sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

panikarola

uff, cale szczescie, bo caly wieczor siedze tak o suchym pysku ;) dziekuje abkasiu !!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

abkasia

panikarola prosze bardzo:) mamy okragla sumke piwek:)

panikarola

dziekuje bardzo   :flowers:
to teraz  :drunk:

ale ja juz zmykam spac. dobranoc  :sleep:
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

salsa

abkasia, super sukienka, i świeta figura:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

siog

Abkasia, more komplinetow:) super wygladasz:)

abkasia

siogod Ciebie komplement w kwesti ubioru to duze wyroznienie..:)

magdalinska

dziewczyny, to ja prosze o rade. Co moge zalozyc do czarnej sukienki ??? mamy w tym roku 2 wesela, jedno mega eleganckie, drugie troche mniej. Nie chce kupowac nic nowego, chcialabym tylko dobrac jakies fajne dodatki, np buty, torebke, bizuterie. Moze cos w kolorze? bo na czarno nie bardzo chce isc, a czarne dodatki to mam wszystkie....
Mam mala kopertówke czarna (taka klasyczna), mała czarna z kokardą,  mała złotą pikowana, małą fioletową ale raczej nie taka klasyczna... inne kolory moge kupic :) buty mam tylko czarne klasyczne szpilki - delikatny szpic. inne moge kupic :)

sukienka: delikatna, dekolt, dlugosc 1 cm za kolano. dopasowana. zdjecie:
(nie patrzec na ramiona, bo jakos tak dziwnie wykrzywilam :P )

sweedee

magdalinska, masz baaardzo fajny biust!!! ;)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

sweedee

Sama będę szukac kiecki na wesele mojego brata. Jeszcze trochę czasu mi zostało (do października) i liczę na letnie wyprzedaże, ale może pomożecie mi znaleźć inspirację  :-*
Na pewno długa, bo nogi mają być zakryte, za to chętnie wyeksponuję cyc! :P

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

magdalinska

sweedee to jedyne, co w mojej figurze jest fajne i mi sie podoba  :P z reszta sie pogodzilam ;)

sweedee

magdalinska, to witaj w klubie! przytul

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

sweedee

a swoją drogą, co Ty chcesz od "reszty"? ???

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

magdalinska

sweedee, duzo by opowiadac  :P

abkasia

magdalinska kiecka bardzo ladna, i swietnie podkresla twoje atuty:)

nionczka

Obie dziewczyny macie super kiecki i super figurki, zazdroszcze! Napewno bedziecie piekne! Tylko nie przycmijcie urody panny mlodej ;-)

elizapj

biust dobry dobry..gdybym byla facetem  yhmyhm...;) (to bym lubila to forum tez)

sukienka bardzo dobra na oba wesela uwazam, i na to eleganckie i na to bardziej lajtmotywowe.

swietnie ze gladka czarna, bez niczego. bedzie swietnym tlem do Twojej inwencji akcesoryjnej:) mozesz wiele zdzialac by zamienic je na 2 zupelnie inne klimaty - czyli to o co ci chodzi

na eleganckie poszlabym
-w wyzszym obcasie, lub jakims bardziej rzucajacym sie w oko bucie, moze byc albo szpilka w innym ostrym kolorze, i np lakierkowana. albo cos z kokarda z tylu;) - ja znajde fotke to wrzuce -zalezy czy perly to Twoj styl...ale do czarnej sukienki jasne perly zawsze wygladaja dobrze i elegancko
-torebka jakas minimalistyczna, gladka kopertowka np, jesli buty czarne, to moze ona w ostrym kolerze. A jesli buty kolorowe, to moze byc albo w identycznym co buty albo w czarnym. masz ogromne pole do popisu:)

na to mniej eleganckie, poszlam bym bardziej w sandalkowatych (obcas oczywiscie), i dobralabym jakies korale, kt moze lubisz zakladac do pracy, albo 'w niedziele na spacer czy do kawiarni'..zeby bylo ze jakas dekoracje jest, ale zeby to nie byl blysk i polysk...

z reszta mniej elegancie wesela sa trudne....bo to bardzo zalezy co sie rozumei przez mniej eleganckie
ze w formie 'pikniku'?
ze to jakies rockowe/puncowe/inne subulturowe towarzystwo?
ze to mniej wystawna rodzina i goscie beda stosownie skromniej ubrani...?

elizapj

nie polecam firmy, chyba ze masz dostac bonus jak Siog;)

chodzilo mi o modele. a wyszukalam ta firme bo wiem, ze maja ladne:)

elizapj

dopiero teraz sa zalaczniki

ok nie wiem czemu teraz sie pokazuja ze byly w poprzedim ...grrrr

siog

Cytat: elizapj w 06 Kwi 2008, 19:05:48
nie polecam firmy, chyba ze masz dostac bonus jak Siog;)

maz dostal, Siog skorzysta  lol lol lol jupi brawo

Eliza dlaczego nie polecasz? masz jakies zle doswiadczenie?

