Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

fasolka1980

my wczoraj kupilismy młodemu buty w Bacie w Factory - jesienne za 79 zł

identyczne w sklepie kosztują 119

Kasia

fasolka1980 pokaż jakie :)
musze do factory podjechac ... dla siebie chce parę rzeczy pkupowac i może przy okazji i dla młodego coś, ale cholera teraz naokoło musze tam jexchac bo dxwigowa remontują :knuje:

ziuta

Cytat: Kasia w 03 Paź 2011, 11:41:37
a rozmiar jaki? bo ja 92-98 potrzebuje :D
Aaa, bo to ten maluszkowy asortyment, faktycznie, patrzyłam ostatnio nawet na dziale dla starszych chłopców i myślałam sobie po co komu spodnie dresowe za 39zł jak można kupić za 19 :D :D

Kasia

Cytat: ziuta w 03 Paź 2011, 12:46:36sobie po co komu spodnie dresowe za 39zł jak można kupić za 19 Cheesy Cheesy

no właśnie to jakas lipa jest

w kappahlu spodnie do rozmiaru 86 kosztują coś 27zł i jeszcze mozesz w promo 3za2 kupić
a te od rozmiaru 92 sajuż po 34 i bezx tej promocji 3za2 :zly:

magdalinska

feeeling tez fajne
my kupilismy Kubie na jesien elefanten. Fajnie sie zgina podeszwa, całkiem niezłe. Ale poki co to jeszcze w sandałach chodzi :D

fasolka1980

Kasia, nie ma ich na stronie

takie półbuty na rzepy, beżowe
moze  jeszcze na wiosne będą dobre, wzielismy rozm 24

aniak1211

Moja siostra tez ma zawsze problem z kupnem spodni dresowych;D
Latem chciala kupic takie cienkie do przedszkola bo teraz to wszedzie ocieplane,
w jakims zwyklym sklepie po 50zl. :crazy:

Kasia

Cytat: aniak1211 w 03 Paź 2011, 13:00:12w jakims zwyklym sklepie po 50zl. crazy
no właśnie mi szkoda za tyle kupowac ;)
fajne widziałam w reserwed ale własnie z powodu ceny nie kupiłam :knuje:

to mają być dresy do "ciuchrania" w domu :D

iksa_nl

a w Pepco? Babcia kupila Mlodemu za jakies 10 PLN. wlasnie takie do kulania sie w domu.

Kasia

w pepko patrzyłam ale bardzo kiepskiej jakosci były, od samego dotyku zeby mnie bolały ;)

Dodany tekst: 03 Paź 2011, 12:20:16

Cytat: golinda w 03 Paź 2011, 12:18:48
Tobie to najłatwiej by było przez Babice i Bronisze jechać :)

no my wskakujemy na trasę  i na poznańskiej wyskakujemy i własnie przez jawczyce, gołabki jeździmy :D
ale wolałabym, przez dzwigową ;)

mobka

Cytat: golinda w 03 Paź 2011, 12:18:48
Tobie to najłatwiej by było przez Babice i Bronisze jechać :)

To ja wole torunska i alejami. Ostatnio migiem bylismy. I jak zwykla nic nie kupilam. Nie rozumiem fenomenu factory ;D

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

iksa_nl

fajne  :thumbup: ale tamte, co wcześniej pokazywałaś chyba mi się bardziej podobały :)

abkasia

Hugo przeskakuje juz na wieksza rozmiarowke....
tylko co z tego, skoro wiekszosc ubran jest na niego za szeroka... :crazy: :crazy: :crazy:
nie wiem, on nie jest chudy... uwazam, ze jest w sam raz,a zeby mu spodnie kupic, to sie zawsze schodze, bo wszytskei mu z pupy spadaja...
a terraz jak nie nosi pampersa to juz w ogole nie ma sie na czym tzryamc....

Angie

abkasia znam ten problem ;D mi też jest ciężko coś dla Leny kupić.
Ratuję się leginsami, ale nawet te są często za szerokie w nogawce i pupie  :rotfl:
Spodnie kupuje głównie w zarze ...

Dodany tekst: 04 Paź 2011, 18:31:56

Lena dostała w prezencie taki komplet

http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/product/15843/Odzie_/KOSZULKA/KOSZULKA.html
http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/product/15803/Odzie_/LEGINSY/LEGINSY.html

ishka82

odkryłam dziś zupełnie przypadkiem, że otworzyli u mnie 5-10-15 :D do kiedy jest ta promocja, ze 3 rzecz gratis ??? muszę się tam przejść zobaczyć ;)

feeling.good

kupiłam dziś w smyku dla Małej kombinezon i bodziaka. Jeśli w międzyczasie wyrośnie jej coś między nogami, będę sprzedawać. Szkoda mi było nie wykorzystac smsa -30%

zwierzatko_mojej_mamy

w c&a jest -25% do jutra i sie zastanawiam nad kurtka - jedna zwykla puchowka z kapturem dosc nudna za 79, druga fajniejsza w kratke za 99, ale ma kaptur z futrem dokola i nie wiem, czy to dzieciu nie przeszkadza takie futro dokola twarzy? :> od obu cen dopiero -25% by bylo - nie ma ich na necie
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

zwierzu pewnie zalezy jakie dzieko... moje by w zeszlym roku z pewnoscia wylizalo tego miska... ;)
co raczej na mrozie nei jest mile widziane :D
ja caly czas nei wiem, czy kupowac laemu kurtke na zime...
ma z zeszlego roku z kapahl... troche kotka, choc rekawy dobre i ogolnie nie jest zla...
martwioe sie ze w polowie sezonu z niej wyrosnie i bede w kropc,e bo juz wtedy kurtek nei bedzie....

Kasia

abkasia kurtki w połowie sezonu są i to za "pól" ceny w styczniu na wyprzedaż ach :)

bozena.dp

u nas w listopadzie otwierają park handlowy, gdzie m.in. ma być 5-10-15, pepco, takko, empik (których do tej pory u nas nie było), rossman, ccc, deichman i jeszcze jakieś tam inne sklepy :)

ziuta

Kasia patrzyłam dzisiaj w tesco - spodnie dresowe w większych rozmiarach (2-3 lata, 4-5 lat) są w 2-packach po 59zł, wyglądają całkiem porządnie.

Dodany tekst: 04 Paź 2011, 22:19:01

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Paź 2011, 21:05:45ale ma kaptur z futrem dokola i nie wiem, czy to dzieciu nie przeszkadza takie futro dokola twarzy?
zwierzu Karol zeszłej zimy miał kurtkę właśnie z c&a z futerkiem przy kapturze - zupełnie go to nie interesiło ;D

Dodany tekst: 04 Paź 2011, 23:22:38

Jest i dowód :D hłe hłe hłe :mocking:

aniak1211

Cytat: Angie w 04 Paź 2011, 19:28:37Ratuję się leginsami, ale nawet te są często za szerokie w nogawce i pupie  rotfl
Z Dominika mam to samo;D
Leginsy 12-18 sa akurat,ale jako 3/4 :D
Dostalam spodnie po koleznce ktora jest starsza o 2 tyg. od malej-spadaj mimo regulacji w pasie:D

Cytat: ziuta w 05 Paź 2011, 00:16:47Jest i dowód Cheesy hłe hłe hłe mocking
Jaki zamaskowany:D
Ja to sie ciesze ze zimy w UK sa jakie sa :D
Nie musze kupowac kombinezonow i maskowac malej;) :D

Kasia

Cytat: ziuta w 05 Paź 2011, 00:16:47Kasia patrzyłam dzisiaj w tesco - spodnie dresowe w większych rozmiarach (2-3 lata, 4-5 lat) są w 2-packach po 59zł, wyglądają całkiem porządnie.
:beer: dzieki, muszę w takim razie podjechac do tesco :)

ziuta

Cytat: aniak1211 w 05 Paź 2011, 00:47:35Jaki zamaskowany:D
aniak on miał tą czapkę za dużą i jak się chciał w aucie odwrócić to obracała mu się sama głowa :mocking: Boże, jak my się z niego śmialiśmy! Jak to pierwszy raz zobaczyłam to zamiast mu pomóc, odsłonić tą twarz, nie umiałam się pozbierać ze śmiechu, rechotałam jak głupia, a on na mnie jeszcze patrzył tym zdziwionym jednym okiem o co cho :D :D No wyglądał jak żul pod mostem lol lol lol