zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

olgaaa1

Ale iśćraczej w te droższe czy tańsze?

ishka82

u nas Mikołajkowe prezenty w 100% trafione :D lego duplo, to hit, tak samo znikopis i konik na biegunach :) nawet taka śmieszna poduszka konik ze żłobka jest teraz najukochańszą przytulanką, a jak Dominika bawi się tymi rzeczami, to mówi "był Mikołaj, przyniósł prezenty" :D

zosia2007

Cytat: olgaaa1 w 07 Gru 2011, 21:14:08
Ale iśćraczej w te droższe czy tańsze?
cichsze :D

Kasia

Cytat: zosia2007 w 08 Gru 2011, 10:25:53
cichsze :D

Michał dostał od Mikołaja skrzynkę z narzędziami Mańka, jesuuuu jakie to głosne ;)

feeling.good

Dziewczyny,

czy kupowałyście w ostatnim czasie przenośne dvd??? Pamiętam, że OlaFasola i zosia planowały.

Kasia

Feeling ja Zosi wklejalam ostatnio te co kupiliśmy Michalowi

feeling.good

Cytat: Kasia w 08 Gru 2011, 19:13:29
Feeling ja Zosi wklejalam ostatnio te co kupiliśmy Michalowi

tak, tak. Widziałam :) Chciałam zobaczyć czy może ktoś jeszcze coś kupił :) Doszłam do wniosku, że jednak by nam się przydało takie cudo ;)

OlaFasola

feeling.good, my jeszcze nie kupiliśmy. Będziemy się chyba nagwiazdkę decydować. Oglądaliśmy kilka w media, ale mieli same bardzo drogie modele, a jako sprzęt do auta to szkoda nam na drogie kasy.

Angie

feeling.good my mamy sony fx730. W zeszłym roku trafiliśmy na jakąś promocję i kupiliśmy.
Ma bardzo dobrą baterię, trzyma kilka godzin. Nie używamy często, bo Lena  w aucie nie marudzi, ale
kilka razy oglądała. Przydaje się jak idziemy do znajomych lub kiedy znajomi przychodzą do nas  :mocking:
Wtedy idzie cała seria Georga i jest spokój :D
My puszczamy bajki z pena, rzadko z płyty ;D

feeling.good

Angie ciekawskiego georga??? Skąd macie :) ??? To oprócz elmo ulubieniec Stacha.
Zapisuję kolejny odtwarzacz  :beer:

Angie

feeling.good tak :D Leny ulubiona bajka ;D
A mamy pewnie z netu  ;) ;)

aja

my Georga mielismy w jakies gazecie dzieciecej :)

Angie

aja o! ten z gazetki długometrażowy tez mamy :)

aja

Cytat: Angie w 08 Gru 2011, 21:44:13gazetki długometrażowy tez mamy
jest i długometrazoy - ja nawet nie wiedziałam :D

sonatina

Cytat: ishka82 w 08 Gru 2011, 09:35:24lego duplo, to hit
u nas też duplo to hit nad hity:). na mikołaja Ignaś dostał szpital a przed chwilą zakupiłam na gwiazdkę farę (od dziadków ).

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 22:00:51

Cytat: Kasia w 08 Gru 2011, 10:30:30Michał dostał od Mikołaja skrzynkę z narzędziami Mańka, jesuuuu jakie to głosne
Fajne to :)??? Myśle tu o Igorze - on uwielbia narzedzia i wszystko co gra, alternatywa to kosiarka z fisher price.

Kasia

Cytat: sonatina w 08 Gru 2011, 21:59:17Fajne to SmileyHuh?
:hmm: no mam mieszane uczucie, bo ta zabawka w zasadzie nic nie robi ;)
tzn moze za mało jak dla mnie lol sa narzedzia, którymi dziecko może się bawić
no i jest ta skrzyneczka z jednym przyciskiem, nacisniesz to słychac piosenkę i dziurki na narzedzia zaczynają "tańczyć" jak narzedzie sa powkładane to wyglada tak jakby one tańczyły, podskakiwaly

tzn zabawka nie jest zła ale FP raczej robi zabwki ktore robia wiele rzeczy ;)
ta robi niewiele
ale Michałowi się bardzo podoba a to chyba o to chodzi ;) mi nie musi sie podobać bardzo ;)

konwalia

Cytat: feeling.good w 08 Gru 2011, 16:36:03
Dziewczyny,

czy kupowałyście w ostatnim czasie przenośne dvd??? Pamiętam, że OlaFasola i zosia planowały.
ja mam takie, mogę polecić http://www.ceneo.pl/6385230

Lwica

Cytat: Kasia w 08 Gru 2011, 10:30:30
Michał dostał od Mikołaja skrzynkę z narzędziami Mańka, jesuuuu jakie to głosne ;)

Wiki dostanie nie skrzynkę ale samego Mańka z narzędziami. A na Mikołaja dostała Wiórkę i Miarkę jezuuuu jaka radość. Chodzi teraz i piłuje i mierzy wszystko, jak dostanie Mańka to chyba oszaleje. Jeszcze ciocia chce jej dokupić Klepaka i francuza do kolekcji.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

rilla

Piotrek dostał garaż i autka, heikopter, percyego z tomka i pryjaciół, prosiaczka do kolekcji i ksiazeczki. I teraz chce tylko prezenty:)
nie mamy jeszcze nic dla niego pod choinkę i może jednak duplo kupimy

Kasia

Dorotka1981 no Mańka dostanie teraz chrześniak Daniela to zobaczymy jak ta zabawka się sprawuje i ewentualnie też kupimy :) albo na listę prezentów wpiszemy :D

marcheewka

Czy Ola nie jest za mala na taką zabawke?

http://allegro.pl/kiddieland-kostka-edukacyjna-aktywne-pudeleczko-i1972363002.html

Ma taką kostkę, bawi sie nią i lubi, ale ta kostka ma troche mało, ta wydaje sie lepsza

Informacja od 12 miesiecy

Justynna

zamówiłam M. książki: "Babo chce", "Lalo gra na bębnie", które ddu polecała, a miałam już nic nie kupować ;)

mobka

Kuba jako prezent ode mnie z pracy dostal Duplo - takie plastikowe pudelko +mniejsze kartonowe. Oczywiscie go nei zainteresowalo jakos szczegolnie ;) Jeszcze od nas pod choinke dostanie i od ciotek pewnie tez, bo zlozylismy zapotrzebowanie. Na Mikolaja dostal od nas tylko 4 ksiazeczki.Moi rodzice mu sanki kupili.
Zastanawiam sie, czy jeszcze cos mu procz Duplo dokupic, ale nie mam poomyslu (czyt. nic mi sie nie podoba ;))

sonatina

mobkafajny prezent, ten z pracy. ja też się przeszłam do swojej z nadzieją prezentów dla chłopaków. o dziwo w tym roku będą ale bliżej gwiazdki :).

Mojego Igora w duplo zainteresowała tylko i wyłącznie karetka (mają szpital). Potem to już było tylko rozwalanie, deptanie i dokuczanie Ignacowi. Teraz dostanie taki zestaw startowy i licze, ze go to bardziej zainteresuje, zajmie. Przynajmniej na tyle żeby dał spokojnie bawić się swojemu bratu.