siog

Cytat: magdalinska w 06 Kwi 2008, 16:09:36
dziewczyny, to ja prosze o rade. Co moge zalozyc do czarnej sukienki ??? mamy w tym roku 2 wesela, jedno mega eleganckie, drugie troche mniej. Nie chce kupowac nic nowego, chcialabym tylko dobrac jakies fajne dodatki, np buty, torebke, bizuterie. Moze cos w kolorze? bo na czarno nie bardzo chce isc, a czarne dodatki to mam wszystkie....
Mam mala kopertówke czarna (taka klasyczna), mała czarna z kokardą,  mała złotą pikowana, małą fioletową ale raczej nie taka klasyczna... inne kolory moge kupic :) buty mam tylko czarne klasyczne szpilki - delikatny szpic. inne moge kupic :)

sukienka: delikatna, dekolt, dlugosc 1 cm za kolano. dopasowana. zdjecie:
(nie patrzec na ramiona, bo jakos tak dziwnie wykrzywilam :P )

Magdalinska bardzo dobrze wygladasz w sukience i jest pole do popisu!
musisz ozywic dodatkami! Kup buty na obcasie w zywym kolorze (moze fuksja, czerwone peep-toe, srebrne,zlote)tylko nie czarne)
mozesz zalozyc duze wiszace kolczyki i bransolete, lub tylko same kolczyki. moga byc kolczyki i ciekawy pierscionek koktajlowy.

kopertowka tez albo w zywym kolorze albo stonowana tylko nie czarna, moze byc tez z mieszanka kolorow, moze byc z wezowej skorki itd itp. nie musi byc dopasowana do butow.

mozesz zalozyc szeroki szal w ciekawym zywym kolorze i spiac go duza broszka z kamieni. mozesz uszyc cos takiego w ciekawym kolorze (np.srebro i do tego piekne srebrne buty/sandalki/peeptoe)
link:
http://www.myrtleivory.com/press/irishbrides.html

elizapj

nie niestety nie mam doswiadczenia!!!:(((

nie polecam przez cene....
slyszalas pewnie, ze Louboutin, Blahnik and Jimmy Choo are the holy trinity....- za to sie kurde placi:(((

siog

Cytat: elizapj w 06 Kwi 2008, 19:29:06
nie niestety nie mam doswiadczenia!!!:(((

nie polecam przez cene....
slyszalas pewnie, ze Louboutin, Blahnik and Jimmy Choo are the holy trinity....- za to sie kurde placi:(((

za Loboutina (mam w Ie) i Blahnika (nie mam w Ie) zaplace bez mrugniecia okiem ale Jimmy Choo to juz nienawidze szczerze!!!!!!!!!! buty niewygodne, cena wyzsza niz pozostalych no i nie cierpie panny Mellon! oni jada juz tylko na pr bo sam slynny mistrz Jimmy Choo nie ma juz z nimi nic wspolnego, firma zostala calkowicie sprzedana.
Loubutiny sa cudne, mieka skora i tak wyprofilowane ze na 11 cm stoisz jak w kapciach a noga wyglada jak cud i miod no i toe cleavage:)

elizapj

Cytat: siog w 06 Kwi 2008, 19:35:39

Loubutiny sa cudne, mieka skora i tak wyprofilowane ze na 11 cm stoisz jak w kapciach a noga wyglada jak cud i miod no i toe cleavage:)

no ze wyglada jak miod to wierze...ale ze sie czujesz jak w kapciach hahhaha
Siog jesli masz takie 11cm, kt sa jak kacpie to chyba przyjade do Ciebie je przymierzyc;) hahah

ja tez mam 30 urodziny niedlugo i sobie jeszcze prezentu nie wymyslilam hmhmh...wiec...ymhyhm...pomysle:) haha

musze uciekac dziewczyny...do predkiego

siog

Cytat: elizapj w 06 Kwi 2008, 19:40:48
Cytat: siog w 06 Kwi 2008, 19:35:39

no ze wyglada jak miod to wierze...ale ze sie czujesz jak w kapciach hahhaha
Siog jesli masz takie 11cm, kt sa jak kacpie to chyba przyjade do Ciebie je przymierzyc;) hahah

ja tez mam 30 urodziny niedlugo i sobie jeszcze prezentu nie wymyslilam hmhmh...wiec...ymhyhm...pomysle:) haha

musze uciekac dziewczyny...do predkiego

:)))

siog

Cytat: elizapj w 06 Kwi 2008, 19:40:48

lol lol lol ja sie w obcasach urodzilam! lol wczoraj chodzilam w plaskich balerinach i bylo niewygodnie 8)