła, zobaczyła, obfotografowała to dajcie znac :D
jadę głonie po buty wiec ten dział odwiedze na pewno ale jakby kogos co innego interesowało to moge podejść i oblookać

marcheewka

Cytat: zosia2007 w 11 Paź 2011, 10:13:29
mlody ma 1,5 roku, chodzi od 5-m-cy i juz w tym czasie (tych 5 m-cy) mial 6 par butów - te są 7 :crazy:

nie strasz mnie!
Ola jeszcze nie chodzi, kupiliśmy jej buty w ccc ( adidasy i baleriny), kosztowały poniżej 50 zł, ale jak zacznie chodzić, to kupuje sie inne buty? Jakieś konkretne? Nie znam sie na tym, ale widzialam buty w Bartku za 150 zł.
Czyli tych w CCC nie kupuje sie dla chodzącego dziecka?

zosia2007

marcheewka kupujesz jakie chcesz byle byly wygodne, moj P ma rozne buty - poczawszy od trampek z h&m za ok 40 pln skoczywszy na ecco czy geox'ie za ok 160 pln
buty z ccc tez moga byc wygodne i dobre
teraz na jesien nie moglam znalezc dla niego dobrych butow bo po pierwsze zadne mi sie nie podobaly, po drugie on ma bardzo wysokie podbicie i wiele butow na niego nie pasuje, m in. wiekszosc butow z bartka :(

fasolka1980

marcheewka przede wszystkim buty powinny byc odpowiednio wyprofilowane.

na zimę raczej kupiłabym skórzane, z certyfikatem itd

seria elefanten z deichmana jest bardzo dobra, tyle ze one tez raczej nie schodzą poniżej 100 zł

zuzia

Cytat: zosia2007 w 11 Paź 2011, 10:13:29
w ub. roku Michaś od wiosny do zimy "przeszedł" 6 rozmiarów :crazy:
a po drodze było lato więc dochodziły dodatkowo sandałki
w tym roku było troche lepiej. tylko 2 rozmiary zaliczył lol
a teściowa mi sie pyta czy zeszłoroczne zimowe buty nie będą dobre bo moze nie trzeba kupować nowych :crazy:

marcheewka

Cytat: fasolka1980 w 11 Paź 2011, 11:28:13
marcheewka przede wszystkim buty powinny byc odpowiednio wyprofilowane.

na zimę raczej kupiłabym skórzane, z certyfikatem itd

seria elefanten z deichmana jest bardzo dobra, tyle ze one tez raczej nie schodzą poniżej 100 zł

gdzie wyprofilowane? Wkładka na stopie?
A co to ten certyfikat? Kurcze nic nie wiem, nie chcę znieksztalcić dziecku stópek...
Widzialam w deichmanie tą serię, ale jakoś mi sie nie podobały.

talula

Kasiu, fajne spodnie dresowe widziałam w reserved

Dodany tekst: 11 Paź 2011, 14:59:35

Jakie to są buty jesienne? za kostke..eeee.. bo Ala ma na razie trampki tylko...

Kasia

Cytat: talula w 11 Paź 2011, 15:58:39Kasiu, fajne spodnie dresowe widziałam w reserved
dzieki ;) widziałam ale sknera jestem 50zł mi szkoda ;)
ale fajne były, fakt :D

jesienne to po prostu nie trampki, nie sandały, nie kozaki
raczej do kostki

nionczka

Cytat: talula w 11 Paź 2011, 15:58:39bo Ala ma na razie trampki tylko...
ale nie chodzi, nie?
jak jedzie na wozku to zawsze mozesz jej stopy przykryc. Problem jest kiedy dziecko chodzi, ma staly kontakt z podlozem, woda, blotem. Jak Irene nie chodzila lub chodzila malo, to i w kapciach wychodzila.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

Cytat: talula w 11 Paź 2011, 15:58:39bo Ala ma na razie trampki tylko...
moj chodzi w trampkach ale mu za zimno bylo - po spacerze mial okropnie zimne stopy, teraz mu kupilam takie wyzsze, skórzane do kostki

nionczka

Moja chodzi w adidasach do parku i w pantofelkach. Czasem w kaloszach.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

o własnie! buty jesienne to kalosze!

marax

abkasia a po ile byly sniegowce w ecco fACTORY ?

talula

o kalosze mamy, ale za duże..choć jak je zobaczyłam, nie mogłam nie kupić.

Ala nie chodzi, ale zimono chyba jej w tych trampkach....

Kasiu,
mnie się wydaje, że one tańsze były cos ok 30....ale musiałabym sprawdzić, takie ciepłe ..ciemo niebieskie..szare chyba tez

ddu

hela dostała buty na chrzciny, rok temu i są taraz akurat!
jeszcze ma gucie, ale trochę za duże, za chwilę będzie za zimno, szkoda mi ich :(

Dodany tekst: 11 Paź 2011, 15:18:04

a pewnie kozaki będę musiała kupić....

Kasia

TALULA to ja jeszcze popatrze za tymi spodniami :) bo ja tylko za 50 zł widziałam. Za 30 to bym z chęcią kupiła :) aaaaaa a to na pewno dla tych większych dzieci dział był?

abkasia

Cytat: maraxela w 11 Paź 2011, 15:15:30
abkasia a po ile byly sniegowce w ecco fACTORY ?
nie patrzylam..
ale dzis dostalam sms, ze jest do 16 pazdz 20 % rabatu na ecco w normalnym sklepie

talula

Cytat: Kasia w 11 Paź 2011, 16:56:09aaaaaa a to na pewno dla tych większych dzieci dział był?

chyba tak, ale głowy sobie uciąć nie dam, mogę sprawdzić...

mobka

Kasia ja tez widzialam dresy w re za 29z groszem. W Wola Parku.

konwalia

jakie wy te buty potrzebujecie? rozmiar? bo u nas w factory w reserved były 25 po 19,90 i 39,90 z 89,90 skórzane, calkiem fajne, trochę sztywne-ale sie zginały, do kostki
nawet myslałam czy nie kupic, ale po co mi teraz, a dla was nie znałam r-ru

martullek

zainspirowana nionczką kupiłam właśnie na 5-10-15 kurtkę i spodnie na zimę. nie tę kurtkę, która mi się najbardziej podobała, bo nie było rozmiaru, ale ta też ujdzie ;)

http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7-lat/linia/outwear/kurtka-chlopieca-1a2121.html
http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7-lat/linia/outwear/spodnie-narciarskie-1l2120.html

a najbardziej mi się ta podobała http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7-lat/linia/outwear/kurtka-chlopieca-1a2114.html jak patrzyłam po raz pierwszy to był rozmiar, ale za długo się namyślałam... ')