JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

wrobelek0403 jeszcze pomiędzy masz GG - być może właśnie byłby dobry  ;)

wrobelek0403

justynaaaa2 ale z tej frmy GG nie robią, zresztą już nie chodzi o to jaki mam rozmiar, ale dlaczego jakoś nie mogę sobie nic dobrac?????
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 12 Gru 2008, 17:42:04
justynaaaa2 ale z tej frmy GG nie robią, zresztą już nie chodzi o to jaki mam rozmiar, ale dlaczego jakoś nie mogę sobie nic dobrac?????
heh no musisz szukać  ;) moja mama wczoraj próbowała wybrać coś dla siebie, to była dopiero masakra  :headbang: przymierzyła chyba ze 30 staników i w końcu wybrała cały jeden :crazy: myślałam, że dla niej wybrać stanik to będzie bułka z masłem, ale okazało się, że nie  :crying: mało nie wyszłam z siebie  ;)

ishka82

Bardzo bym chciała trafić do sklepu z takimi rozmiarami i pomierzyć, bo przez net nie odważę się kupić :( I tak już noszę 70D/E zamiast 75C, ale to jeszcze nie jest to. Kurcze, trzeba się kopsnąć z tej mieściny na zakupy ciuchowe do większego miasta :crazy: Ale kiedy to się uda, to nie wiem. W ogóle mam wrażenie, że mi cyce w ok. pół roku jakoś tak sporo urosły :blush:

salsa

Isha, jelsi zamowisz rpzez bellissime i bedzie zły rozmiar to mozna odesłac
ew. przejedz sie do Kraka, przy okazji sie z nami spotkasz,
jak masz daleko?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ishka82

salsa, no kawałek mam, chyba koło 200km :crying: Chyba szybciej tusię w Wawie odwiedzę ;) Ale na razie i tak funduszy na cyckonosze brak :thumbdown: A z zamawianiem, to by było tak, że zanim bym trafiła z rozmiarem, fasonem etc., to bym na przesyłki zbankrutowała :crazy: :rotfl:

callja

Cytat: inkageo w 12 Gru 2008, 12:48:54
Cytat: zuzia w 09 Gru 2008, 12:58:26
a co do Panache - panache jest wielkomiseczkowcem i z moich obserwacji wynika, że więcej osób woli freya.
Przy małych rozmiarach wcale tak nie jest. Miseczki w Panache Flamenco, Lilly, Tango plunge nie są duże :) Można śmiało próbować :)
Problem w tym, że o ile robią rozmiar 60d, to 65c już nie..
Callja my musimy w końcu się spotkać  :blush: Ja mam Twoje buty  :blush: Wezmę od razu swoje staniki, to sobie pomierzysz :) Ja mam podobne wymiary, ale alles brigitte 65b było na mnie za duże!! Więc coś czuję, że masz większy rozmiar niż ja.. Jak napiszesz na mojego maila - inkageo@gazeta.pl to mogę Ci zaproponować kilka modeli ;)

Zaraz napiszę priva :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

tusia

Cytat: ishka82 w 12 Gru 2008, 21:19:15
salsa, no kawałek mam, chyba koło 200km :crying: Chyba szybciej tusię w Wawie odwiedzę ;) Ale na razie i tak funduszy na cyckonosze brak :thumbdown: A z zamawianiem, to by było tak, że zanim bym trafiła z rozmiarem, fasonem etc., to bym na przesyłki zbankrutowała :crazy: :rotfl:

ishka, może nam Sylwester w Wawie wypali, to wybierzemy się przy okazji na bieliźnane zakupy :dance:
Od razu i ja bym sobie kupiła jakiś staniczek w odpowiednim rozmiarze :D
Życie jest dane człowiekowi tylko jeden raz, więc warto je przeżyć tak,
by nie odczuć męczącego żalu po latach spędzonych bez celu...

malybob

a wiecie coś o rozmiarówce Lejaby?
własnie zamówiłam coś takiego
http://i10.ebayimg.com/04/i/07/7d/d1/6a_1_sbl.JPG
i i teraz się się boję czy dobry...

inkageo

Jakiś dzwiny ten stanik.. Ma wogóle fiszbiny?
Imagine there is no hate

Kasia

elve

a kiedy wogóle najlepiej się mierzyć?
bo odkąd odstawiłam tabletki to biust mi mocno "fluktuuje" w zależności od fazy cyklu....

