JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: malybob w 25 Sie 2008, 09:47:45
Cytat: ze_nitka w 10 Sie 2008, 20:06:35
Nie ma za co. :) odlewam;)  Podobno w Piasecznie jest outlet w którym to dostać można klika modeli freyi, za okolo 100zł, może ta info tez Ci sie przyda :)

Byłam, zakupiłam :)
Rozmiar "trochę" mnie zdziwił, bo spodziewałam się 65 D , wyszłam z 60 F i rzeczywiście jest dobry :) .
No i teraz pytanie- to jest arabelka Frey'i czy rozmiar stanika Panache będzie taki sam (bo chciałabym na allegro, czyli w ciemno zamówić..)

malybob - a jakie ty masz wymiary? bo arabelka freyowa to raczej nie jest typowy stanik (rozciągliwiec etc.) więc na jej podstawie to ciężko coś kupować :)

malybob

ech, no to się będę musiała znów zmierzyć, bo oczywiście nie pamiętam ;)

inkageo

Cytat: panikarola w 25 Sie 2008, 10:20:49
jej, jak wam zazdroszcze!!!! ja w koncu dostalam pierwszy dobry stanik, freya ponache. tylko mnie ramiaczka troche uwieraja, a tak to niezle. inka, a gdzie kupowalas ten twoj? bo my obie malobiusciaste, moze bym odgapila?
Panikarola który? Bo ja już ze 30 miałam  :shy:
Imagine there is no hate

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

inkageo

Teraz grasuję na ebayu, bo nie chcę wydawać dużo pieniędzy skoro i tak nic na mnie nie pasuje. Kupuję też tu:
http://www.figleavesclearance.co.uk/ i tu: http://www.brastop.com/
Imagine there is no hate

inkageo

Elle Macpherson to tu, bo normalnie jest bardzo drogo:
http://www.figleavesclearance.co.uk/
Ale ta firma ma właściwie inną rozmiarówkę, bo obwody bardzo ciasne, dziewczyny które normalnie noszą 60 kupują 65/70.
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

panikarola

panikarola

na metce jest superbra panache tango II. 60 E. sorry!

inkageo

Aaaaa to ja miałam taki, rozmiar 60dd i utonęłam w nim, strasznie był duży :(
Imagine there is no hate

inkageo

Ale jestem zadowolona bo kupiłam mojej świadkowej miękki stanik z Miss Mandalay, taki ładny czarny Trixi i całkiem fajnie na nią pasuje. Założyła, siedziałyśmy i piłyśmy winko, a ona cały czas się macała i oglądała, taka była zdziwiona, że w miękkim staniku ma piersi ;) Ale ona ma piersi, więc aż miło ją odziewać, nie to co mnie ;)
Imagine there is no hate

zosia2007

właśnie zdobyłam się na przeczytanie wątku (no może nie całego) i co zrobiłam - licytuje na allegro Panache Inferno czarny - rozmiar 60D :D ciekawa jestem co ja tam włoże :hihi:

panikarola

Cytat: inkageo w 25 Sie 2008, 11:00:16
Aaaaa to ja miałam taki, rozmiar 60dd i utonęłam w nim, strasznie był duży :(

u mnie jest ok, tylko ramiaczka mnie troche gniota. i juz sie rozgladam za jakims nastepnym... fajny ten dla swiadkowej!

justynaaaa2

ja sobie zamówiłam dwa i czekam  :(
jeden ze sklepu internetowego i podobno został wysłany w zeszły wtorek a do dzisiaj nie doszedł  :confused: wpłatę moja odnotowali, bo dostałam potwierdzenie, ale paczki ni huhu  >:( i już zaczynam się złościć  :ranting: bo jak poczta zagubiła to nijak temu sklepowi nie udowodnię, że go nie dostałam  ???
drugi zamówiony przez allegro, ale wystawiony przez ten sklep, dzisiaj wysłany, zobaczymy kiedy dojdzie  ??? jeśli dojdzie wcześniej niż tamtem pierwszy tzn. że miałam pecha  :hammer:

magdalinska

wchodze w nastepny etap wtajemniczenia   :D
jakis czas temu zeszłam z 75C do 70D ;) teraz czas na dalsze zmiany. Kupiłam 70DD, ale chyba jest za mały  >:(  teraz czas na 70F?

