zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

feeling.good

elvelve Karolcia i Witaj Karolciu :)

Angie

feeling.good

a ja wreszcie zamówiłam audiobook Trutututu Tratatata Najpiękniejsze Bajki Świata :)

zuzia

Cytat: feeling.good w 30 Lis 2011, 21:14:15
a ja wreszcie zamówiłam audiobook Trutututu Tratatata Najpiękniejsze Bajki Świata :)
a co to?

zuzia

feeling.good
a jest tam darmowa dostawa?

feeling.good

zuzia

Cytat: feeling.good w 30 Lis 2011, 21:22:44
z darmową dostawą jest tutaj: http://poczytac.pl/najpiekniejsze-bajki-swiata.html

Tam mieli lepszy opis :)
dzięki wielkie!
:beer:
no dobra, soczek :D

mobka

Cytat: elvelve w 30 Lis 2011, 20:55:06
Zamówiłam właśnie Poczytaj mi mamo, korzystając z darmowej dostawy

Aaaa wrzucilam do koszyka obie czesci i dorzucilam jeszcze zestaw Kubusia Puchatka. Dobre ceny maja!

feeling.good

ja zamówiłam drugą część i nowe przygody bolka i lolka. Przez tę darmową dostawę wydałam dziś kuuuuupę kasy :)

konwalia

ja kupiłam tylko to co planowałam-doidy cup i książkę bobas lubi wybór

mobka

Cytat: feeling.good w 30 Lis 2011, 21:37:04
ja zamówiłam drugą część i nowe przygody bolka i lolka. Przez tę darmową dostawę wydałam dziś kuuuuupę kasy :)
Co i gdzie jeszcze kupilas? Dla mnei jest za duzo tych sklepow na liscie i nei wiem, gdzie i czego szukac :D

mary

Cytat: feeling.good w 30 Lis 2011, 21:22:44
z darmową dostawą jest tutaj: http://poczytac.pl/najpiekniejsze-bajki-swiata.html

Tam mieli lepszy opis :)

Feeling, ja też Ci soczkiem polewam - właśnie kupiłam opierając się na Twojej rekomendacji ;)  :beer:

feeling.good

Cytat: mobka w 30 Lis 2011, 21:42:13
Co i gdzie jeszcze kupilas? Dla mnei jest za duzo tych sklepow na liscie i nei wiem, gdzie i czego szukac :D

no z tym masakra była, powinni mieć jakąś dobrą wyszukiwarkę. Ja kupowałam głównie rzeczy wyprawkowe dla malucha. Myślałam jeszcze o albumach na zdjęcia, ale w końcu nie zamówiłam

ishka82

ja zapomniałam o tym dniu darmowych wysyłek i chyba bardzo dobrze ;)
Dominika wczoraj dostała od dziadka prezent (przed)mikołajkowy - konika na biegunach :) podoba jej się :D tylko to kolejny "mebel"...

konwalia

ja konika na biegunach mam po nas w piwnicy, za rok wyjmę, umyję i będzie super, sanki z oparciem też mam takie prawie 30 letnie :D

elve

Cytat: feeling.good w 30 Lis 2011, 21:05:15
elvelve Karolcia i Witaj Karolciu :)
dzięki! muszę do tego wrócić, może już niedługo :dreaming:

kotabma

no dobra, zamowilam poczytaj mi mamo :D
choc przyznam ze ja zbytnio nie pamietam o czym byly te ksiazeczki a wiem ze mialam na pewno jak bylam mala
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

ja też zamówiłam tom I poczytaj mi mamo! Chyba muszę szybko zamykać kompa, bo strach pomyśleć ile jeszcze mogę kupić książeczek dla dziecka :crazy:

zuzia

feeling.good
a do samochodu to jest ok?

feeling.good

Cytat: zuzia w 30 Lis 2011, 22:19:02
feeling.good
a do samochodu to jest ok?

ciężko powiedzieć. Myślę, że powinno być ok. U nas Stach zasypia przy audiobookach na drzemkę w ciągu dnia, więc chciałam coś nowego

nionczka

Ja szaleje z ksiązeczkami dla corki, albo raczej dla siebie. Dzisiaj nic nie kupilam, ale Poczytaj mi mamo i inne juz jakis czas temu. No i Misia Uszatka oczywiscie. Szukam teraz fajnego ferdynanda wspanialego. Mam tez Plastusiowy Pamietnik z jubileuszowej numerowanej serii. A Karolcia i Dzieci z Bullerbyn to podstawa. W Hiszpanii kupilam fajne wydanie Pollyanny. Ale tam jest kiepsko, bo nie rajcuja sie tak ilustracjami jak w Polsce i ksiazki sa brzydko wydawane.

mary

kurcze, chyba jeszcze kupię audiobook Kubusia Puchatka w interpretacji Gajosa ;)

Dodany tekst: 30 Lis 2011, 22:59:07

kupiłam także Wiosnę i Lato Misia Uszatka :D Muszę wiać, bo zbyt lekko się wydaję kasę na te książki dla dziecka ;)

Justynna

Cytat: feeling.good w 30 Lis 2011, 21:14:15
już mi się to podoba :) Wrzucam na razie do poczekalni, bo już prezenty kupiłam, ale niedługo do tego wrócę ;D

Uwielbiam kupować książki dla dzieci ;D

niewiemjaka

ah ciagle zapominam napisać, że u nas strasznie spodobały sie Wiktorowi madre bajki z serii Madra Mysz
co prawda jest duzo tekstu i slownictwo pow 3 lat, ale jemu w to graj :)
np bardzo naciskal zeby kupic mu o dentyscie po mojej bolączce :)
są np. Mam przyjaciela policjanta..
Mam przyjaciela weterynarza,
Zuzia idzie do dentysty
Zuzia i nowy dzidziuś
idzie do fryzjera.. itd itp poruszaja rozne problemy polecam!