Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nionczka

Cytat: didi_loczek w 19 Wrz 2011, 14:58:35
Ja jak zwykle polecam H&M ;D

i zara

ja skarpetki w PL wlasciwie tylko w tych dwoch sklepach kupuje. Malo kolorow do wyboru, ale przynajmniej jednolite sa.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

ja w zarze dostałam jedyne krótkie skarpetki - stopki. Nie wiem czemu nikt inny nie robi takich, zwłaszcza latem

martullek

ja w zarze kiedyś kupiłam super wywijane skarpety w jednolitym kolorze, które dłuuuugo nam służyły jako podkolanówki ;)

mobka

Cytat: golinda w 19 Wrz 2011, 21:30:23
ja kupiłam w Zarze (dziewczęce, ale pewnie chłopięce też są)

Za ile?

mobka

Cytat: golinda w 19 Wrz 2011, 21:36:00
65,90zł

No to taniej niz w mothercare, ale i tak sporo. Powariowali ;D Do 50zl chcialabym dac :D

Dodany tekst: pon, 19 wrz 2011, 19:40:07

A koszulki takie:

OlaFasola

Cytat: feeling.good w 19 Wrz 2011, 22:17:18ja w zarze dostałam jedyne krótkie skarpetki - stopki. Nie wiem czemu nikt inny nie robi takich, zwłaszcza latem
Ja takie kupiłam przed wyjazdem w calzedonii. Były jakoś mocno przecenione.

foszek

Ja tam nie trace nerwow, jak maly chce do niebieskich dzinsow ubrac koniecznie czerwone skarpetki z myszka miki, badz do wyjsciowej koszuli koniecznie musi wziasc czapeczke z autem.
zaluje tylko ze nie da sie namowic na noszenie na kapelusza tylko te czapeczki z daszkiem...

aja

mobka  fajne - mały tez taki chce o dziwo oprócz czarnej,która mi sie najbardziej podoba

talula

Cytat: mobka w 19 Wrz 2011, 21:57:43Szukam jeansow z podszewka bawelniana, sa  w mothercare za 95zl!

To ja w zarze kupiłam Ali za 75, trochę mniej, ale też drogo..no i nie wiem, czy dla chłopców są.

chyba te:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/128011/389007/COTTON%2BLINED%2BJEANS

Wydaje mi się, że w H&M też były przynajmniej dla dziewczynek, 10 zl taniej, ale jakieś twardsze...

marcheewka

Ja kupiłam wczoraj Oli sukienkę w H&M
http://www.hm.com/de/product/91855?article=91855-B

podoba mi sie też ta czapka, ale na Bielanach nie widziałam. Czy w jakimś H&M we Wrocławiu ktoś widział, bo nie chce mi sie jeździć?
http://www.hm.com/de/product/91890?article=91890-A

Justynna

Byłam w niedzielę na zakupach i stwierdziłam, że ceny niektórych rzeczy są zabójcze. Mieliśmy kupić więcej rzeczy, bo Michał powyrastał z wielu ubrań, ale po prostu ceny nas odstraszyły. Fajne dżinsy używane z Nexta kupiłam na Allegro za niecałe 20 zł, a sztruksy za 12 zł, bo na nowe mi szkoda kasy  :blush:

zosia2007

marcheewka sliczna sukienka i czapka tez ;D

mobka

Cytat: Justynna w 20 Wrz 2011, 12:18:07
Byłam w niedzielę na zakupach i stwierdziłam, że ceny niektórych rzeczy są zabójcze. Mieliśmy kupić więcej rzeczy, bo Michał powyrastał z wielu ubrań, ale po prostu ceny nas odstraszyły. Fajne dżinsy używane z Nexta kupiłam na Allegro za niecałe 20 zł, a sztruksy za 12 zł, bo na nowe mi szkoda kasy  :blush:
No ja wlasnie tez allegro przeszukuje pod katem uzywek. Ale ja sie uparlamna spodnie z podszewka, bo ja rajstop straaaasznie nie lubie.A u chlopcow to juzw ogole. Dziewczynki maja fajnie, bo jeszczeleginsy sa do wyboru :)

didi_loczek

Cytat: mobka w 20 Wrz 2011, 12:36:33
No ja wlasnie tez allegro przeszukuje pod katem uzywek. Ale ja sie uparlamna spodnie z podszewka, bo ja rajstop straaaasznie nie lubie.A u chlopcow to juzw ogole. Dziewczynki maja fajnie, bo jeszcze leginsy sa do wyboru :)

Nie pamiętam gdzie, ale widziałam leginsy dla chłopców, z takiego śmiesznego materiału coś jak ciuchy termo-coś-tam i od razu pomyślałam o nierajtuzowych mamach ;) Tylko gdzie to było  :hmm:

Kasia

Cytat: Justynna w 20 Wrz 2011, 13:18:07Byłam w niedzielę na zakupach i stwierdziłam, że ceny niektórych rzeczy są zabójcze. Mieliśmy kupić więcej rzeczy, bo Michał powyrastał z wielu ubrań, ale po prostu ceny nas odstraszyły. Fajne dżinsy używane z Nexta kupiłam na Allegro za niecałe 20 zł, a sztruksy za 12 zł, bo na nowe mi szkoda kasy  blush
ja sie ogromnie ciesze ze pokupowałam wszystko na wyprzedarzach w styczniu, lutym :D
naprawdę można zaoszczedzić :) jak komus nie przeszkadza ze dziecko chodzi w starej kolekji + dodatkowo nie cierpi za bardzo że z nowej "nie moze" dokupowac bo szafa pęka w szwach to polecam takie rozwiązanie :)

Kasia

Cytat: golinda w 20 Wrz 2011, 12:43:35
ja dzisiaj sfotografuję rzeczy po Nince i przed allegro pokażę wam, może ktoś coś będzie chciał :)

mnie taka robótka czeka w weekend :ohboy: :ohboy:

aniak1211

Justynna
Ja tez czesto kupuje uzywane rzeczy;D
Teraz troszke mniej bo jednak sa bardziej zniszczone,
ale dzinsy czy kurtki jak najbardziej:)

Kasia

ja musze jeszcze poznajdywac część ukrytych skarbów, np, butów lol

mobka

Cytat: Kasia w 20 Wrz 2011, 12:42:34
ja sie ogromnie ciesze ze pokupowałam wszystko na wyprzedarzach w styczniu, lutym :D
naprawdę można zaoszczedzić :) jak komus nie przeszkadza ze dziecko chodzi w starej kolekji + dodatkowo nie cierpi za bardzo że z nowej "nie moze" dokupowac bo szafa pęka w szwach to polecam takie rozwiązanie :)

Ja kupilam glownie bielizne,sweterki, spodni nie widzialam interesujacych. Kurtke cieplejsza jesienna myslalam, ze bede miala, bo na wiosne byla przyduza, teraz jest przymala. Mam wiatrowke z wyprzedazy, wiec na razie ok. Brakuje mi wlasnie takiej posredniej kurtki, ale chyba nie bede kupowac. Zimowa kurtke mam duza, ale pewnie w polowie zimy do neij dorosnie, dlatego czaje sie na kombinezon od ciebie.
No i buty... Mam jedne cieplejsze niechody, powinny jeszcze jesien wytrzymac. Chodow nie kupuje, bo szkoda mi kasy. Kupie teraz, a jak zacznie chodzic, to moga juz byc za male. Wiec nei mam butow jesien/zima. A no i czapek nie kupowalam na wyprzedazach, bo moje dziecko ma wieeeelka glowe ;) Kupilam mu teraz w 5-10-15 na jesien jedna rozm. 50cm i zimowa wczoraj w H&M rozmiar 1-3 lata :D I boje sie, ze moze byc zima za mala ;D

A wlasnie, smialam sie wiosna, teraz sama poszukuje, szukam czegos na jesien na szyje. Widzialyscie gdzies jakies chustki?

A co do meskich legginsow, to jeszcze gorzej niz rajstopy :D Dziwczynki w takich przylegajacych rzeczach fajnie wyladaja, ale chlopcy?! Jakbeda mrzoy to albo sie zlamie i kupie ze 2 pary rajstop, albo bedzie marzl ;) Choc pewnie kupie, bo pod spodnie od kombinezony rajstopy wygodniejsze ;)

aniak1211

Cytat: mobka w 20 Wrz 2011, 13:53:08Choc pewnie kupie, bo pod spodnie od kombinezony rajstopy wygodniejsze wink
Ja sama nie lubie rajstop,
ale jak jest zimno to zakladam i sobie i malej,
po powrocie do domu od razu zdejmuje:)

Kasia

no z rajstopami dla chłopców to lipa, już kilka razy to wałkowałyśmy lol

dla dziewczynki rajstopy są git (do spódniczek, sukienek)
a dla chłopaków? e tam, lipa

ja mam kupione 4 pary rajstop, zobacze czy się przydadzą :knuje: chociaz pewnie tak bo mój D i moja mama lubią Michałowi założyć

didi_loczek

Cytat: mobka w 20 Wrz 2011, 12:53:08
A wlasnie, smialam sie wiosna, teraz sama poszukuje, szukam czegos na jesien na szyje. Widzialyscie gdzies jakies chustki?

Wojtek ma taką: czarna i niebieską. Oczywiście H&M ;D

mobka

Cytat: didi_loczek w 20 Wrz 2011, 12:59:56
Wojtek ma taką: czarna i niebieską. Oczywiście H&M ;D

No wlasnie bylam wczoraj, patrzylam i nie widzialam.

Justynna

Cytat: aniak1211 w 20 Wrz 2011, 12:45:15
Justynna
Ja tez czesto kupuje uzywane rzeczy;D
Teraz troszke mniej bo jednak sa bardziej zniszczone,
ale dzinsy czy kurtki jak najbardziej:)
ja dopiero od niedawna kupuję M. używane rzeczy, ale jestem bardzo miło zaskoczona ich jakością, są na prawdę w bardzo dobrym stanie :) No i w cenie jednej nowej pary, mam co najmniej trzy :)

Cytat: mobka w 20 Wrz 2011, 12:53:08

ja znalazłam w szafie swoja granatową starą bandamkę i "podarowałam" ją Michałowi