DOBRE BO POLSKIE.. czyli rodzime hity kosmetyczne

Zaczęty przez wredotka, 06 Mar 2009, 13:42:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: suegro w 17 Lut 2011, 20:18:34
Co mnie obchodzi Rusin - mnie egoistycznie interesuje mój gładki tyłek. :D
a co polecasz celem osiągnięcia tego efektu?

suegro

Cytat: zuzia w 17 Lut 2011, 20:34:04
a co polecasz celem osiągnięcia tego efektu?

No rozmowa była o peelingu od Kingi Rusin. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

claridad

justynaaaa2

mobka doda no co wy ;D ona chyba w każdym wywiadzie mówi o tych kosmetykach :)
zawsze się zastanawiałam gdzie je można nabyć, jakoś nie zwróciłam uwagi że są w sephorze a byłam ciekawa ile mniej więcej kosztują  :knuje:

Helena

http://www.patandrub.pl/pl/sklep.html
ja uzywałam i dzieliłam sie z su na basenie peelingiem takim z trawa cytrynowa
ale ten np tez dobry jest
http://www.patandrub.pl/pl/sklep.html

bardzo ładnie pachnie, skóra jest super po nim, wydajny
w sephorze chyba dyche drozej

zuzia

Helena
linki odsyłają po prostu do sklepu a nie do konkretnych produktów :(

Helena

mobka

Cytat: justynaaaa2 w 17 Lut 2011, 22:36:15
mobka doda no co wy ;D ona chyba w każdym wywiadzie mówi o tych kosmetykach :)
zawsze się zastanawiałam gdzie je można nabyć, jakoś nie zwróciłam uwagi że są w sephorze a byłam ciekawa ile mniej więcej kosztują  :knuje:

Ja cyztuje rozne rzeczy, ale pierwsze slysze, ze Kinia ma kosmetyki ;D

claridad

mobka
ja to kojarzę bodajże z jakiegoś Forbsa, którego T. czytuje. Był właśnie  artykuł o alternatywnych biznesach naszych celebrytów i było o jej kosmetykach :)
ja jej serię z żurawiną bardzo lubię :)

wis

Laski, jak za kosmetyki Pat&Rub zapłaci się kartą Maestro/Mastercard to jest 15% rabatu !

wrobelek0403

wracajac do tematu watku :D

kupiłam ostatnio zel do mycia twarzy TOŁPA (do cery naczynkowej) i jestem b. zadowolona :) nie sciaga za bardzo, ale mam uczucie czystosci, fajnie pachnie, no i kosztuje całe 26 zł :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

aniak1211

Chcialam pochwalic ZIAJA BLOKER :)
Na moje pocenie sie dziala,
no i cena,w aptece 10zl. w drogerii 6.5 :D

Tylko jak dlugo mozna taki bloker stosowac???
Czy to nie szkodzi ??? ;)

marax

aniak ja uzywam caly czas mocniejszego i nic mi nie jest

aniak1211

maraxela
Jak dlugo uzywasz???
Bo jak mozna bez ograniczenia czasowego to pieknie:)
Nigdy wiecej mokrych plam pod pacha :D

inkageo

A nie swędzi po nim jak po etiaxilu? Ja szału dostaję nawet po tym dla skóry delikatnej..
Imagine there is no hate

aniak1211

Mnie nie swedzi:)
Ale skora nie moze byc podraznina,
raz ogolilam pachy z rana a wieczorem uzylam bloker-musialam umyc sie :D

nionczka

Ziaja w ogóle jest super. Bardzo lubię kupowac polskie produkty, szczególnie jeśli są dobre i tanie. A macie jakieś sprawdzone pasty do zębów i szampony?

vobi

Cytat: nionczka w 10 Sie 2012, 21:01:47A macie jakieś sprawdzone pasty do zębów
ELMEX, ale to niespecjalnie polski produkt ;)

magdalinska

mnie swedziało po ziai jak cholera, nie piekło, ale swedziało własnie. I skóre miałam pod pachami jakbym miala 90 lat. przestałam uzywac

nionczka

Cytat: vobi w 10 Sie 2012, 20:10:31
ELMEX, ale to niespecjalnie polski produkt ;)

heheh
no właśnie, w kremach, żelach, balsamach mamy mnóstwo świetnych produktów, a pasty do żebów i szamponu jakoś nie mogę znaleźć

vobi

jesli chodzi o pasty do zebow, u mnie jakosc wygrywa z patriotyzmem, i nawet nie wiem jakie sa polskie (czy w ogole sa? Bobini dla dzieci widzialam i tyle ;)).
A szampony - moja Mama uzywa szampony z Joanny, z serii "z apteczki babuni" i bardzo je chwali

nionczka

Cytat: vobi w 10 Sie 2012, 20:20:32
jesli chodzi o pasty do zebow, u mnie jakosc wygrywa z patriotyzmem, i nawet nie wiem jakie sa polskie (czy w ogole sa? Bobini dla dzieci widzialam i tyle ;)).
A szampony - moja Mama uzywa szampony z Joanny, z serii "z apteczki babuni" i bardzo je chwali

Ok, dzięki!

abkasia

ja ostatnio z szamponow tez joanna i bialy jelen :)
i sa dobre

callja

We Wro pojawił się (o ile dobrze wypatrzyłam jadąc tramwajem) sklep firmowy Ziai :) Na ul. Piotra Skargi - będę miała stanowczo zbyt blisko z pracy ;)

A z rzeczy przetestowanych, polskich i dobrych (bo wątek spał dłuuuugo):
- męska seria "Yego", z Ziai waśnie: P. chwali zwłaszcza dezodorant i krem
- Baza pod ciebie "Virtual" (czyli "Yoko"), IMHO porównywalna z ArtDeco, a kosztuje około 10 zł
teraz udało mi się dorwać ciężko dostępną, a bbbbb chwaloną bazę z Hean, jak wypróbuję to zdam relację ;)
- tusz do rzęs Eveline Million Calories - taniocha dorwana w... Biedronce!! a zaskoczenie wyłącznie pozytywne, zużywam już drugie opakowanie i jestem bardzo zadowolona
po tym, jak Lancome po godzinie miałam pod oczami zamiast na rzęsach (a na 100% nie była to podróba) nie zamierzam ryzykować i zadowalam się polską taniochą ;)
- olejek pod prysznic Bielendy (najczęściej w wersji lawendowo-sosnowej) - nie ma potrzeby balsamowania się po prysznicy, skóra ładnie nawilżona :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

emcia

Cytat: callja w 10 Sie 2012, 22:07:09- Baza pod ciebie "Virtual" (czyli "Yoko"), IMHO porównywalna z ArtDeco, a kosztuje około 10 zł
teraz udało mi się dorwać ciężko dostępną, a bbbbb chwaloną bazę z Hean, jak wypróbuję to zdam relację wink
miałam je
niestety nie dorównują Art Deco