DOBRE BO POLSKIE.. czyli rodzime hity kosmetyczne

Zaczęty przez wredotka, 06 Mar 2009, 13:42:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suegro

zwierzatko_mojej_mamy pewnie coś jak knysza :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Sty 2010, 17:34:14
o matko - a co to jest kocia morda? :D:D
Tak się mówi, heeelooooł :D

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 17:37:09

Cytat: suegro w 13 Sty 2010, 17:35:44
zwierzatko_mojej_mamy pewnie coś jak knysza :D
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Knysza niezmiennie kojarzy mi się z Krakowem :D

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 17:42:33

Lokalny przysmak :D
Imagine there is no hate

vobi

sonja

Cytat: inkageo w 13 Sty 2010, 17:42:15
Knysza niezmiennie kojarzy mi się z Krakowem :D

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 17:42:33

Lokalny przysmak :D

A mi niezmiennie kojarzy się z Tobą  :rotfl:

mayagaramond

Cytat: inkageo w 13 Sty 2010, 17:20:35
Nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz  :rotfl: :rotfl:

hej, to jest moj tekst ;) a raczej mojej mamy ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

jak mam kosmetyki myjące niepieniące się to mam wrażenie że mi się ten kosmetyk maże po ciele i nie myje ;)

zwierzatko_mojej_mamy

no bo on maze i nawilza - ja przynajmniej mam taka nadzieje ;D

www.annawilk.pl

inkageo

Ale szampon jak się nie pieni, to przyjemnie nie jest. Mam taki apteczny z czarną rzepą czy czymś, nie pieni się i robi mi się kołtun na głowie, którego później nie mogę rozczesać ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

jakbys potraktowala odzywka, to na bank by sie rozczesal :D moej wlosy bez odzywki to nie zyja jak sama nazwa wskazuje lol lol

www.annawilk.pl

salsa

Su jak kupuje kosmetyk "płyn do kąpieli" to jego głowna funkcją ma byc piana :D jak nie ma to nie lubie go :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ishka82

Cytat: ishka82 w 30 Gru 2009, 23:41:20
Ja dziś w sumie przypadkiem kupiłam sobie peeling gruboziarnisty do ciała o zapachu mandarynki z Joanny :) Pachnie super, trochę mi się wylało przy wąchaniu, więc użyłam go na dłonie i mam teraz super mięciutkie i gładkie :D Ciekawa jestem jak się jutro pod prysznicem sprawdzi ;)
Potwierdzam, że bardzo fajny kosmetyk :)

I polecam krem depilacyjny z Bielendy :) Jest ich kilka rodzai, ja kupiłam aloesowy. W ogóle mnie nie uczulił (zastosowałam na okolice bikini), a z owłosieniem poradził sobie bardzo dobrze :) No i cena - 6zł z groszami za tubkę ;D

Kasia

pomyłka

claridad

Mi sie spodobal sopot spa ziaji. Mydelko w wersji familijnej - bdb. pachnie cudnie. maslo do ciala tez ponoc super ale nie wiem bo ze zlamana reka srednio mi wychodzi regularne nawilzanie ciala :)

magoo

a ja sie ostatnio zachwycam maslami do ciala Tutti Frutti Farmony, mam karmelowo-cynamonowe i na zime super, bardzo podoba mi sie zapach

calla

Zmuszona kupnem w PL kremu do twarzy na dzien wybralam ten oto specyfik:

http://www.soraya.pl/product.php?group=face&id=734

ktory okazal sie strzalem w dziesiatke.

Polecam wszystkim "swiecacym sie". Pieknie matuje i naprawde ten efekt pozostaje na dlugo.
Konsystencja tez mi bardzo odpowiada, bo jest bardzo lekka.
No i cena - 17zl :-)

Polecam!
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

abkasia

ishka82

Ja ostatnio w ramach oszczędności kupiłam krem nawilżająco-regenerujący z mlekiem i miodem sorayi i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, bo nawilża całkiem ładnie, a kosztował nie całe 10zł. :)

calla

Cytat: ishka82 w 10 Kwi 2010, 16:22:49
Ja ostatnio w ramach oszczędności kupiłam krem nawilżająco-regenerujący z mlekiem i miodem sorayi i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, bo nawilża całkiem ładnie, a kosztował nie całe 10zł. :)

tez sie nad nim zastanawialam, ale matujacy wygral ze wzgledu na to, ze ja z tych swiecacych jestem ;-)
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

nionczka

Ziaja! Wlasnie mialam wpisac zel do kapieli pomaranczowy. Az chce sie go podjesc. Ja jestem troche zboczona i kupuje i testuje wszelkiego rodzaju kosmetyki o zapachu/smaku cytrusowym i ten zel jest jednym z lepszych. Nie omieszkam wyprobowac reszty serii.

http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki_1/cialo_1/pod_prysznic,prod:kremowe_mydlo_pod_prysznic_2.html

Nie wiecie gdzie jest duzy wybór kosmetyków Ziai?

mobka

Cytat: nionczka w 04 Maj 2010, 22:24:58Nie wiecie gdzie jest duzy wybór kosmetyków Ziai?
Sporo jest w Auchan.

konwalia

kasiad

Cytat: nionczka w 04 Maj 2010, 21:24:58
Ziaja! Wlasnie mialam wpisac zel do kapieli pomaranczowy. Az chce sie go podjesc. Ja jestem troche zboczona i kupuje i testuje wszelkiego rodzaju kosmetyki o zapachu/smaku cytrusowym i ten zel jest jednym z lepszych. Nie omieszkam wyprobowac reszty serii.

http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki_1/cialo_1/pod_prysznic,prod:kremowe_mydlo_pod_prysznic_2.html

Nie wiecie gdzie jest duzy wybór kosmetyków Ziai?

nionczka
o tym żelu pomarańczowym debatowałyśmy już z inkageo :D
wg mnie i salsy słabo się pieni, wg inki mocno :D

ale wszystkie uznałyśmy, że pieknie pachnie :)

inkageo

A nie, nie, ja nie miałam jeszcze tego pomarańczowego mydła :D Wypowiadałam się na temat płynu MaZiajki, guma balonowa :D Teraz mam wiśniowy :D
Imagine there is no hate