Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

Cytat: mobka w 05 Lip 2011, 16:51:07A spodnie dresowe kupuje w Kaphallu, oni chyba non stop je maja w promocji 3 w cenie 2.
To po ile wychodza jedne?

ddu

zuzia, kiedy jedziesz do usa? z M? ale super!

mi zwierzak też zrobił zakupy w mothercare :D nie widziałam ich jeszcze, ale na pewno są super ;)

Kasia

no zuziak, tylko w zakupach w US nadzieja :D

ja mam dla Michala full ciuchów, opłaciło się w zeszłym roku pobuszowac na wyprzedażach, w tym roku jakoś zaciecia nie mam ale to tez nie problem gdyz podejrzewam ze tegoroczne letnie ciuchy beda za rok dobre :D w tym roku młody donasza niektóre koszulki z zeszłego :D

Na zimę też mam juz przwie cały zestaw ciuchow, obkupiłam młodego w styczniu + jeszcze cos tam dokupilam na wyprzedazach w ciagu roku

nawet się zastanawiam czy nie za duzo nakupiłam :D

w zasadzie to tylko obuwie mi zostało do kupienia :knuje: oraz ewentualnie bodziaki z krótkim rekawkiem na zimę :knuje: patrzyłam w mothercare ale rozmiaru 24-36 na wyprzedazy nie mieli :(

Kasia

ja pajace z mothercare bardzo lubię, bo sie nie szmacą, nie kulkuja ;) materiał podobny do cartersów

a te z tesco maja jakby gesciej tkany material (moze to i lepsze). i czesto mi sie kiedys skurczyły na dlugość i delikatnie rozciagnęły w szerz :D no i lekko zmechaciły :knuje:

a te mothercare sa bardziej "siateczkowe" i NIC sie z nimi nie dzieje :D

a koszulki z tesco zawsze trafiam szerokawe i przykrótkie - wyjatkowo!

ddu

golinda, jeszcze trzeba mieć tesco, w kt są ciuchy :)

ja kupiłam helenie w sainsburym w londynie body i są suuuper. poproszę znajomą o wielopak na jesień

zuzia

Cytat: ddu w 05 Lip 2011, 18:14:03zuzia, kiedy jedziesz do usa? z M? ale super!
na razie sie nie wybieram.
ale ma mi w razie czego kto kupić.
z wyprawą poczekam na to, aż M. będzie bardziej kumaty na atrakcje tamtejsze. no i kase musze zebrać :)

foszek

Wiecie ze czym mam problem na zakupach? Ze znaleziem jakis fjnych majtek dla F. Wszystko to jakies takie straszne... a niedlugo zaczyna przedszkole i trzba miec wiekszy zapas.
A w czwartek jade znowu na zakupy do benettona  :jejeje:

nionczka

Golinda, cudne buciki. W Wawie to sie nachdzoic trzeba, zeby kupic cos eleganckiego, jednolitego i bez brokatu. no i w normalnej cenie po po pare stow za buciki to nie problem cudo kupic. Nie wiem czemu zakladaja, ze wszyscy lubia styl dresiarski, brrrrrrrrrrrr.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

nionczka

Cytat: sputnik w 06 Lip 2011, 18:51:04
nie tylko w warszawie...usilowalam kupic sandaly, w koncu cos kupilam chociaz podoba mi sie na zasadzie ujdzie...koszmary jakies, w cenie jak piszesz przyzwoitej...blee

ja w maju kupilam biale sandaly w motehcare. Nie sa ze skorki i moglyby byc jeszcze skromniejsze, ale nie chcialam czekac do polowy lipca, zeby kupic sandaly, bo co by z tego lata zostalo. Teraz widze, ze oporcz tych paru dni w maju, w sumie nie bylo potrzeby ich kupowac.

zuzia

za to dla chłopców same szaro-bure! blee

nionczka

Cytat: zuzia w 06 Lip 2011, 19:53:45
za to dla chłopców same szaro-bure! blee
dla chlopcow tez sa brzydkie.

abkasia

jak dobzre,z e nie mam corki... :D inaczej bym zbankrutowala.. :D

zosia2007

Cytat: abkasia w 06 Lip 2011, 22:08:40
jak dobzre,z e nie mam corki... :D inaczej bym zbankrutowala.. :D
jeszcze nic straconego :D :P

abkasia

Cytat: zosia2007 w 06 Lip 2011, 22:18:02
jeszcze nic straconego :D :P
ja mysle, ze raczej bede miala druzyne pilkarska ;D

aja

Cytat: golinda w 06 Lip 2011, 21:37:19kilka sztuk bym tam jeszcze kupiła
ja też ale jak coś mi się spodobało to i rozmiaru nie mają :(
ale widzę,że sporo butów jest f. Naturinioa a  ta chyba jest do dostania w naszych sklepach tylko pewnie mało modeli maja...

mobka

Ha, bylam dzisaij w Arkadii i tam w Zarze w koncu troche ubran dla dzieci bylo ;) Kupilam KUbie 3 sweterki http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2011-s/109003/198282/V-NECK%2BSWEATER
limonkowy rozm. 12-18 i ceglasty i fioletowy w rozmiarze 18-24. Mamy taki ceglasty 9-12 i jest super, tylko, ze juz mocno na styk ;D

ziuta

Cytat: mobka w 07 Lip 2011, 00:50:05Kupilam KUbie 3 sweterki http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2011-s/109003/198282/V-NECK%2BSWEATER
Też kupiłam Karolowi :D Seledynowy 12-18. Żałowałam, że nie było większych, bo też bym chętnie wzięła.

Dodany tekst: 07 Lip 2011, 08:12:10

O, i jeszcze tą kurteczkę mu wzięłam na wiosnę/lato:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2011-s/102201/196117/CHECKED%2BJACKET

Lwica

Wczoraj w Reserved kupiłam na wyprzedaży młodemu super polówke na zaś i cienką kurteczkę na teraz nad morze będzie jak znalazł.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

abkasia

Cytat: Dorotka1981 w 07 Lip 2011, 12:34:24
Wczoraj w Reserved kupiłam na wyprzedaży młodemu super polówke na zaś i cienką kurteczkę na teraz nad morze będzie jak znalazł.
ja nad polskei morze to bym kombinezon zimowy brala :D

rilla

abkasia ja jade za tydzien,  biore polar i kurtke:) trzeba się hartować

Justynna

rilla, ma być piękna pogoda, tak to sobie wymarzyłam i tej wersji się będę trzymać :D