Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

Cytat: ziuta w 14 Cze 2011, 10:58:26
Ooo, fajne! Też bym takie chciała. Muszę się wybrać do smyka, może się jeszcze załapię...
No i kupiłam. Została ostatnia para i akurat rozmiar Karola. Myślałam, że takie rzeczy się nie zdarzają ;)
I kupiłam jeszcze jedne mięciutkie tenisówki za 15 zł.
I koszulkę w H&M z napisem "MY DAD IS STRONGER THAN YOURS" :P
Byłam w sferze w Bielsku i tam w h&m wyprzedaż pełną parą, dla dzieci było baaardzo dużo rzeczy, zwłaszcza dla dziewczynek, ale dla chłopów też ok. I o dziwo rozmiarówka nawet dosyć kompletna była.

Justynna

Cytat: ziuta w 15 Cze 2011, 11:20:34
No i kupiłam. Została ostatnia para i akurat rozmiar Karola. Myślałam, że takie rzeczy się nie zdarzają ;)
I kupiłam jeszcze jedne mięciutkie tenisówki za 15 zł.
Super :)
Ja chyba też wzięłam ostatnią parę, mam nadzieję, że do końca lata wystarczą :)
Jeszcze trampki muszę kupić, bo te, które kupiłam w kwietniu są za małe  :padam:

didi_loczek

Cytat: ziuta w 15 Cze 2011, 11:20:34
Byłam w sferze w Bielsku i tam w h&m wyprzedaż pełną parą, dla dzieci było baaardzo dużo rzeczy, zwłaszcza dla dziewczynek, ale dla chłopów też ok. I o dziwo rozmiarówka nawet dosyć kompletna była.

My byliśmy w sobotę u nas w H&M  i jeszcze wyprzedaży ani widać ani słychać. No cóż, co musiałam kupić kupiłam ;D

marcheewka

Byłam dzisiaj w H&M, juz jest wyprzedaż, ale nie na wszystko. Kupiłam Oli dwupak bluzeczek za 10 zł!( okazało sie w domu, bo myślałam, że 29,90), body za 10 zł i czerwoną tunikę w grochy (w normalnej cenie).
Ogólnie, to co chciałam nie było przecenione, szkoda.

abkasia

ja kupialam takei spodnie juz na wyprzedazy

feeling.good

Chyba nie poszaleję tym razem na wyprzedażach. Stach ma jeszcze zapas nowych ciuchów, no i teraz już tak szybko nie wyrasta. Byłam dziś w Zarze i Mothercare. W Zarze kupiłam mu sweterek, w mothercare trójpak bluzek z długim rękawem bo były kolorowe.
M. namówił mnie na kupno drobnostek dla Malucha. Kupiliśmy uniwersalne bodziaki i spodenki. 

abkasia

Feling w jakich rozmiarach byly te spodenki pizamowe? bo Hugusiowi bym kupila...

feeling.good

Cytat: abkasia w 24 Cze 2011, 21:32:30
Feling w jakich rozmiarach byly te spodenki pizamowe? bo Hugusiowi bym kupila...

niestety największe były na 9-12 miesięcy. Były jeszcze niebieskie i w paski, ale nie spojrzałam na rozmiary

zuzia

olgaaa1

a ja szukam dla małej fajnych spodni z miękim paskiem na brzuszku, miała fajne jeansy z MC ale już wyrasta, potrzebuje 74, wszędzie niestety do rozmiaru 62 :( widziałyście gdzieś?

aja

Cytat: feeling.good w 24 Cze 2011, 22:30:16Chyba nie poszaleję tym razem na wyprzedażach. Stach ma jeszcze zapas nowych ciuchów
ja też sobie odpuszczam wyprzedaze - właśnie całkiem przypadkiem odkryłam w szafie schowane "na późneij" ubrania dla małego z ameryyykyyy od babci i prababci akurat są dobre wiec młody moze jedynie dostać pizamę albo nowe buty.
Boszszsz zostawiałm ubranka,które w mIArę mi się jeszcze podobały albo w których mógłby pobiegać po podwórku ale są starszne... fajne z tych ciuchów są bluzki z długim rekawem ale dresy i jakieś dziwne odpinane spodnie 2w1 to jakas tragedia - no ale zostawiłam :D

dragonfly

Wlasnie rozmawialam z M przez skype'a.... Chyba cale Osh Kosh i pol Gap'a wykupil (no bo w hameryce taniej  :rotfl: )

twinnie77

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

OlaFasola

Piękne butki :) Zawsze mi się córki zachciewa, jak wstawiacie takie fajne dziewczęce butki i ciuszki.

ishka82

Niuśka ma nowe legnisy a la jeansy z cherokee, kilka nowych bodziaków i oczywiście buty :crazy: przeraża mnie ile dziecko zużywa par butów :headbang: musiałam kupić nowe, pełne, skórzane, bo jak ostatnio przy brzydkiej pogodzie chciałam jej "stare" założyć, to paluch niemal wystrzelił lol kupiłam elefanteny, na szczęście na wyprzedaży :)

aja

szczególnie te szare buciki  mi się podobają
i tak oglądam to w ogóle mają fajne rzeczy dla dziewczynek - ideę teraz na chłopców

marcheewka

Na wyprzedaży w Mothercare kupiłam Oli dwa trojpaki body - jedne większe na przyszłe lato, jedne na jesień. Kupilam też taką uroczą falbaniastą  spodniczke w kwiatki za całe 9 zł!!
W TKmax kupilam jej bluzeczke z rożami, no i sukienkę na chrzest. Wzięałm większą, bo mieli zaniżona rozmiarówkę na metce, ale po zmierzeniu w domu wrocilam po mniejsza, no i ta jest ok. Narazie mam dwie sukienki w domu, można oddac do 14 dni, wiec poczekam, bo moze wyrośnie :-)

Kasia

ja w mothercare kupiłam pajace do spania - jak z nich wyrośnie to już lipa, wiekszych rozmiarów jak na lekarstwo ....

mobka

Ja kupilam 7pak body w mothercare i jeszcze po pajace musze skoczyc. Ale to pewnie jutro.
Przydalyby mi sie jakies jeansy na 86, ale jakos nic nie widzialam ciekawego. Z reszta jak Kuba bedzie teraz w domu siedzial, to podstawe i tak stanowi body + spodnie dresowe ;D A na spacery 2 pary innych spodni mi spokojnie starcza + terazblatem krotkie spodenki - ale to kupilam juz na wyprzedazy w tesco. Koszulek z krotkim rekawem z tesco tez mam dosc, kurtke typu wiatrowka kupilam w reserved, taka jesienna ciut cieplejsza z 5-10-15 jeszcze z wiosny powinna mu na jesien starczyc (jakies duze 74 ;)). Na zime mam kurtke z reserved, wiec bede potrzebowala tylko spodnie jakies.
No i w koncu Kuba wolniej rosnie -w rozm. 80 pochodzil jakies2,5 miesiaca. Powoli sie na 86  przerzucamy.

sonatina

Cytat: mobka w 05 Lip 2011, 16:33:54No i w koncu Kuba wolniej rosnie -w rozm. 80 pochodzil jakies2,5 miesiaca. Powoli sie na 86  przerzucamy.
mobka - duży Twój synuś. Igor śmiga dopiero w ubrankach w roz.  74- 80cm.

fajne spodnie dresowe  mozesz kupic w coccodrillo - juz z przeceny - ale cena ok 30 zł. (cyba ze poczekasz do -70 % - ale wtedy nie wiadomo co juz zostanie).

Dodany tekst: 05 Lip 2011, 13:05:44

Dodany tekst: 05 Lip 2011, 14:05:45

Dodany tekst: 05 Lip 2011, 15:05:45

Dodany tekst: 05 Lip 2011, 16:05:45

zuzia

Cytat: Kasia w 05 Lip 2011, 14:52:13
ja w mothercare kupiłam pajace do spania - jak z nich wyrośnie to już lipa, wiekszych rozmiarów jak na lekarstwo ....
Kasia, będziemy szukać w US a wyprzedażach, tylko trzeba sie wcześniej zabrać!

mobka

Cytat: sonatina w 05 Lip 2011, 17:05:39mobka - duży Twój synuś. Igor śmiga dopiero w ubrankach w roz.  74- 80cm.

fajne spodnie dresowe  mozesz kupic w coccodrillo - juz z przeceny - ale cena ok 30 zł. (cyba ze poczekasz do -70 % - ale wtedy nie wiadomo co juz zostanie).

No duzy :D
A spodnie dresowe kupuje w Kaphallu, oni chyba non stop je maja w promocji 3 w cenie 2.