Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

marax

Cytat: abkasia w 30 Lip 2011, 15:44:52
ogladalm wczoraj plaszczyki dziewczece w zarze....
no boskie... cudowne...

to mi sie bardzo podobalo...
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2011-s/110501/486555/KNITTED%2BCOAT%2BWITH%2BLEATHER%2BPOCKETS
mi sie kojarzy z wypasem owiec lol
co z tego ze rzeczy sa ladn jak czesto niepraktyczne , gdzie dziecko w tym wyjdzie ? ani to zapinane, na zimne dni nie bardzo na cieple tez za grube .

abkasia

no praktyczne, to nei sa, ale jakie ladne... ;)

Justynna

a mnie ostatnio wkurzają niespierające się plamy na ubraniach M. I jak tu kupować ładne rzeczy dziecku  :zly:

Kasia

śliniaki, sliniaki i jeszcze raz sliniaki przy jedzeniu :D
problemu to nie zlikwiduje ale ilość plam bedzie mniejsza :D

abkasia

Cytat: Kasia w 30 Lip 2011, 23:41:20
śliniaki, sliniaki i jeszcze raz sliniaki przy jedzeniu :D
problemu to nie zlikwiduje ale ilość plam bedzie mniejsza :D
hugo juz od skonczenia roku nie daje sobei zalozyc zadnego sliniaka... ;)

Kasia

a Michał daje, on sie przyzwyczaił ze jedzenie + sliniak wiec czesto nie chce jeść bez sliniaka :D
ale to czasami :D

ddu

helena ma fartuchy, co z tego
nawet jak założę , to rękawy ubrudzi
poza tym, często jej daję banany, jabłka....na spacerach albo gdzieś, śliniak nie ma szans
ostatnio w górach żałowałam jej banana, bo miała na sobie nowy kombinezon,
czułam się jak idiotka, ona się drze, chce jeść,a  ja mówię, nie, bo się ubrudzisz, masz suchą bułkę.
no masakra

Justynna

Michał lubi jeść samodzielnie i jak mu nie dam np. banana do ręki, to się obraża i nie chce wcale jeść :D

magdalinska

Cytat: Justynna w 31 Lip 2011, 16:18:34jak mu nie dam np. banana do ręki, to się obraża i nie chce wcale jeść
moj sie obrazi, jak mu bede chciala wcisnac cos do reki ;)

ziuta

Cytat: Justynna w 30 Lip 2011, 23:40:10
a mnie ostatnio wkurzają niespierające się plamy na ubraniach M. I jak tu kupować ładne rzeczy dziecku  :zly:
Mnie też. Ale bardziej mnie wkurzają niespierające się plamy, jakie K. robi na MOICH ubraniach  :thumbdown:

zwierzatko_mojej_mamy

polecam odplamiacz w kulce z rossmana, jakis niemiecki ;) dziala w dziwny sposob, ale dziala ;D po praniu sie nim kulkuje plame i wywiesza do wyschniecia - plama znika ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 01 Sie 2011, 08:37:15
polecam odplamiacz w kulce z rossmana, jakis niemiecki ;) dziala w dziwny sposob, ale dziala ;D po praniu sie nim kulkuje plame i wywiesza do wyschniecia - plama znika ;)
Cuda pani, cuda... :D Dzięki, właśnie próbuję się pozbyć wielkiej plamy z soku z jednej z moich ulubionych bluzek, więc spróbuję :)

Justynna

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 01 Sie 2011, 08:37:15
no to lecę jeszcze dziś do Rossmana i będę kulkować, dzięki  bighug

zwierzatko_mojej_mamy

o juz mam -- to jest dr. beckmann, moj wyglada inaczej graficznie, bo juz go chwile mam, ale to pewnie to samo:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.annawilk.pl

ziuta

Hmm... ja mam z tej samej firmy mydełko odplamiające, też mi kiedyś ktoś polecił, ale zapomniałam o nim i jeszcze nie używałam. Może najpierw spróbuję tego mydełka od razu dzisiaj  :knuje:

Justynna

Cytat: ziuta w 01 Sie 2011, 10:23:39
Hmm... ja mam z tej samej firmy mydełko odplamiające, też mi kiedyś ktoś polecił, ale zapomniałam o nim i jeszcze nie używałam. Może najpierw spróbuję tego mydełka od razu dzisiaj  :knuje:
o mydełku słyszałam od koleżanki, która też od kogoś słyszała, ale żadna z nas nie używała :D

zwierzatko_mojej_mamy

ja tym fafkulcem odplamilam nawet sliniaki ;) i to takie juz prane kilka razy z vanishem bez sukcesu ;) moge przeprowadzic dzisiaj jakas demonstracje po praniu ;)

www.annawilk.pl

rubin04

Cytat: Kasia w 30 Lip 2011, 23:48:49
a Michał daje, on sie przyzwyczaił ze jedzenie + sliniak wiec czesto nie chce jeść bez sliniaka :D
ale to czasami :D

mój jak przystępuje do konsumpcji rosołu to sam bierze ścierkę i sobie pod szyję zakłada bo tak u babci się przyzwyczaił :)

A plamy jakoś mi się spierają, i mnie nie wkurzają - w końcu to dziecko, musi byc trochę brudne :D

ddu

golinda no  mówię ci, głupia matka, sama jestem sobą zażenowana.
jutro wesele, ma białą kieckę, żal mi jej wkładać, po 20 min będzie cała w plamach  :headbang:

Justynna

ddu, my też jutro na wesele, M. będzie miał białą koszulę na krótki rękaw, ciekawe jak długo będzie biała  :mocking:

kotabma

Cytat: ddu w 05 Sie 2011, 16:42:52jutro wesele, ma białą kieckę, żal mi jej wkładać, po 20 min będzie cała w plamach  headbang
ja czasem na czas jedzenia rozbieram do bodziaka, albo przebieram w ciuchy jedzeniowe, ktore moze pobrudzic