Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

Cytat: mobka w 20 Wrz 2011, 13:53:08szukam czegos na jesien na szyje. Widzialyscie gdzies jakies chustki?
W weekend widziałam w smyku bawełniane - 2 szt za 12,99 zł - jedna w biało-niebieskie paski, druga biała w niebieskie i szare samochody.

aniak1211

Cytat: Justynna w 20 Wrz 2011, 14:12:01ale jestem bardzo miło zaskoczona ich jakością, są na prawdę w bardzo dobrym stanie Smiley No i w cenie jednej nowej pary, mam co najmniej trzy Smiley
Next ma fajne rzeczy i jakosc raczej dobra,
choc zdarzają sie "gorsze' ;)
Kupuje uzywane,nosi je Dominika a teraz sa przekazane dalej :)

ziuta

Cytat: ziuta w 20 Wrz 2011, 13:15:09
W weekend widziałam w smyku bawełniane - 2 szt za 12,99 zł - jedna w biało-niebieskie paski, druga biała w niebieskie i szare samochody.
A, i jeszcze był jeden wzór - paski biało-granatowe + paski biało-czerwone.

Justynna

Cytat: aniak1211 w 20 Wrz 2011, 13:23:11
Next ma fajne rzeczy i jakosc raczej dobra,
choc zdarzają sie "gorsze' ;)
Kupuje uzywane,nosi je Dominika a teraz sa przekazane dalej :)

aniak1211, z nexta już miałam trochę rzeczy i wiedziałam, że są fajne. Bałam się jedynie tego, że jak kupię coś używanego, bo będzie bardzo zniszczone, będą plamy i w najgorszym wypadku będą tylko służyły na wyjścia do piaskownicy czy latania po trawie, a tu trafiły mi się fajne, prawie niezniszczone rzeczy :)

Dodany tekst: wto, 20 wrz 2011, 12:29:38

mobka, Cocodrillo też ma chustki :)

mobka

Cytat: ziuta w 20 Wrz 2011, 13:15:09
Cholera, w smyku tez bylam, ale patrzylam glownie na zabawki, choc o ubrania tez zahaczylam, bo sliczna kamizelka z koszula byla. W renifery :D

Dodany tekst: 20 Wrz 2011, 13:36:37

W cocodrillo tez nedawno bylam, zwyklym i outlecie i tez nei widzialam, grrrr. Pojde raz jeszcze. Do h&m tez wstapie.

Kasia

mobka duzy wybór apaszek jest na bazarkach, np. u mnie na bemowie, przy mc donaldzie
ale nie wiem czy stylistyka bedzie ci odpowiadała, wzory sa różne, jakies ładne wyjatkowo nie są ale chociażby taki standardowy wzór bandamy bywa w róznych kolorach :knuje: koszt ca 10zł

mobka

Kasia, no problem jest taki, ze u mnie w poblizu bazarku nie ma, a autem jechac mi sie nie chce. Szczegolnie, ze ostatnio pracuje, jak pracuje (czyt. niemalze na okroglo).

zosia2007

Cytat: golinda w 20 Wrz 2011, 13:34:59
gdzie kupię fajne trampki dla N.? takie za kostkę
byle nie jebut róż
h&m - na chlopiecym dzile sa siwe, granatowe i biale
moj P mial juz szre, teraz z nich wyrosl i kupilam mu granatowe

marcheewka

A ja lubię rajtuzy i sama nosze. Oli też ubieram, ale do sukienek.
Kupiłam jej dzinsy na podszewce w carefurze na hali za ok. 20 zł. Bardzo fajne, takie pumpy z gumkami przy kostkach, jeszcze za duże.
Leginsy też lubię i Ola ma ich dużo w różnych kolorach i wzorach, teraz w domu tylko w leginsach pomyka, bo nie lubię dzieci w samych rajtuzach.

Kasia

Cytat: mobka w 20 Wrz 2011, 13:47:54
Kasia, no problem jest taki, ze u mnie w poblizu bazarku nie ma, a autem jechac mi sie nie chce. Szczegolnie, ze ostatnio pracuje, jak pracuje (czyt. niemalze na okroglo).

może na bazarku przy olrachta takie maja :knuje: czy to tez nie po drodze?

mobka

Cytat: Kasia w 20 Wrz 2011, 14:01:36
może na bazarku przy olrachta takie maja :knuje: czy to tez nie po drodze?

Tez ;D Ja autem teraz wpadam na s8, torunska i w jerozolismkie ;D A do poludnia jak jestem z Mlodym, to nie chce mi sie go pakowac do auta. Wstapie jutro przed praca do h&m.

aniak1211

Cytat: golinda w 20 Wrz 2011, 14:56:54tylko gdzie takie kupić?

Mamy jeden sklep w ktorym sa  conversy ;)

aniak1211

Cytat: golinda w 20 Wrz 2011, 14:13:22
a zobaczyłabyś będąc w pobliżu? :)

te żółte właśnie mi się tak bardzo podobają...

Popatrze:)

Dominika ma takie-oczywiscie nie conversy;)

didi_loczek

golinda mogę zobaczyć u nas w sklepie gdzie kupowałam swoje conversy ;)

http://www.sportsline-shop.de/all-star-children-hi-yellow-11.html
ale chyba rozmiaru nie ma ;)

ishka82

byłam w Lidlu i kupiłam piżamkę, rajtki i skarpetki dla Domi :) do tego sweterek rozpinany i bluzę w ciuchaczu ;)

aja

mamy czapę w innym troszkę stylu niz do tej pory
boszzz ale się nalatałąm dzisiaj za bluzkami z autami - skutek marny.... tylko dwie
(mobkowe to tylko dla mniejszych dzieciaczków- a szkoda)

Kasia

Natek usmiechniety, chyba czapa mu sie podoba :)

Dodany tekst: 20 Wrz 2011, 16:19:12

a w smyku patrzyłas? moze na kruczej maja stara kolekcję, ja chyba tam własnie bluzke z autem kupowałam :knuje: zaraz sprawdzę na picassie

Dodany tekst: 20 Wrz 2011, 17:29:18

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Dodany tekst: 20 Wrz 2011, 18:30:14

chociaz ta pewnie ci się niespodoba bo i rekawy odcinane i sporo sie dzieje :D

ddu

Cytat: aja w 20 Wrz 2011, 17:31:08boszzz ale się nalatałąm dzisiaj za bluzkami z autami - skutek marny.... tylko dwie

pamiętając, że chyba ishka zachwalala tesco, skorzystałam i pojechałam. i były SUPER body i bluzki z samochodami. jedne body to aż kupiłam helenie

mobka

Aja do Wla Park masz pewnie daleko, ale tam kupowalam i wlasnie rozm. 92 wzielam ostatnie sztuki. Wiekszych bylo sporo.