ishka82

Cytat: elvelve w 09 Sty 2009, 10:36:51
a kiedy wogóle najlepiej się mierzyć?
bo odkąd odstawiłam tabletki to biust mi mocno "fluktuuje" w zależności od fazy cyklu....
Mam tak samo i podłączam się do pytania. W pierwszej połowie cyklu piersi są normalne, a później rosną, puchną jak głupie i pod koniec cyklu, to mam problem je w staniki swoje upchać...mąż powiedział, ze powinnam mieć staniki w dwóch rozmiarach :point_lol: Może to jakiś sposób :point_lol:

elve

ishka82 moznaby mieć podwójną ilość fajnych staników  :rotfl:

ishka82

Cytat: elvelve w 09 Sty 2009, 11:25:27
ishka82 moznaby mieć podwójną ilość fajnych staników  :rotfl:
Ale kurde mi na prawdę potrafi się pod koniec cyklu rozmiar zmienić :blush: I przydałby mi się choć jeden stanik na tą końcówkę :jejeje:

malybob

Inka- miałam właśnie napisać ,że fiszbin brak.. ale przyszedł dzisiaj :) i jednak ma!
Ogólnie- jestem na tak, choć miseczka mogłaby być większa (no  ale to do sprawdzenia w innym dniu cyklu ;) )
a obwód-  65 - jest ciaaasny!!! :) ciaśniejszy niż 60 Arabelki!

zuzia

malybob
bo Arabelka to straszny rozciągliwiec. ja nosząc 70 z innych staników miałam 65 z arabelki.

Kasia

ja dzisiaj kupiłam Freyę 60G
i mógłby byc ciaśniejszy

nie wiem co bedę nosić jak mi biust jeszcze urośnie

zuzia

Kasia
ale jaką Freyę? bo Freya Freyi nie równa.
ps. po G też są jeszcze literki :)

Kasia

edit: to Lola

byłam w Piasecznie w 6 zmyśle - bardzo fajna i w miarę poinstruowana obsługa

panie freye sprzedaja zgodnie ze sztuką z lobby
natomiast pozostałe firmy tak jak rozmiarówka pozwala czyli 70, 75 ABCD

Ta Lola jest na mnie idealna, chociaż spokojnie zapięłam się na najciaśniejszą haftkę czyli leszy byłby rozmiar 55
no ale sprzedawczyni powiedziała że u nich takie rozmiary sie nie trafiają :(

i miseczki powyżej G to też "rzadka rzadkość" ;)

no patrzyłam i ta Lola najmniejszy obwód ma własnie 60 a najwieksza miska to G

mierzyłam jeszcze inne modele ale mimo podobnych rozmiarów nie były dobre

np. 60G było za duże (brzydko się marszczyła niewypełniona miseczka) a FF była ewidentnie za mała

mayagaramond

Czy moge prosic o oswiecenie w sprawie fiszbin? Bo mnie czesto uwieraja pomiedzy ;)  i wole kupowac plunge, ale z plunge jest mniejszy wybor.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zuzia

mayagaramond
to znaczy, że masz źle dobraną miseczke.

mayagaramond

Cytat: zuzia w 24 Sty 2009, 19:28:05
mayagaramond

myslalam, ze mam za malo miejsca pomiedzy i fiszbiny tam sie nie mieszcza ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

ale co-że Cie w pierś cisną? to stanowczo za mała - fiszbina ma pierś OBEJMOWAĆ a nie wrzynać się w miękką częsc - u Ciebie powinna byc w miejscu, gdzie sie kończy cyc a zaczyna być widać żebra!
ja tez wole plunge ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

justynaaaa2

Cytat: mayagaramond w 24 Sty 2009, 19:30:05
Cytat: zuzia w 24 Sty 2009, 19:28:05
mayagaramond

myslalam, ze mam za malo miejsca pomiedzy i fiszbiny tam sie nie mieszcza ;)
też jestem ciekawa jak to jest, bo mam ten sam problem  :hmm: jak mostek jest wysoki, szerszy i sztywny to ciśnie niemiłosiernie  :zly: ja też mam piersi blisko siebie i zwyczajnie mi się tam nie mieście takie grube sztywne coś  :blush: