Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

zuzia

foszek

na picassie wrzucilam jeszcze 2 z ktorych F .wyrosl

ishka82

foszek, super zakupy :D

Kasia

ja młodemu kupiłam wczoraj bluzę na chłodniejsze dni :)

ishka82

ja też trochę obkupiłam Dominikę :D

kotabma

ishka82 ladne :)
ta ostatnia Z ma ale rozowa :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

Kasia

40zł :) przeceniona z 69chyba
polowałam na nią już w kilku smykach az w końcu upolowałam :) i z tej radosci się chwalę :D

Justynna

Cytat: Kasia w 13 Lip 2011, 11:34:00
40zł :) przeceniona z 69chyba
polowałam na nią już w kilku smykach az w końcu upolowałam :) i z tej radosci się chwalę :D
to się muszę rozejrzeć za taką, ale pewnie ciężko będzie...

Kasia

były bardzo podobne, kolorystycznie identyczne bez kaptura z cyferkami jakimiś i tych było full

rilla

właśnie pakuje P. na miesieczny wyjazd. Nie biore wszytskiego i chyba zdecydowanie ma za duzo ciuchów.

Justynna

Cytat: rilla w 13 Lip 2011, 13:09:22
właśnie pakuje P. na miesieczny wyjazd. Nie biore wszytskiego i chyba zdecydowanie ma za duzo ciuchów.
ja mam zawsze takie wrażenie jak zrobię pranie Michałowych rzeczy i muszę to potem wyprasować :D

Kasia

rilla ja ostatnio naliczyłam u młodego 30-40 koszulek lol
i doszłam do wniosku że jednak dużo ma :D

ale cholerka tak to jest ;) ja kupiłam tyle ile trzeba, goscie podawali superowe i teraz ma nadmiar :D
ale chociaż prasowac co 4 tygodnie mogę nie martwiac się ze w szafie pusto lol

foszek

ishka fajne szczegolnie spodobaly mi sie spodnie i kostium kapielowy.

A przy H. nie mam wrazenia ze mam za male rzeczy, szczegolnie sukienke i bluzeczek, ale ja ja musze przebierac kilka razy dziennie  :headbang:

konwalia

mi jest żal trochę, że mam ograniczone ubieranie Dagi i wiele ciuszków jej pewnie nie założę przez to szerokie pieluchowanie

marcheewka

Cytat: konwalia w 13 Lip 2011, 15:03:55
mi jest żal trochę, że mam ograniczone ubieranie Dagi i wiele ciuszków jej pewnie nie założę przez to szerokie pieluchowanie

ha, miałam to samo... Ola miała duzo ciuchów na 62 nowiutkich, których nigdy nie ubrala, bo nim skonczyliśmy pieluchowanie ( a trwalo ok 6 tyg) to wyrosla.

Ale pocieszające jest to, że bedzie miała zdrowe bioderka, a ładne ciuszki kupisz jej na później :-)

konwalia

i będzie laska, bo ma długie nogi NIE PO MAMUSI :D

foszek

Cytat: konwalia w 13 Lip 2011, 15:03:55
ale ten czas szybko zleci, nawet sie nie obejrzysz, a juz bedziesz stroic mala... choc w sukieneczki mozesz ja juz teraz stroic, one chyba nie przeszkadzaja? (H na szczescie nie musialam dodatkowo pieluszkowac, a F az do konca 3 m-ca)

magdalinska

Cytat: Kasia w 13 Lip 2011, 13:13:01
rilla ja ostatnio naliczyłam u młodego 30-40 koszulek lol
tego samego rozmiaru??  :ohboy:
moj ma na teraz z  krotkim rekawem: gorszych - takich codziennych ok 6-7szt i lepszych ok 3-4szt
z długim ma za to troche wiecej ;)

fasolka1980

zosia2007

Cytat: magdalinska w 13 Lip 2011, 22:32:22moj ma na teraz z  krotkim rekawem: gorszych - takich codziennych ok 6-7szt i lepszych ok 3-4szt
ja bym nie wyrobila - musze mojego pawla tak z 3-4 razy dziennie przebierac bo sie brudzi niemilosiernie :crazy:
ostatnio smielismy sie z R ze ma talent bo wczoraj nawet platkami musli (bez mleka) caly sie ubrudzil :D

Kasia

no przecie pisze ze ma ciutke za duzo ;0 ale tylko ciutke ;)

ale z 10 koszulkami to bym nie wyrobiła :D licząc 1-2 dziennie to bym musiała co najmniej raz w tygodniu prasowanie robić :D hehehe
no i młody prawie w ogóle juz w bodziakach nie chodzi :)
tzn ma ze dwa które pod koszulkę zakladam i tak :D

no i mała czesc z tych koszulek to zeszłoroczne, sa dobre jeszcze w tym roku

i niektóre tegoroczne na bank w następnym roku bedą dobre, więc za rok tez bede miała zapas koszulek

ishka82

teście dziś obkupili Niuśkę głównie w coccodrillo :D jak będę miała chwilę, to się pochwalę ;)