no to startujemy ;) justynaaaa się stylizuje :)

Zaczęty przez justynaaaa2, 06 Paź 2009, 22:49:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

justyna sliczna sukienka :) bedziesz pieknie wygladac, szkoda tylko ze z toba nie pojechalam
coz bede cierpliwie czekac do kwietnia

martullek

Justyna, suknia jest przepiękna!!! a tył to już w ogóle mnie powala!  :bravo: :bravo: :bravo: brawo za szybką i słuszną decyzję!

no i czekam z niecierpliwością na Twoje foty w niej...

giga

justynaaaa2,dzisiaj dotarłam do Twojego wątku. :jupi:
Suknia piękna i gratuluję szybkiego wyboru. :bravo:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

justynaaaaa, specjalnie dla Cibie odwiedzilam ta czesc strefy, a tu takie rozczarowanie: brak Twoich zdjec :( ale suknia przepiekna :D

szelma

Justyna, pięęęęęęęęękna suknia! brawo Będziesz wyglądać jak Hera tudzież inna Atena :). Super, że tak szybko udało Ci się podjąć decyzję (acz przez to uczynienie z tego wątku rekordowego na Strefie staje się trudniejsze ;)).

Szaraczek

Szelma - przecież trzeba dobrać jeszcze dodatki ;)
Właśnie, jakieś pomysły??
Tył sukni jest po prostu wspaniały!!  :bravo:
Wiem jak to jest - decyzja, emocje, zamówienie kiecki - i o zdjęciach sie zapomina! Ale dziwne, że nie chciały pozwolić zrobić zdjęć po wpłaceniu zaliczki. Wariują w tych salonach...

chocoladette

A dlaczego tak naprawdę nie pozwalają robic zdjęć w salonach? Bo przyznam, że jeszcze w żadnym nie byłam, a miałam nadzieję porobic trochę fotek.
Swoja droga, może już czas się gdzieś wybrać pomierzyć :)

zwierzatko_mojej_mamy

chocoladette tego nie wiedza najstarsi gorale o co chodzi ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

didi_loczek

Justyna, choc bylam fanka Eboli ta suknia tez mi sie bardzo podoba, bedziesz w niej pieknie wygladac!  :thumbup:

inkageo

Żebyś przypadkiem, po obejrzeniu w domu zdjęć, nie zmieniła zdania  :rotfl: A tak serio, to chodzi im chyba o to, żeby nie uszyć później tej sukienki na wzór u krawcowej.. Bez sensu w każdym razie ;) Po wpłaceniu zaliczki nie powinni już robić żadnych problemów.
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo no pomijamy oczywiscie fakt, ze na fotach w katalogu i na necie, gdzie sa z bliska nawet i plecy i przod to widac wszytsko ? :D

www.annawilk.pl

inkageo

Ale wiesz, jak im się coś w tej chinlandii inaczej uszyje, to nie masz dowodziku, że Twoja suknia nie jest taka sama jak ta mierzona i zaliczkowana ;)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

ja się jej nie zapytałam wprost czy mogę zrobić zdjęcie ;) jak już się ubierałam to powiedziałam sobie tak sama do siebie, od niechcenia "szkoda, że nie zrobiłam sobie zdjęcia, bo mogłabym się teraz napatrzeć" a ona mi odpowiedziała "no niestety nie można" :(
one nawet nie mogą podawać jaki model sukni mierzysz  :crazy: ja miałam kartkę z wypisanymi modelami i ona mi zaznaczyła krzyżykami na tej kartce, które suknie mi przyniosła, bo powiedziała, że nie mogą głośno mówić ;)
najlepiej to iść z wydrukami z netu podpisanymi i sobie zaznaczać, którą się mierzy ;)
podejrzewam, że gdybym była jeszcze z kimś np. z zośką :D to foty by były, bo warunki były jeszcze bardziej sprzyjające niż poprzednio, bo przymierzalnia była w kącie i nikt inny oprócz tej babki się tam nie kręcił, a ona znikała na dość długo, zostawiając mnie w założonej kiecce, może specjalnie dawała mi możliwość obfocenia, ale nie chciała na to patrzeć  :hmm: no ale już trudno ;D

Anupka

Zastanawia mnie jedno i nurtowało mnie to już jak sama mierzyłam... a co, jak tą fotkę się cyknie? No co, wyrwą aparat z ręki i roztrzaskają go o podogę?
Nigdy nie sprawdziłam, bo ostatecznie kupiłam kieckę w NL, a tam już probemu nie robili z fotkami...
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

