sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

panikarola

a jaki masz typ figury? pasuje ci?

i centki takie tygryski?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

abkasia

a ja kupilam ostatnio sukienke i stwierdzilam ze pojde w niej na wesele w przyszlym tyg. jest czarna w kolano i cala obcisla, bez dekoltu, go tego czerwone szpilki i tyle.. nie jest moze zbyc wyskokowa, ale napewno elegancka i podkresla figure>:)

elizapj

abkasia super ta kiecka!!!

bardzo w moim guscie:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

elizapj dzieki tez mi sie podoba:))

abkasia

moze malo weselna, ale co tam...

goga

Bardzo ładna - i ja też lubie nieśmiertelne "małe czarne", do tego czerwona torebka i gra :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

abkasie - bardzo ladnie, ale mam jeszcze komplemet z innej beczki: fajna macie ceglana sciane!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

mayagaramond och ja kocham nasza sciane... jak kiedy bedziemy budowac dom to sciana z cegly byc musi!!! ::)

abkasia

mam do sukienki kolczyki czerwone, takie szkielka, swietnie swiatlo odbijaja..:) a torebka bedzie czarna, bo na czerwona, kasy juz brak:))

elizapj

Cytat: abkasia w 05 Kwi 2008, 19:07:43
moze malo weselna, ale co tam...
wiesz co..ja nie wiem jak wyglada 'sukienka weselna' ale jesli to taka, w kt nie moge pojsc na inna okazje - wlasnie dlatego, ze wyglada weselna, to ja takich nie chce haha

ta jest ekstra

goga

abkasia

paznokcie mam krotkie, a przez tydzien nie urosna, wiec chyba zostana naturalne... choc moglam ich nie obcinac wczoraj....
ust czerwonych nie bedzie bo moj maz nienawidzi czerwonych warg.. :)

abkasia

elizapj zgadzam sie z toba w 100 % a ta sukienke juz raz zalozylam, na niedziele wielkanocna:)na wierzch mialam czerwony sweterek w serek:)

goga

Pytam o paznokcie, bo chyba Kamelia miała na swoim ślubie właśnie krótkie paznokcie i pomalowane ciemnoczerwonym/bordowym ? lakierem - bardzo ładnie wyglądały - właśnie dlatego, że nie były "szponami"

znalazłam link do jej opisu
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,319.0.html   i chyba na trzecim zdjęciu widać te paznokcie - bardzo ładnie

abkasia

ja dlugoich paznokci nie lubie i nie nosze.. ale nie mam zbyt dlugiej plytki, i jak sa krotkie to sa chyba za male na kolor czerwony.. ale jeszcze zobacze..:)

panikarola

kasia, ale masz figure miodzio!!!! kiecka mi sie tez podoba bardzo!!!!

panikarola

chyba ja nigdzie nie znajde sukienki na to nasze kwietniowe wesele i tez pojde w czarnej... a nie znajde bo nie mam czasu na caly dzien na zakupy jechac...

mayagaramond

Cytat: elizapj w 05 Kwi 2008, 19:18:13
wiesz co..ja nie wiem jak wyglada 'sukienka weselna' ale jesli to taka, w kt nie moge pojsc na inna okazje - wlasnie dlatego, ze wyglada weselna, to ja takich nie chce haha

dobrze gadasz. Nic dziwnego, ze zostalas czlowiekiem roku! :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

ja mam taką "weselną " kieckę - piękna długa czerwona spódnica i góra - czerwona obcisła - kupione na wesele kuzyna - wesele się ukichało, a ja w tej kiecy byłam raz na sylwestra, raz spódnicę miałam na Wigilię no i troche wynosiłam góre - do czarnego garnituru - a poza tym wisi w szafie :(

abkasia

panikarola dzieki:) ale ta kiecka bardzo podkresla figure.. ona jest z dosc grubego materialu, wiec oponki tak sie w oczy nie rzucaja, a w tali ma te paseczki ktore podkreslaja talie

goga

abkasia

oponki sa, ale w tej kiecce ich nie widac po prostu!! lol

panikarola

no wlasnie swietna, swietny kroj! nawisem mowiac, zgodnie z zaleceniami siog idealny dla mnie :D co to za firma i model???

mayagaramond

Cytat: abkasia w 05 Kwi 2008, 20:12:03
oponki sa,

chyba przy samochodzie  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

:) :) :)

abkasia