no to startujemy ;) justynaaaa się stylizuje :)

Zaczęty przez justynaaaa2, 06 Paź 2009, 22:49:41

magdalinska

piekna!!
ja tez zaluje, ze jestem juz po, bo miałabym piekna suknie, wtedy takich nie bylo ;)

justynaaaa2

gdybym wiedziała, że kupię to umówiłabym się tak, żeby zośka mogła jechać, bo ona jest nie do pobicia w robieniu zdjęć ;) no ale sama nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy ;D
nawet po tym jak już ją wybrałam i babka spisywała umowę to nie można była zdjęć robić :( dziwną mają politykę, no ale ;) zobaczycie za kilka miesięcy  :P
a gdyby na zdjęciach źle wyszła i byście skrytykowały to co bym zrobiła ;) w każdym bądź razie w lustrze była superowa  :thumbup:
no i od piątku mają podnieść ceny  :hmm: a od nowego roku jeszcze bardziej  :hmm: nie wiem ile w tym prawdy, ale nie było na co czekać :)

mika

wow pięknista
aż chcialabym jeszcze raz wyjść za mąz :D

aniak1211

No i ja jeszcze raz mogla bym brac slub :mocking:

Tez uwazam ze szybkie decyzje sa najlepsze,
ja mierzylam 2 suknie i wybralam ta druga ktorej tez nie chcialam mierzyc :D

Piekna ta suknia :thumbup:
Tyklo juz nie ogladaj wiecej zebys nie miala watpliwosci  ;)

wrobelek0403

justynaaaa2 no suknia pieeeekna  :thumbup: :thumbup:

przejdz sie kiedys jeszcze raz i przymierz tylko do fotek :D jak kupiłas to nie bedzie z tym problemu :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Buuuu jestem rozczarowana, że nie ma fotek :( :(
Imagine there is no hate

Kasia

justa, suknia piękna :thumbup:

szkoda że nie ma fot :( ale moze przejedziesz się jeszcze raz z zoską ;)

emcia

inkageo

A suknia pięęęęękna :)

Ja też spontanicznie wpłaciłam zaliczkę w Madonnie podczas wizyty z mamą ;) A później zmieniłam zdanie, oby tak nie było z Tobą  :thumbup:
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Cytat: inkageo w 20 Paź 2009, 20:11:21
A suknia pięęęęękna :)

Ja też spontanicznie wpłaciłam zaliczkę w Madonnie podczas wizyty z mamą ;) A później zmieniłam zdanie, oby tak nie było z Tobą  :thumbup:
nie strasz  :crazy: ja już nie zamierzam tam iść dopóki do mnie nie zadzwonią ;) nie będę już nic mierzyć, oglądać, szukać, bo i tak mam wrażenie, że nie znajdę nic lepszego ;)
przymierzyłam większość tych zwiewnych co mi się podobają, a oprócz madonny wcale nie ma takiego wyboru :( no i dodatkowo cena wydaje mi się do przyjęcia :) chyba jedna z tańszych w tym stylu :)
no chyba, że tak mnie emocje niosą, że gubię rozsądek  :blush:

rubin04

Justyna - piękna suknia! a keidy bedziesz meic jakąś przymiarke i mozliwośc zrobienia zdjecia?

inkageo

Ja to miałam zupełnie nieprzemyślane, nawet mierzyć wtedy nie planowałam, jeszcze nie byłam wgryziona w temat, a sprzedawczyni nalegała, że jak wpłacę zaliczkę to zagwarantuję sobie niższą cenę, a ceny zaraz wzrosną, no to wpłaciłam ;) A później dopiero zaczęłam mierzyć inne, więc to nie było tak jak u Ciebie :)

