Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lwica

Cytat: abkasia w 07 Lip 2011, 15:10:16ja nad polskei morze to bym kombinezon zimowy brala

jadę w tym roku z siostrą (z tą co od 10 lat jeździ nad morze i zawsze ma super pogode).  :jejeje:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

magdalinska

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

super ta kurteczka :) bluzeczka tez ładna

siog

Dwa nowe nabytki:)

top 1
przod
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tyl

top 2

Dodany tekst: 08 Lip 2011, 23:46:54

i taka spodniczka z grubej bawelny

siog

wszystko na wyprzedazach:) Bialy top to Dior w TK Maxx, spodniczka COS, inny top z butiku ktory zamkneli.

Dodany tekst: 09 Lip 2011, 14:06:39

czy w PL w TK Maxxie jest dzial dzieciecy? Bo u nas sa tam niesamowite ciuchy dla dzieci.

Kasia

w warszawskim w domach centrum dzieciecego nie widziałam :(

konwalia

siog u nas w pozku jest, można coś fajnego wyszperać, ale diora nie widziałam jeszcze :D

marcheewka

Cytat: siog w 09 Lip 2011, 14:05:37
wszystko na wyprzedazach:) Bialy top to Dior w TK Maxx, spodniczka COS, inny top z butiku ktory zamkneli.

Dodany tekst: 09 Lip 2011, 14:06:39

czy w PL w TK Maxxie jest dzial dzieciecy? Bo u nas sa tam niesamowite ciuchy dla dzieci.

U nas jest dział dziecięcy, kilka ubranek tam Oli kupiłam, ostatnio sukienkę na chrzciny :-)

foszek

Kupilam malemu kurtke w h&M czarna ramoneske(nie wiemn czy dobrze pisze)

zuzia

Cytat: foszek w 10 Lip 2011, 21:50:15
Kupilam malemu kurtke w h&M czarna ramoneske(nie wiemn czy dobrze pisze)
super! jak wyrośnie to odkupię dla M :)

foszek

Cytat: zuzia w 10 Lip 2011, 23:36:52
super! jak wyrośnie to odkupię dla M :)
gdybym wiedziala zes chetna na taka, bym ci wziela, kosztowala cale 10 € :D

zuzia

Cytat: foszek w 11 Lip 2011, 10:34:19
gdybym wiedziala zes chetna na taka, bym ci wziela, kosztowala cale 10 € :D
no teraz to poczekam lol

ziuta

Cytat: ziuta w 07 Lip 2011, 09:09:05O, i jeszcze tą kurteczkę mu wzięłam na wiosnę/lato:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2011-s/102201/196117/CHECKED%2BJACKET
:(
Przymierzyłam tą kurteczkę z zary (rozm. 18-24) do kurtki z H&M (rozm. 9-12), w której K. teraz chodzi i wielkościowo są identyczne :( :(
Czy któraś mogłaby mi sprawdzić w zarze czy nie ma jeszcze rozmiaru 24-36? A jakby był to kupić...?  :pray:  :pray:  :pray:

feeling.good

Cytat: ziuta w 11 Lip 2011, 11:05:41
:(
Przymierzyłam tą kurteczkę z zary (rozm. 18-24) do kurtki z H&M (rozm. 9-12), w której K. teraz chodzi i wielkościowo są identyczne :( :(
Czy któraś mogłaby mi sprawdzić w zarze czy nie ma jeszcze rozmiaru 24-36? A jakby był to kupić...?  :pray:  :pray:  :pray:

Patrzyłam za tą kurteczką w większym rozmiarze u nas i niestety nie było. Staś ją dostał na roczek w rozmiarze 18-24. Fajna jest i też myślałam o większej na przyszłość. Zara ma dziwną rozmiarówkę. Góry mają nieduże, za to spodnie potwornie długie

foszek

Justynna

foszek, a to z zaniżoną się jeszcze nie spotkałam, jak kupowałam M. ubrania z innych firm 80, to H&M brałam 74 i było zawsze dobre.

foszek

Cytat: Justynna w 11 Lip 2011, 14:14:55foszek, a to z zaniżoną się jeszcze nie spotkałam,
ja za azdym razem jak probuje cos kupic na siebie :D

Bylam dzisiaj w benettonie, maz chce mi karte zabrac...

kotabma

foszek sliczne sa te ciuszki
karte dobrze schowaj :D

zuzia

foszek, śliczne!
szczególnie ta ze snoopim mi sie podoba

ja jak znajdę czas to pokaże wam co kupiłam dla synka siostry.

foszek