Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

konwalia

Cytat: rubin04 w 23 Sie 2011, 23:12:52A z tym 92 to Cie poniosło chyba..
zobaczymy, nie zrywam metek najwyzej sprzedam, ale przy kieckach nie ma raczej takiej róznicy 86 a 92

rubin04

e, nie ma co sprzedawac, jak coś to będzie na następną wiosnę :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Cytat: rubin04 w 23 Sie 2011, 23:18:45jak coś to będzie na następną wiosnę Smiley

Dominika ma duzo ubranek z zeszlego roku:D
Sukienki pewnie i w przyszlym beda dobre;) :D

zosia2007

Cytat: doda w 23 Sie 2011, 22:12:38
moj Mati dokladnie tak samo. rok temu w sierpniu nosil 68, nawet 74. dzis nosi 86 - 92
duzy ten twoj Mati, moj nosi 80, czasem 86

Justynna

my rozmiarowo raczej 86, choć kilka rzeczy trafi się 80.
Kusi mnie dziś bardzo promocja z ENDO i tak się zastanawiam, czy nie wybrać M. jakieś bluzki r. 92   :knuje:

feeling.good

zosia2007

Justynna

feeling.good, super rzeczy są Nexta. Czasem uda mi się coś upolować w dobrej cenie na Allegro, bo przeważnie to mają takie ceny, że szok  :crazy:

didi_loczek

feeling.good te piżamki mi się podobają, super! Hmmm... ja nic z Nexta jeszcze nie kupowałam  :hmm:

feeling.good

Cytat: didi_loczek w 24 Sie 2011, 13:43:47
feeling.good te piżamki mi się podobają, super! Hmmm... ja nic z Nexta jeszcze nie kupowałam  :hmm:

fajną mają jakość. Piżamki są bardzo mięciutkie. Ja już miałam kilka rzeczy i byłam zadowolona. Tu za dwie piżamki wyszło mi 70 pln, a w Polsce ceny zaczynają się od 50 pln za jedną  :crazy:

didi_loczek

To trochę drogo wychodzi.

Z resztą ja rzadko kupuję ciuchy w internecie, lubię zobaczyć na żywo, podotykać... a Next ma sklepy w Polsce? Czy tylko UK?

sonatina

Mój Ignaś ma też piżamki z nexta i są super, tyle ze kupione na wyprzedaży :)

A co do rozmiarów... moi chłopcy maja duzo wspólnych spodni, zakładanych w zależności od potrzeby. Długie spodnie dresowe Igora to spodnie za kolana dla Ignasia. Spodnie za kolana dla Igorka to krótkie spodenki dla Ignasia :)

nionczka

ddu Masz podobna podloge do naszej w ES :-)

aja

pizamki ja też z nexa kupiłam bo u nas nic nie mogłam wyszperać a jak coś było to tak samo drogie a te nam odpowiadają tylko jeszcze ich nie prałam i zastanawiam się czy nie będę porozciągane a mamy te http://www.dekoruj.pl/x_C_Dz__PDNAZ2_fototapety_motoryzacja_samochody__LL_50__PZTA_033.html

Dodany tekst: czw, 25 sie 2011, 22:33:27

ale o te chodzi http://www.next.co.uk/x48822s2   
dla mnie next ma często średniej jakości rzeczy - gdybym mogła je pomacac przed kupnem to połowy ubranek bym jednak nie kupiła
teraz choruje na ubranka z cartersa

Dodany tekst: czw, 25 sie 2011, 23:37:32

FEELING a jak rozmiarówka jeśli chodzi o buty? dobrze dobrałaś? bo i ja planuje buty a zimowe i nie wiem jak obliczyć :D

feeling.good

Kupiłam 6 UK i faktycznie odpowiadają naszemu 23. Co prawda wg ich miarki wychodziło, że jest to rozmiar dla S. na teraz, a są trochę za duże.

niewiemjaka

kupiłam 6 fajnych bluz/bluzek/sweterek dla mlodego w CUBUSie po 14,99

aniak1211

Cytat: feeling.good w 26 Sie 2011, 16:12:536 UK i faktycznie odpowiadają naszemu 23
Wczoraj kupilam malej trampki na ktorych rozmiar 8 to 25,
ale na gumakach rozmiar 8 to juz 26;D
Kupilam w jednym sklepie:D

niewiemjaka

do czego to doszlo :rotfl:
pokazuje bo sa naprawde fajne i za 14,99  :jupi: :D
kolory troche przekłamane bo robione telefonem w kanciapie :mocking:
niektore jeszcze ciut za duze, beda na potem

w Zarze sa tez jakies wyprzedaze za 9,90 zł ale malutkie ciuszki na malenstwa koluszeczki itd

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Sie 2011, 18:14:17ale to cubus, a nie kappahl
aaaaaaaaaaaaaaa widzisz :knuje: to dlatego nie wzięła mojej karty klubowej kappahla :rotfl: :rotfl:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aniak1211

errata

aniak1211 co do pierwszych nie mogło być inaczej :D co do drugich też bym takie chciała :)