Będziesz piękną panną młodą  :dreaming: A najbardziej jestem ciekawa bukietu :D
Imagine there is no hate

fasolka1980

justyna, piękna suknia!!!! :bravo: :bravo: :bravo:

juz się nie mogę doczekać całej stylizacji :)

niewiemjaka

justyna przepiękna ta suknia !!
takie szybkie decyzje sa najlepsze :) :) :) znaczy zakupy :D :D :D

aja

dalej jestem w szoku - nie wierzyłam że już kupiłś a jednak! super bardzo mi się podoba.... bardzo bardzo myślę, że będziesz bardzo pięknie w niej wyglądać

justynaaaa2

Cytat: aja w 20 Paź 2009, 21:46:44
dalej jestem w szoku - nie wierzyłam że już kupiłś a jednak! super bardzo mi się podoba.... bardzo bardzo myślę, że będziesz bardzo pięknie w niej wyglądać
hehe jak widać, nie rzucałam słów na wiatr  :P
chyba muszę wam wszystkim polać za te pochwały  :champaign:

Dodany tekst: 20 Paź 2009, 22:11:59

i jeszcze coś mi przyszło do głowy ;) chyba muszę na plener polecieć do Grecji, w końcu z taką kiecką idealnie bym sie wpasowała w klimat :D

aja

na mnie osobiście te kiecki "przez jedno ramię" nie robiły wrażenia a ta napewno będzie śiwtnie na Tobie leżała - no i nie pozostało nam nic innego jak tylko czekać na zdjęcia z przymiarki

vobi

Cytat: justynaaaa2 w 20 Paź 2009, 20:18:45pocieszam się tym, że takie szybkie decyzje są najlepsze

Tez tak mysle! A suknia piekna  :thumbup:

tachogti

justynaaa piiiekna ta Mali :D bedzie cudnie :D uwielbiam takie lekkie, delikatne suknie  :thumbup:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Anupka

łeeee... myślałam, że kupiłaś tak szybko kieckę, bo chciałaś nam foty pokazać i to był jedyny sposób, by przekonać panie z salonu, żeby pozwoliły... a tu fot nie ma, łeeee..... ;)

Piękna kiecka! "te co były za eboli" to np. ja ;) Ale i tą weźmiemy na znak zwycięstwa  :rotfl: zwłaszcza, że w niczym poprzedniej faworytce nie ustępuje, a nawet - jak sama piszesz - bije ją na głowę.

Swoją drogą, szybko poszło, chyba te Justyny już tak mają, moja sis wybrała kieckę już w drugim rzucie przymiarek ;)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

justynaaaa2

Cytat: tachogti w 20 Paź 2009, 23:04:40
justynaaa piiiekna ta Mali :D bedzie cudnie :D uwielbiam takie lekkie, delikatne suknie  :thumbup:
a ona jeszcze oprócz tego, że lekka wizualnie to i wagowo, bo nie waży chyba nic ;D
rubin nie zauważyłam twojego pytania ;) generalnie pół roku na szycie, czyli w kwietniu powinna być w salonie, tylko kurde nie wiem co dalej  :hmm: bo babka coś mówiła, że potem dzwonią no i potem dopasowywanie, ale to już miesiąc przed ślubem a co w międzyczasie to nie mam pojęcia  :knuje:
wstrzymałabym się jeszcze z kupnem do wiosny, ale kurde bałam się, że faktycznie zdrożeją  :blush:

mayagaramond

Wow, gratuluje zakupu!!!! Myslalam, ze jeszcze pochodzisz troche po salonach i zdjecia nam powklejasz ;)

Sukienka jest piekna. Tyl tez w moim stylu :) A masz juz pomysl na dodatki?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

errata

justyna sukienka piękna. Gratuluje wyboru :)

I podziwiam za szybką decyzję. ;)

sweedee

wreszcie tu dotarłam...

juta, zośka -> wpadajcie zawsze, kiedy chcecie (o ile nie mam akurat gila do pasa i nie prądkuję na brzuchatkę zośkę  ;))

juta, jestem w szoku, że tak szybko kieckę kupiłaś!  :padam: ale tak, jak piszesz - taki zakup jest zazwyczaj trafiony i na pewno będziesz zjawiskową panną młodą, bo suknia piękna!  :thumbup:

ale chcę CIEBIE w niej zobaczyć! wskakuj w nią i dawaj tu fotę, raz, raz!!!

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

callja

Gratuluje wyboru !!! zwłaszcza, że suknia piękna, a ja akurat zaprzysięgłą fanką Eboli nie byłam :) Ważne, że jesteś przekonana, że dokonałas słusznego wyboru :)  :champaign: dla Panny Młodej !!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /