Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

foszek

Niewiemjaka Zobacz w lidlu, moze u was tez sa :D

Moje zakupy w benettonie

Kasia

super kurteczki, dwie pierwsze podobaja mi się ze względu na krój, trzecia na kolor :D

foszek

niewiemjaka

dzięki ! trzeba polowac na Lidla zatem :D

sliczne te kurteczki foszku

foszek

cd2

Kasia, a najabrdziej w tych kurtkach podobala mi sie cena: za niebieski plaszczyk niecale 12 €, za pozostale po niecale 8 € za szt

feeling.good

niewiemjaka

zuzia

Cytat: rilla w 08 Cze 2011, 11:33:43
zuzia dobrze, ze nie brałam tylko kaloszy z lidla, P. dostał 23 ze smyka i są na styk!
ale lidlowe są większe :)

Dodany tekst: 08 Cze 2011, 11:41:52

Cytat: niewiemjaka w 08 Cze 2011, 12:37:08dzięki ! trzeba polowac na Lidla zatem
zapomnij!

niewiemjaka

Cytat: zuzia w 08 Cze 2011, 12:41:01zapomnij!
schodza pewnie jak swieze bułeczki ? :) eh grunt to sie połudzić trochę :D

ziuta

niewiemjaka ja widzialam ostatnio takie pizamki w auchan i nawet tanie byly, 17 zl z groszami i byl bardzo duzy wybor

zuzia

Cytat: feeling.good w 08 Cze 2011, 09:01:25dziewczyny, widziałyście gdzieś fajne, rampersy do spania???
dzisiaj w tesco widziałąm kilka fajnych :)

rilla

byłam wczoraj w tesco i miałam zielone światło na zakupy... no i nic nie kupiłam, kolory i nadruki na "starszakach" mi się kompletnie nie podobają, niemowlęce były super z krabem, z rybkami ale rozmiar 12-18 jest z amały dla P., a wiekszych brak

kupiłam za to buty w smyku,jest duzo obniżek:)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: rilla w 09 Cze 2011, 13:16:02kolory i nadruki na "starszakach" mi się kompletnie nie podobają,
no to jest własnie ten ból kupowania ciuszków dla starszych chłopców :(

Kasia

rilla bardzo ładne buciki :D po wiela były ;)

rilla

a jakby ktoś szukał jeszcze jakichs niedrogich sandałków dla chłopca to za 60 zł były moim zdaniem fajne w smyku, skórzane, wyprofilowane i lekkie

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Dodany tekst: 09 Cze 2011, 13:00:41

Cytat: Justynna w 09 Cze 2011, 12:56:42
Zamówiłam w tym tygodniu taką bluzkę dla M. i dziś przyszła:
http://endo.pl/produkty/kategoria/4-dla-niemowlaka/grupa/8-bluzki-i-t-shirty/6642-t-shirt-dla-niemowlaka.html?v=56909

Bardzo mi się podobają te Endowe bluzki Dżungla :)
fajna:)

Justynna

rilla, kurczę muszę się wybrać do Smyka, moje dziecko ma w tej chwili sandałki prawie nówki po swojej kuzynce, różowo-szare, aż wstyd, że do tej pory mu nie kupiłam innych  :blush:
Ale na sobotę zaplanowałam zakupy, więc dzięki za namiar  :beer:

abkasia

Cytat: golinda w 09 Cze 2011, 13:05:22
a propos rampersów - ja kupiłam Nince fajne w mothercare, wzięłam rozmiar 9-12 miesięcy dzięki czemu są takie lekko przylegające
wygląda w nich bosko ;D
no po kims to boskie cialo musiala odziedziczyc :D

annka-cygannka

Dziewczyny, a wiecie może kiedy zacznie się wyprzedaż w mothercare?

konwalia

anna cyganka, duże przeceny będą pewnie dopiero w lipcu, teraz to taka mała promocyjka w sumie