zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

karol mówi, że wszedł do sklepu, mówi, że po prezent dla chrześniaczki,a  pani mu taki samochód wystawiła:

http://studiopetito.pl/lalka-marta-bez-la-nina.html

:D

(on studiuje, więc wiecie... ;) )

nionczka

Cytat: ddu w 15 Gru 2011, 20:05:29ale np. dziś czytałam o edukacji dzieci w domu (bez namawiania na, ale na czym to polega) fantastyczny wywiad z młodym Stuhrem, info o książce :jak mówić, żeby dzieci słuchały (?) i o ojcach - muzykach punkowych. gdzie tu nawiedzenie?

ja nie o piśmie, tylko o rodzicach, których ostatnio często spotykam.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

Cytat: ddu w 15 Gru 2011, 20:05:29tzn czasem się poajwiają rodzice, kt. aby dzieci miał świeże powietrze, a w w szkolnej stołówce nie było cukru, zmieiniają miejsce zamieszkanie 4 razy aż lądują na dolnośląskiej wsi
pamiętam ten artykuł :rotfl:
Cytat: ddu w 15 Gru 2011, 20:05:29dziś czytałam o edukacji dzieci w domu (bez namawiania na, ale na czym to polega)
bardzo mi podobał ten artykuł, po nim wiem na pewno że się tego nie podejmę ;)

mobka

Cytat: ddu w 15 Gru 2011, 20:08:03
karol mówi, że wszedł do sklepu, mówi, że po prezent dla chrześniaczki,a  pani mu taki samochód wystawiła:

Nie do konca rozumiem, w sensie, ze lalka droga?

Swoja droga baaardzo fajna :)

ddu

Cytat: mobka w 15 Gru 2011, 20:06:57
Nionczka, powiedzmy, ze szukalam odpowiednika, takiego, zbey nikogo nie urazic ;)

Ja w tej gazecie czuje ped wielkiego miasta ;D Ze dziecko musi sie rozwijac, ze trzeba je stymulowac, ze im wczesniej zacznei sie mu cos oferowac tym lepiej i ze mozna geniusza wychowac (moze na taki numer trafilam, ale taka byla cala jego tematyka w zasadzie). Numer wrzesniowy bodajze. Moze pazdziernikowy. Z dziewczynka w okularach na okladzce, gratic byl katalo idedoszkolu, idedoprzedszkola.pl bodajze.)

a to trafiłaś o numer o geniuszach. ten jest o dzikich dzieciach. wypisz wymaluj moja hela :D
no wiadomo, w każdej gazecie trafi się gorszy miesiąc, nawiedzony artykuł.

jestynka

Cytat: mobka w 15 Gru 2011, 20:06:57Ze dziecko musi sie rozwijac, ze trzeba je stymulowac, ze im wczesniej zacznei sie mu cos oferowac tym lepiej i ze mozna geniusza wychowac (moze na taki numer trafilam, ale taka byla cala jego tematyka w zasadzi

oni mają taki system,że cały nr poświęcony jest jednej tematyce

mobka

Cytat: jestynka w 15 Gru 2011, 20:09:57
oni mają taki system,że cały nr poświęcony jest jednej tematyce

Tak wiem, ale tak trafilam i sie zniechecilam, bo jak napisalam, ped w wielkim miesci emi przypomnialo.

mika

Cytat: mobka w 15 Gru 2011, 20:06:57
Nionczka, powiedzmy, ze szukalam odpowiednika, takiego, zbey nikogo nie urazic ;)

Ja w tej gazecie czuje ped wielkiego miasta ;D Ze dziecko musi sie rozwijac, ze trzeba je stymulowac, ze im wczesniej zacznei sie mu cos oferowac tym lepiej i ze mozna geniusza wychowac (moze na taki numer trafilam, ale taka byla cala jego tematyka w zasadzie). Numer wrzesniowy bodajze. Moze pazdziernikowy. Z dziewczynka w okularach na okladzce, gratic byl katalo idedoszkolu, idedoprzedszkola.pl bodajze.)
to trafiłaś akurat na ten temat :rotfl:
każdy numer jest tematyczny
obecny, ten o dzikich dzieciach jest swietny ;)

ddu

Cytat: mobka w 15 Gru 2011, 20:09:31
Nie do konca rozumiem, w sensie, ze lalka droga?