Cytat: Anupka w 21 Paź 2009, 14:53:58
Zastanawia mnie jedno i nurtowało mnie to już jak sama mierzyłam... a co, jak tą fotkę się cyknie? No co, wyrwą aparat z ręki i roztrzaskają go o podogę?

no pewnie nie, ale tak wstyd trochę zostać przyłapanym ;)
zawsze można się tłumaczyć tym, że się nie wiedziało ;) gorzej jak ktoś sie zapyta wprost a potem i tak będzie próbował pstrykać i go złapią  :P

zwierzatko_mojej_mamy

nie no sory, ale to juz mony lisy i wenus z milo mniej pilnuja z fotami niz tych sukni, chyba ich osralo - jak to nie moge wiedziec co za model mierze??? jakby tak mnie traktowali w madonnie i cymbelinie, a goscilam tam czesto, to bym wyszla i nie kupila, nawet jesli suknia bylaby wymarzona i pani przemila.. :D

www.annawilk.pl

justynaaaa2

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 21 Paź 2009, 15:21:57
nie no sory, ale to juz mony lisy i wenus z milo mniej pilnuja z fotami niz tych sukni, chyba ich osralo - jak to nie moge wiedziec co za model mierze??? jakby tak mnie traktowali w madonnie i cymbelinie, a goscilam tam czesto, to bym wyszla i nie kupila, nawet jesli suknia bylaby wymarzona i pani przemila.. :D
eeee tam ;) mnie to jakoś specjalnie nie ruszyło, ale może ja się za mało przejmuję tym jak mnie traktują ;D nie kumam tego tylko ze względu na to, że te kiecki, nazwy i foty są normalnie w necie, a na żywo robią wielką tajemnicę z tego  :hmm: gdyby nie były w necie, wtedy bym rozumiała, ale tak... :hmm:

zwierzatko_mojej_mamy

justynaaaa2 no wlasnie dlatego - wyglada, ze robia ze mnie debila, skoro probuja udawac, ze to wiedza tajemna, skoro ja ja znam juz z sieci - ale ja cieta jestem, juz w zyciu z 40 sklepow ma tak ze mna przewalone, ze nawet z mama nie wchodzilam :D jak mowilam, ze noga nie postanie to nie postanie :D

www.annawilk.pl

inkageo

No to może liczą, że nie skumasz, który model mierzyłaś i nie sprawdzisz jego ceny w innym salonie.
No i jeszcze przez telefon cen nie podają :D Oj ta Madonna, chyba pijaru tam nie mają  :rotfl:
Imagine there is no hate

justynaaaa2

swoją drogą teraz mnie ciekawi ile kosztuje ta moje kiecka w innych madonnach  :hmm: jakby któraś była kiedyś przypadkiem z kimś to niech zapyta ;)

chocoladette

Cytat: justynaaaa2 w 21 Paź 2009, 15:50:47one nawet nie mogą podawać jaki model sukni mierzysz  crazy

eeej no bez przesady, chyba sie wybiore do jakiejs Madonny celowo popstrykac fotki, ciekawe co mi zrobia :D

Szaraczek

tez mam na to ochotę!
Niestety mają prawo zabronić robienia zdjęć, ale ja tej polityki nie rozumiem. I tyle.
Justa, a zamówiłaś w końcu na Wilczej? U kogo?  :P

zwierzatko_mojej_mamy

polityke fot staralam sie zrozumiec, w wielu sklepach normalnych tez nie mozna sobie pstryknac, no ale trudno, zebym przychodzila do ikei i mowila, ze widzialam na sieci sofe ektorp i chcialabym podobna tylko mniejsza, a facet mi wyciaga karteczke i mowi "mamy taka, ale ciiiicho " i bazgrze mi nazwe modelu na kartce lol lol przeciez to paranoja lol

www.annawilk.pl

inkageo

Albo dzwonisz do Ikei zapytać o cenę tej sofy, którą oglądałaś, a oni mówią, że przez telefon nie podadzą :D Może jesteś agentem Tomkiem :D

Dodany tekst: 21 Paź 2009, 16:08:01

Nie podają cen przez telefon, bo ceny są ustalane danego dnia, po analizie możliwości danego klienta, jak na bazarze w Turcji :D
Imagine there is no hate