zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

ja córki co prawda nie mam ale Michał jak gdzies dorwie wózek to całkiem ładnie się nim bawi :) pchać mozna więc radocha jest :)

mobka

Kuba przy meblach tez zasuwa, za i pod rec enie chce. Nie to nie. Osobiscie jak juz pisalam, pchacza nie kupie. I male mieszkanie tez jest tu pewnym arguentem, bo Kub ato nerwus i jakby w cos wiechal to jedna wielka furia by byla. A zanim by sie nauczyl go przestawiac, to by juz dawno dobrze chodzic zaczal. ALe nawet jakby mieszkanie bylo duze, to bym sie nie zdecydowala.

marcheewka

No tak, tylko, ze pchacz a wózek dla lalek to trochę co innego.
dziewczynki bawią sie wózkami, jak zacznie chodzić, to będzie chciała pchać wózek...
Dlatego tak intensywnie myśle o pchaczo -wózku, nie koniecznie na 'już" czyli do nauki chodzenia.

zosia2007

marcheewka ten co na poczatku wstawilas wydaje sie bardziej stabilny na teraz,
te trzy nast to raczej na potem ;)

ishka82

Cytat: marcheewka w 23 Wrz 2011, 12:01:29
A wogóle wasze córki bawią sie wózkami??
tak :)

Justynna

Cytat: Kasia w 23 Wrz 2011, 12:13:03
ja córki co prawda nie mam ale Michał jak gdzies dorwie wózek to całkiem ładnie się nim bawi :) pchać mozna więc radocha jest :)
ja się nawet zastanawiałam czy nie kupić takiej spacerówki dla lalek dla Michała, bo uwielbia się tym bawić :D

OlaFasola

Cytat: Justynna w 23 Wrz 2011, 14:06:51ja się nawet zastanawiałam czy nie kupić takiej spacerówki dla lalek dla Michała, bo uwielbia się tym bawić Cheesy
Ja też, bo młody ostatnio na placu zabaw prawie wyrwał taką jakiemuś, uwaga, chłopcu :D

marcheewka

kuzynka kupila swojemu 1,5 rocznemu synkowi taką spacerowkę do pchania, dziecko przeszcześliwe, nawet lalkę w nim wozi :-)

Justynna

Cytat: OlaFasola w 23 Wrz 2011, 13:15:31
Ja też, bo młody ostatnio na placu zabaw prawie wyrwał taką jakiemuś, uwaga, chłopcu :D
a Michał wczoraj chciał naszej 5-letniej sąsiadce zabrać lalkę, więc moja mama poszukała i znalazła jakaś moja starą lakę, oj jaki był szczęśliwy :) teraz tylko nam wózka brakuje :D

Kasia

Cytat: OlaFasola w 23 Wrz 2011, 14:15:31Ja też, bo młody ostatnio na placu zabaw prawie wyrwał taką jakiemuś, uwaga, chłopcu Cheesy
jakiś czas temu na plac zabaw, gdzie bawiły się dwa Michały, przyszły dwie dziewczynki z dwoma wózkami ;)
dziewczynki pobiegły na zjeżdzalnie etc a chłopaki mało co nóg nie połamali tak gonili do tych wózków lol

kotabma

a ja zauwazylam ze u nas na osiedlu dziewczynki bawia sie prawdziwymi wozkami w ktorych woza lalki (no ale to juz takie starsze dziewczynki moze z 7 lat maja)

jesli chodzi o pchacze to my nie kupowalismy zadnego bo Z sama sobie pchacz zrobila ze skrzyni na zabawki z ikea :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

ile razy jestesmy u mojego brata, tak za kazdym razem Kuba pędzi do wózka :) uwielbia tez kuchnie, gotowanie i robienie kawy - chyba mu kupie zestaw kubków albo filizanek