Swoja droga baaardzo fajna :)

karol wszedł do sklepu, mówi, że po prezent dla chrzesniaczki
a pani mu zaproponowała zakup samochodu za  800 zł . to nawet jak na pracującą osobę wydaje mi się dość dużo jak na prezent, a karol studiuje, chodzi w szerokich spodniach, no nie wygląda na "nadzianego"
lala chyba za 100, już zamknęłam strony, a nie chce włączac , bo idę rozmrażać lodówkę

jestynka

Cytat: ddu w 15 Gru 2011, 20:09:32ten jest o dzikich dzieciach. wypisz wymaluj moja hela

o! to chyba kupię, bo temat mi bliski :)
o geniuszach by m nie kupiła

mika

feeling.good

ja tylko raz czytałam gagę i jakoś mnie nie przekonała, ale może jeszcze spróbuję :)
Inne "dziecięce" często dostaję w paczkach u lekarza, przejrzę, czasem wytnę jakis przepis (choć jeszcze nigdy nic z tego nie zrobiłam :)), czy ew. coś o zdrowiu.
Z "premedytacją" kupuję DZIECKO ZAKUPY I MY bo lubię oglądać fajne gadżety i nowości. Ostatni numer mocno mnie rozczarował, a kolejny za pół roku ;)

jestynka

Cytat: mika w 15 Gru 2011, 20:12:19obecny, ten o dzikich dzieciach jest swietny wink

grudniowy?

Kasia

Cytat: ddu w 15 Gru 2011, 20:08:03
karol mówi, że wszedł do sklepu, mówi, że po prezent dla chrześniaczki,a  pani mu taki samochód wystawiła:

Piękna :) no cena jak za taka laleczke może lekko odstraszać ale jest piękna :)

mika

Cytat: jestynka w 15 Gru 2011, 20:13:47

grudniowy?
nie grudniowy to dopiero bęzdzie, tzn. na fejsie już jest okładka nowego wydania
ale dziś w empiku jeszcze widziałam stary numer - taka czerwona okładka: http://www.gogaga.pl/?mod=magazyn&action=gogaga&id=17

nionczka

Chyba sie skusze i kupie te Gage, o dzikusach to dla mnie

mobka

Cytat: ddu w 15 Gru 2011, 20:12:34
karol wszedł do sklepu, mówi, że po prezent dla chrzesniaczki
a pani mu zaproponowała zakup samochodu za  800 zł . to nawet jak na pracującą osobę wydaje mi się dość dużo jak na prezent, a karol studiuje, chodzi w szerokich spodniach, no nie wygląda na "nadzianego"
lala chyba za 100, już zamknęłam strony, a nie chce włączac , bo idę rozmrażać lodówkę

A bo wstawilas link do lalki wlansie, a nie do samochodu. Lalka za 97zl. I jak juz pisalam - swietna :)

konwalia

ddu reklama tego studia petito wisi u mojego gina na ktg :D
lalka Swietna  :thumbup:

Dagi ma dostac od młodej przytulanke jej autorstwa :)

magdalinska

elve

nie miałam pojęcia o tej gazecie, chętnie przeczytałabym

ishka82

Cytat: elvelve w 15 Gru 2011, 21:04:20
nie miałam pojęcia o tej gazecie, chętnie przeczytałabym
to tak jak ja :) ale u mnie empiku nie ma i nie sądzę, żebym gdzieś to dostała ;D

mobka

Cytat: ishka82 w 15 Gru 2011, 21:29:41
to tak jak ja :) ale u mnie empiku nie ma i nie sądzę, żebym gdzieś to dostała ;D
Ja w relayu kupowalam bodajze. Czy innym kiosku sieciowym. Nie pamietam co mam w tesco ;D

Dodany tekst: 15 Gru 2011, 21:31:59

Z reszta w samym tesco chyba tez widzialam.

fasolka1980

Gaga ma fajne artykuły, ale mam wrazenie ze jest dla ludzi aspirujących do pewnego środowiska, taka trochę lanserska

i duzo tam reklamy, advertoriali, co mnie wkurza.Nie po to kupuję wcale nie najtansze pismo o dzieciach, zeby czytac jak to cudownie jest rodzić w szpitalu Medicover z pakietem VIP za 16 000 ;)

Ale niektóre teksty swietne no i zdjęcia bardzo dobre

olgaaa1

A ja już nie wiem co kupić małej lubi klocki, tańczyć, lubi bajki już nie wiem, boje się żeby nie rzuciła tego w kąt:
szczeniaczek uczniaczek czy taka kostka

Dodany tekst: 15 Gru 2011, 21:50:43

Kasia