sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

siog

Cytat: golinda w 08 Kwi 2008, 09:17:11
ta sukienka jest piękna?!?
zobaczcie jak maksymalnie wyciągnięta jest ta modelka!
na przeciętnej dziewczynie mającej zwykle poniżej 170cm wzrostu musi wyglądać fatalnie

mam duzo ponad 170 :)

jusia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Kwi 2008, 09:20:31
jusia79 to jest taka ciezsza matowa bawelenka z duzym dodatkiem elastycznosci - taka plazowa bardziej ;)
a to faktycznie, na wesele się nie nadaje, ale kolory fajne i krój też
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

golinda

Cytat: siog w 08 Kwi 2008, 09:22:00
na przeciętnej dziewczynie mającej zwykle poniżej 170cm wzrostu musi wyglądać fatalnie

ale ja nie mówiłam o Tobie, siog, tylko ogólnie
modelka na tym zdjęciu ma pewnie ponad 180cm, a jeszcze ją wyciągnęli

siog

Cytat: golinda w 08 Kwi 2008, 09:48:11
Cytat: siog w 08 Kwi 2008, 09:22:00

ale ja nie mówiłam o Tobie, siog, tylko ogólnie
modelka na tym zdjęciu ma pewnie ponad 180cm, a jeszcze ją wyciągnęli

to prawda ale tez te same ciuchy sa innej dlugosci do sesji zdjeciowych i juz zupelnie innej trafiajacy do sprzedazy...

golinda

no tak, ale wyobraź sobie w takiej sukience (normalnej długości) dziewczynę mającą ok. 165cm wzrostu - obraz nędzy i rozpaczy

siog

Cytat: golinda w 08 Kwi 2008, 15:14:25
no tak, ale wyobraź sobie w takiej sukience (normalnej długości) dziewczynę mającą ok. 165cm wzrostu - obraz nędzy i rozpaczy

to nawet bez dyskusji ta sukienka bedzie wygladac dobrze jako do kostek tylko  na wysokiej dziewczynie ale podobno ta gumka jest regulowana i mozna z niej zrobic krotsza bombke

inkageo

Odebrałam sukienkę po przeróbkach od krawcowej, czuję się w niej ok, tak lekko, zwiewnie. Trzyma się dobrze, więc chyba nie będzie zjeżdżać ;) Mam tylko problem bo nie wiem jakie rajstopy wybrać.. W sobotę ma być zimno, więc raczej grube.. No i nie wiem czy czarne, czy pudrowy róż, czy jeszcze jakieś inne.. Rzućcie okiem ;)
Imagine there is no hate

mary

Pięknie :)
a co będziesz miała na wierzch ubrane?
Wydaje mi się, że możesz iść w cielistych cienkich, chyba aż tak bardzo nie zmarzniesz przez tą godzinę z hakiem ;)

inkageo

Czarny żakiet i czarny płaszczyk. Ma być 13 stopni i deszcz, ale może racja, że 1,5 godziny wytrzymam chociaż ogólnie nie przepadam za cielistymi rajstopami ;)
Imagine there is no hate

mary

wydaje mi sie, że pasują do tak delikatnej i zwiewnej sukienki, no i do butów :)

jusia

inka pięknie, pięknie  :) ja bym założyła cieliste, ale żadna ze mnie wyrocznia  :D
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

wrobelek0403

inka, sliczna sukienka i Ty w niej pieknie wygladasz :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Imagine there is no hate

fasolka1980

Bardzo ładna sukienka i super w niej wyglądasz! Ja założyłabym cieliste rajstopy, rózowe mi sie jakoś nie widzą,a e może się nie znam:)

mary

Jusia, to już jest nas dwie ;)

mary

z Fasolką trzy.
Inka, co Ty na to? ;)

mayagaramond

Cytat: inkageo w 08 Kwi 2008, 16:26:04
Czarny żakiet i czarny płaszczyk. Ma być 13 stopni i deszcz, ale może racja, że 1,5 godziny wytrzymam chociaż ogólnie nie przepadam za cielistymi rajstopami ;)

Bardzo ladnie!!!!!!!!!! Tysiac razy lepiej niz z rekawkami.

Rajstopy - a nie masz dlugie plaszcza do kosciola? Wtedy obylabys sie bez rajstop. Cielistych rajstop nie cierpie. Czarne grube i buty na malej platformie bylyby fajne, ale domyslam sie ze zakladasz te szpilki co na zdjeciu i wtedy czarne rajstopy beda sie gryzly.

Inna mozliwosc to kozaki na obacasie, a na weselu zmieniasz na szpilki.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ooooo... To ja chyba pójdę w kozakach do kościoła. Z cielistymi jest jeszcze jeden mały problem... Mam rozwaloną nogę i dosyć dużą ranę na samym przodzie i nie wygląda na to, że się do soboty zagoi ;) Może pomaluję strupa czarną kredką i będzie prawie jak tatuaż ;)
Imagine there is no hate

mary

katgoli

sukienka sliczna  :)

inka a moze grubo-oczkowe kabaretki a pod cieniusienkie rajstopki ???

Kasia

inka grube rajstopy do tej sukienki będą bardzo fuuuuj

nie ma co przesadzać z zimnem :) ja w święta miałam na nogach cienkie rajstopy i pantofle i bez problemu dałam rade - a padał śnieg

salsa

ZWIERZU IDZ DO YOSHE!!!!!!!!!

sa super kiecki
i świetne ciuszki w nowej kolekcji cotton clubu

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Kabaretek bym nie zakaldala, bo sukienka jest z koronki i bedzie za duzo szczescie na raz.

Ja zalozylabym do kosciola kozaki, a pozniej szpilki i zadnych rajstop.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

salsa bylam w YOSHE i potwierdzam, sa super kiecki i mierzylam 4, ale niestety dla chudziakow i same olowkowe - ma byc dostawa za tydzien kiecek w ostrych kolorach to poleze raz jeszcze
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Maya zupełnie bez rajstop? Ja bym chyba zsiniała jeszcze przed przysięgą ;) Dzisiaj byłam w mieście w spodniach, podkolanówkach, puchowej kurtce i zmarzłam jak diabli ;) Zresztą mam brzydkie nogi, strupy, zadrapania, przebarwienia, chyba sobie peeling zrobię ;)
Imagine there is no hate