Justynna

Cytat: magdalinska w 23 Wrz 2011, 13:36:32
ile razy jestesmy u mojego brata, tak za kazdym razem Kuba pędzi do wózka :) uwielbia tez kuchnie, gotowanie i robienie kawy - chyba mu kupie zestaw kubków albo filizanek
o kuchnia też jest fajna, Michał bawi się zawsze u swojej kuzynki. Pogryzł jej plastikowe jajo i zawsze wyrywa zlewozmywak, chyba nie lubi zmywać lol lol lol

marcheewka

Hmm, teraz intensywnie mysle o tym

http://allegro.pl/smoby-chodzik-pchacz-cotoons-sorter-wozek-i1837384353.html

ma opcje zablokowania kółek, ma koszyk na skarby. Ola lubi otwierać i zamykać skrytke w swoim autku, bawi się tak kilka minut, moze to jej sie spodoba. Bęzdie mogla wozić swoje skarby.
No a wozek kupię jak podrośnie...

Dodany tekst: 23 Wrz 2011, 14:10:32

Cytat: kotabma w 23 Wrz 2011, 13:36:23
a ja zauwazylam ze u nas na osiedlu dziewczynki bawia sie prawdziwymi wozkami w ktorych woza lalki (no ale to juz takie starsze dziewczynki moze z 7 lat maja)

jesli chodzi o pchacze to my nie kupowalismy zadnego bo Z sama sobie pchacz zrobila ze skrzyni na zabawki z ikea :D

my mamy skrzynkę na zabawki z ikei na kółkach, ale jest trochę za niska na pchanie. Ola siedzi przy niej i wyjmuje zabawki, nie widziałam, aby ją pchała... ale ona niczego oprócz krzesla nie pcha  ;)

kotabma

marcheewka moje zdanie jest takie ze na pchacze szkoda kasy. Z juz chce byc prowadzana - ostatnio chodzi trzymana tylko z jedna reke :D w drugiej cos trzyma i smiga po domu i po dworze ;) sama potrafi zrobic 1-2 kroki
krzesla tez pcha - w kuchni bo tam sa kafle.
ja bym kupila wozek
ale to moje zdanie - jak masz w domu miejsce to kupuj pchacza ;)

marcheewka

Cytat: kotabma w 23 Wrz 2011, 14:49:08
marcheewka moje zdanie jest takie ze na pchacze szkoda kasy. Z juz chce byc prowadzana - ostatnio chodzi trzymana tylko z jedna reke :D w drugiej cos trzyma i smiga po domu i po dworze ;) sama potrafi zrobic 1-2 kroki
krzesla tez pcha - w kuchni bo tam sa kafle.
ja bym kupila wozek
ale to moje zdanie - jak masz w domu miejsce to kupuj pchacza ;)

miejsce mam ;) ale to chyba nie o to chodzi, aby klamoty zbierać.

Mowisz wózek...
No to podobają mi sie takie:
http://allegro.pl/wozek-dla-lalek-hello-kitty-z-torebka-promocja-i1815340689.html

http://allegro.pl/chad-valley-moj-pierwszy-wozek-i1829925598.html

ten pierwszy to chyba dla wiekszego dziecka. Często widuje na spacerach male dziewczynki pchające takie wózki, ale one już dobrze chodzą, biegają.

Kurczaki, teraz widzę, że one takie różowe są :point_lol:

magdalinska

Cytat: Justynna w 23 Wrz 2011, 14:04:39
o kuchnia też jest fajna, Michał bawi się zawsze u swojej kuzynki. Pogryzł jej plastikowe jajo i zawsze wyrywa zlewozmywak, chyba nie lubi zmywać lol lol lol

to kup zmywarke :D

aniak1211

Dominika ma taki wozek
http://allegro.pl/fisher-price-72103-wozek-lalka-nosidelko-i1827646194.html
Ma fazy ze sie nim bawi,
ogolnie to go lubi:)
I jest naprawde wytrzymaly,czesto siadala a ja ja wozilam:)