zuzia

Cytat: magdalinska w 26 Sie 2008, 11:28:21
wchodze w nastepny etap wtajemniczenia   :D
jakis czas temu zeszłam z 75C do 70D ;) teraz czas na dalsze zmiany. Kupiłam 70DD, ale chyba jest za mały  >:(  teraz czas na 70F?

co firma to inna rozmiarówka. Ba! nawet w tej samej firmie możesz mieć staniki w różnych rozmiarach :)
a przechodząc z 70DD na 70F zapomniałaś o E :) a może 65?

magdalinska

zuzia bo na allegro pisza, ze DD to to samo co  E... to nieprawda??  :confused:
a 65 bedzie chyba za waskie pod biustem.... 
trudne to strasznie  :hammer:

isabelles

magdalinska jak nosiłaś 75 to 65 może być dobre :) ja też nosiłam 75 (mam około 71 pod b .) a weszłam nawet w 60 - ale ciasno niesamowicie:) teraz nosze 65 więc sprawdz pewnie sie zdziwisz :)

justynaaaa2

ja też zawsze nosiłam jedyne słuszne 75B a obwód mam 70-71 i teraz mi przyszło zamówione 65 i jest ok  :ok: w 60 też się mieszczę, ale nie oddycham, zakupiłam sobie nawet przedłużkę, ale wtedy mi się ramiączka zsuwają i mi nie wygodnie  :thumbdown:
poza tym w dalszym ciągu nie jestem przekonana do tej stanikowej zmiany, noszę bo noszę, ale bez zachwytu, biust jakby mniejszy nawet w usztywnianej misce, jakiś taki nijaki, poza tym te miski wielkie, że na głowę mi prawie wchodzą i pół klatki mi zajmują, ale dobra niech tam będzie, lato się kończy to pod zakrytymi bluzkami mogę zbunkrować te pancerze  :hihi

ishka82

justynaaaa2, ale na początek podobno najlepszy miękki jest...właśnie salsa mnie zjechała jak chciałam twardy kupić ;;)

justynaaaa2

mam jeden miękki, ale ja nie mogę w miękkim, bo czuję się jak bym była goła  lol a ja nienawidzę tego uczucia  :)
poza tym ja w miękkim to nie mam biustu  :-[ takie mam wrażenie i za każdym razem jak przechodzę obok lustra to się oglądam z profilu  ;) taką mam schizę  :hihi:

ishka82

Cytat: justynaaaa2 w 28 Sie 2008, 18:37:17
mam jeden miękki, ale ja nie mogę w miękkim, bo czuję się jak bym była goła  lol a ja nienawidzę tego uczucia  :)
poza tym ja w miękkim to nie mam biustu  :-[ takie mam wrażenie i za każdym razem jak przechodzę obok lustra to się oglądam z profilu  ;) taką mam schizę  :hihi:
Rozumiem Cię, ja też wole sztywne ;;) Ale jeden miękki może kupię, może akurat to będzie strzał w 10 :)

salsa

laski na początek miękki - lepiej"pracuje"
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

magdalinska

to spróbuje 65, ale pewnie ciezko bedzie  :D
wole twardy, ale nie dlatego ze nie mam biustu, cos tam mam ;)  ale mam nierówne piersi, i tym sobie nadrabiam ;) cos musze kupic bo juz czas na nastepny krok  :D

salsa

a to ja jeszcze dodam, że podobno cos sie ciekawego otwira we Wrocławiu, jakis własnie sklep z małymi obwodami:)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)