Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

didi_loczek

feeling.good  :highfive:

Zdarza mi się zmieniać koncepcję ubraniową jak okazuje się że skarpetki o których myślałam są np. w praniu a inne nie pasują lol
Lubię Wojtka ubierać tak, żeby wszystko do siebie pasowało, już przy kupowaniu rzeczy patrzę ile bluzek założy ewentualnie do tych spodni, itd.

Kasia

oooo skarpetki to też mój fioł lol lol lol aczkolwiek zdarza mi się że zakładam niepasujące ;)

magdalinska

ja zakładam to, co mam akurat czyste ;) bardziej sie staram jak gdzies wychodzimy

aja

Cytat: Kasia w 19 Wrz 2011, 11:24:18mi się że zakładam niepasujące
ja tez i strasznie mnie to denerwuje
ale coraz ciezej dostać z antyposlizgiem a niestety po domu jak biega to troszkę jest niebezpiecznie bez bo się strasznie slizga

zosia2007

Cytat: aja w 19 Wrz 2011, 10:36:05
ale coraz ciezej dostać z antyposlizgiem
znam ten bol, najszybciej mozna kupic w h&m lub kappahl

mobka

Dlatego skarpetki ma tylko biale z h&m. Wlasnei musze kupic zapas wiekszych.
Po domu Kuba chodzi w czym popadniei czesto gora i dol sie gryza. A i do tego brudny zazwyczaj chodzi ;)
Na spacer, do ludzi ogolnie zawsze staram sie go ubrac lepiej.

Dzisiaj mial jasnobezowe sztruksy z zary, szara bluze z tesco i 3 razy mi go za dziewczynke wzieli :D

zwierzatko_mojej_mamy

oj jak ja nie lubie bialych skarpetek ;D tylko granatowe itp ;) nie widac, ze sie brudza lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rubin04

ja tam nie mam probmlemu - P. ma skarpetki z kotwicami, łodkami, ośmiornicami, krabami, rybami.. wiec do koszulek mu pasują - jesli nie kolorem to motywem :rotfl:

Tu np. P. sam wybrał sobie rano że chce skarpetki z krabami - nie pasuja do reszty ale co mi tam, przeciez jest tylko dzieckiem :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aja

Justynna

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Wrz 2011, 21:40:17
fran dostal kilka rzeczy ;)

kupiłam wczoraj Michałowi taka samą czapkę :) (tą brązowo-żółtą), a poza tym chyba ostatni raz zabraliśmy nasze dziecko na zakupy, czego on nie wyprawiał w sklepach, to ponad moje siły  :headbang:

talula

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Wrz 2011, 13:21:44tylko granatowe itp  nie widac, ze sie brudza

A gdzie można dostać  granatowe skarpetki? mnie irytuje, że na skarpetkach dla dziewczynek jest za dużo wzorów, gryzie mi się to z innymi częściami garderoby, dlatego szukam jednokolorowych.

Ale, ale dementuję pogląd, że na granatowym nie widać, tak myślałam zanim załozyłam Ali nowe granatowe rajstopy, po 5 minutach froterowania podłogi (akurat przy okazji jadła chleb) nie pozostało mi nic innego jak zdjąć je i wrzucić do pralki... często jednak na jasnym mniej widać zabrudzenia.

didi_loczek

Cytat: talula w 19 Wrz 2011, 14:54:19

mnie irytuje, że na skarpetkach dla dziewczynek jest za dużo wzorów, gryzie mi się to z innymi częściami garderoby, dlatego szukam jednokolorowych.

Ja jak zwykle polecam H&M ;D

zosia2007

Cytat: didi_loczek w 19 Wrz 2011, 14:58:35
Ja jak zwykle polecam H&M ;D
ja tez ;D w wiekszosci tam kupuje skarpety dla P

Angie

ja tez najbardziej lubię jednokolorowe z abs z hm ;D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: talula w 19 Wrz 2011, 15:54:19A gdzie można dostać  granatowe skarpetki?
z trudem szukam ;) ostatnio kupilam z mothercare przecenione, niestety wiekszosc byla w rozu, pastelach lub dla chlopcow - w blekicie... chyba powariowali z tymi jasnymi ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

feeling.good

teraz w trójpakach są w h&m granatowe. Tylko granatowe :)

rubin04

Cytat: aja w 19 Wrz 2011, 14:29:22na sznurku go trzymacie?
żeby nam go nikt nie ukradł, bo taki jest fajny :D

nie, normalnie chodzi sobie jak chce ale to było w Gdyni i Sopocie, i jak szliśmy tam gdzie są wysokie nabrzeża, pomosty to go trzymalismy
bo go do wody bardzo ciągnie..

mary

Rubin, na tym zdjęciu Twój syn jest bardzo podobny do mojego! A właściwie na odwrót bo Twój jest starszy. Ale jak go zobaczyłam to sobie pomyślałam, kurcze widzę swoje dziecko w "starszej wersji" ;)

ddu

ja nie kupiłam chyba helenie nic z nadrukiem
tzn raz - z napisem ac/dc :D
ale ona ciągle dostaje prezenty z jakimiś misiami "rock queen" i inne nie wiadomo co
niektóre nawet ładne, ale nie w  moim stylu w ogóle
wolałabym parę skarpetek, rajstopy albo białe body...
nawet osoby, kt. ubierają się super, z klasą albo na czarno kupują takie rzeczy!
tzn mam dwie koleżanki, kt kupują helenie przepiękne rzeczy.
wczoraj znów dostała komplecik: biała koszulka z napisami w kwiatki, różowa spódniczka z tiulem i fajne getry w paski. getry będzie nosić...

mobka

A ja dzisiaj kupilam Kubie te czapke z futrem co pokazywala Feeling (z h&m, turkusowa oczywiscie), 6 par bialych skarpetek (h&m) i 3 koszulki w reserved, bo maz sie oprzec nie mogl - z garbusem, golfem gti mk1 i mercedesem 230 :D Dwie z nich w rozmiarze 92 i jedna 98 :D Beda na zas :D
Fajne kurtki sa w reserved i spodnie od kombinezonu za 80 i 90 zl (niecale). Nad spodniami sie zastanawiam, bo sa czarne i do kurtki kupionej na wiosne na przecenie beda mi pasowac. Tyle, ze kurtka 86 i na razie na wielka wyglada... ale do grudnia mamy jeszcze 3 misiece...

Szukam jeansow z podszewka bawelniana, sa  w mothercare za 95zl! Poszaleli. A na allegro tez ich niewiele...

martullek

ja ostatnio weszłam do coccodrillo, wisiał jeden kombinezon dwuczęściowy - nawet ładny. kurtka 173, spodnie 119 - padłam  :padam:

aja

Cytat: mobka w 19 Wrz 2011, 21:57:43z garbusem, golfem gti mk1 i mercedesem 230
byłam i nie widziałam :(

feeling.good

Cytat: martullek w 19 Wrz 2011, 21:02:44
ja ostatnio weszłam do coccodrillo, wisiał jeden kombinezon dwuczęściowy - nawet ładny. kurtka 173, spodnie 119 - padłam  :padam:

straszne są te ceny...

Ja niedawno rozważałam zakup kombinezonu z decathlonu i całe szczęście, że w sklepie ich jeszcze nie było. Okazało się, że u teściów czeka taki na Stacha :D Kupili wiosną ubiegłego roku, całkiem o nim zapomnieliśmy. Teraz babcia przypadkiem znalazła :D

Kurtka powinna starczyć na całą zimę, obawiam się tylko, że ze spodni może wyrosnąć. Oby do styczniowych wyprzedaży dały radę.

nionczka

A Irene nie miala jeszcze nigdy spodni na snieg. Duzo z nich korzystacie? W pierwszym roku zycia miala tylko komnibezon na pierwsze 2 miesiace zycia, a potem juz nie miala. Zastanawiam sie czy cos takiego jej potrzebne. W zeszlym roku nie miala.

Dodany tekst: 19 Wrz 2011, 21:09:07

Cytat: feeling.good w 19 Wrz 2011, 21:07:37
straszne są te ceny...

Ja niedawno rozważałam zakup kombinezonu z decathlonu i całe szczęście, że w sklepie ich jeszcze nie było. Okazało się, że u teściów czeka taki na Stacha :D Kupili wiosną ubiegłego roku, całkiem o nim zapomnieliśmy. Teraz babcia przypadkiem znalazła :D

Niezlych masz tych tesciow, rzeczywiscie :-)

mobka

Cytat: aja w 19 Wrz 2011, 21:06:21
byłam i nie widziałam :(
Wrzuce zaraz zdjecia, tylko czekam az maz przyniesie mi aparat ;)