O wszystkim i o ...! tzw. śmietnik ciążowy

Zaczęty przez aja, 27 Maj 2008, 09:43:30

zwierzatko_mojej_mamy

jusia79 a Ty co - wiesz juz i przegapilam, czy nie wiemy ? :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

brawurka

jusia nie wie chyba!
nionczka gratuluje!!!

nionczka

Jusia chyba nigdy sie nie dowie- NAwet po porodzie. To jakas dziwna zmowa lodzkich lekarzy!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

nionczka

jusia

Cytat: nionczka w 24 Lip 2008, 14:16:03
Jusia chyba nigdy sie nie dowie- NAwet po porodzie. To jakas dziwna zmowa lodzkich lekarzy!
lol lol lol lol lol
no mam nadzieje, ze dowiem sie juz, dopiero  29.08 ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

brawurka

marax

wczoraj moje koleznaka oznajmila mi ze ona to sie dowiedziala w 8 tyg(jaka plec bedzie mialo dziecko) -juz mi sie nawet nie chcialo dyskutowac -poradzilam jej ze jest takie jedno dobre forum CiPa sie zwie.Mysle ze sie tam z takimi bzdurami zadomowi

foszek

Mi lekarz powiedzial w 18 tc, z zaznaczeniem ze to moze sie jeszcze zmienic, nic pewnego. Ostatecznie potwierdzil w 23 tc

brawurka

mi lekarz ok 20 tygodnia, powiedział tak: siusiaka nie widać, ale trzech kropek odpowiednich dla dziewczynki (?) też nie, więc chyba chlopak!a w 24 juz na 100% dziewczynka

nionczka

Ja mam w raporcie napisane, ze narzady rodne odpowienie dla plci i prawidlowo rozwiniete. Dzisiaj 1 dzien 20 tygodnia.

vobi

Cytat: aja w 23 Lip 2008, 22:25:40
NIC tam najważniejsze aby ZDROWE ( a po tych moich wszystkich przejściach.....to będzie ....)

aja, po tych wszystkich przejsciach to bedzie po prostu wyjatkowo zdrowe i zahartowane dziecko! :)

vobi

Cytat: nionczka w 24 Lip 2008, 11:59:36
Ja wlasnie wrocilam z polowkowego i znam plec. Bedzie Irene :-)

Nionczka, gratuluje   :D Ja moze dowiem sie w najblizszy wtorek, ale mam jakos watpliwosci czy maluch odkryje te tajemnice ;)

vobi

Cytat: nionczka w 24 Lip 2008, 20:00:04
Ja mam w raporcie napisane, ze narzady rodne odpowienie dla plci i prawidlowo rozwiniete. Dzisiaj 1 dzien 20 tygodnia.

nionczka, to chyba Ci suwaczek zle "chodzi"?

twinnie77

nionczka, gratuluję Irene :) Oby nie okazała się Irkiem :D

aja

Cytat: vobi w 24 Lip 2008, 20:25:51
bedzie po prostu wyjatkowo zdrowe i zahartowane

to jest teraz moje mArzenie

Twinnie może bys już urodziła bo jakos tak ciekawa jestem ... ::)   :D

Kasia

nionczka

No wlasnie cos z tym suwaczkiem nie tak. Wprowadzilam te same daty co do innych obliczen i pokazuje mi jakby dwa dni do tylu. Z jednej strony mysle, ze moze liczyc po amerykansku i miec kilkugodzinne opoznienie. Ale to nie tlumaczy 2 dni roznicy. Sprobuje jeszcze raz. Chociaz nie wiem czy to jest takie wazne skoro i tak dzieci rodza sie kiedy chca!

vobi

Cytat: nionczka w 24 Lip 2008, 21:12:37
Chociaz nie wiem czy to jest takie wazne skoro i tak dzieci rodza sie kiedy chca!

;D Fakt, to bardzo orientacyjna data. Ja porownywalam dwa suwaczki z ta sama data, i tez sie nieco roznily (ale chyba tylko o jeden dzien)

vobi

ale numer, popatrzcie na suwaczek Aja i moj: obydwie mamy 20 tydzien i 1 dzien, ale u Aja jest jeszcze "141 days to go", a u mnie 139...

nionczka

Poprawilam. Wprowadzilam tylko date ostatniej miesiaczki i poprawilo sie o jeden dzien. Ten drugi to chyba naprawde roznica czasowa.

brawurka

podobno termometry do mierzenia temp w uchu sa bardzo dobre, ja nie mam, mam zwykły i jak zaszłą potrzeba (1) to mieszyłam majce w odbycie.

foszek

Sa jeszcze smoczki-termometry, ale jakos do tych to juz w ogole nie mam przekoanian, podobnie jak do takich paskow, co sie przyklada na glowke

aja

która się orientuje gdzie w Warszawie są większe sklepy z wózkami! oprócz Smyka????

zosia2007

Cytat: aja w 28 Lip 2008, 19:43:41
która się orientuje gdzie w Warszawie są większe sklepy z wózkami! oprócz Smyka????

aja napisz pw do miki - ona wszystko wie na temat wozkow :)