sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

panikarola

salsa, dziekuje za wskazowke :) ale oni nie maja strony internetowej z kolekcja, a bez to wiesz co se moge :) ciekawa jestem bardzo, co maja za rzeczy.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

salsa

no tak, ja to raczej kupuje ciuchy na zywca;P
w krakowie jest kilka sklepów
w clapsie tez sa ich ciuchy:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

panikarola

no, troszke daleko. ja tez wole na zywca, ale jakos tak wyszlo, ze nie wyszlo :) wiec awaryjnie szukam na necie, w sklepie internetowym mozna zwrocic. na salt i pepper nawet koszty wysylki pokrywaja, przynajmniej w jedna strone.

panikarola

dziewczyny, zachorowalam na ta perlowa. niech mi ktos to wybije z glowy - nie mozna isc w bialej na wesele, prawda?

Kasia

nie można, wstydź się i odrzuć pragnienie perłowej kiecki ;)

mary

panikarola

uff, to juz mi znacznie lepiej. ale niech ja chociaz ktos kupi na swoje poprawiny!

Majeczka

:) piekna jest i na poprawiny bardzo dobra ale ja juz taka mam a drugiej juz mi kupic nie wolno :D
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

panikarola

no dobra, Majeczka, to ty jestes usprawiedliwiona:)!

salsa

panikarola
co nie mozna jak mozna
moim zdaniem jest piekna i z odpowiednim bufkowym bolerkiem bedzie super
nie pamietam jakych ty jesteś kolorów (włosy oczy)
ale np turkusowe wdzianko, albo b. ciemna zieleń?

ostatecznie króciutkie malutkie bufkowe bolerko w czarnym kolorze też bedzie piękne

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

panikarola

nawet dzisiaj ogladalam takie bolerka, troche za malo bufkowate i taftowe, ale cos by sie znalazlo.

kurcze, wlasnie kolega dzwoni, ze juz jedzie. musze po niego na dworzec sie machnac. dzis juz pewnie nie zajrze, ale jutro, to wlepie zdjecie!! dzieki kochana, a teraz zmykam!!!

dzidzia101

Moze mnie zaraz zlinczujecie ale ja uwazam, ze mozna ubrac bialy lub kremowy stroj na slub. szczegolnie taka "skromna" sukienke. co innego gdyby ktos chcial ubrac biala, balowa suknie i do tego biale buty, itd. A tak kolorowe dodatki i bedzie ok. Na pewno nie przycmisz Panny Mlodej  ;)

mayagaramond

Cytat: dzidzia101 w 11 Kwi 2008, 21:35:19
Moze mnie zaraz zlinczujecie ale ja uwazam, ze mozna ubrac bialy lub kremowy stroj na slub. szczegolnie taka "skromna" sukienke. co innego gdyby ktos chcial ubrac biala, balowa suknie i do tego biale buty, itd. A tak kolorowe dodatki i bedzie ok. Na pewno nie przycmisz Panny Mlodej  ;)

na moim weselu kolezanka H. miala biala sukienke, w ogole mi to nie przeszkadzalo. Lepiej, ze zalozyla sukienke i sie wyszykowala niz tak jak szwagierka (ktora nota bene lubie, ale ubrac to sie ona nie potrafi), ktora przyszla w szarych spodniach i koszuli w paski...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: Majeczka w 11 Kwi 2008, 17:54:22
:) piekna jest i na poprawiny bardzo dobra ale ja juz taka mam a drugiej juz mi kupic nie wolno :D

a ja nie mam :D
tzn. w sumie mam - kupiona kiedys tam (na jedno wyjscie) i wymagajaca przerobki, bardzo mi sie podoba i chciałam ja znow założyc, ale od czego jestem kobieta ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

vobi

Cytat: dzidzia101 w 11 Kwi 2008, 21:35:19

dzidzia, jakby co to jest nas do linczowanie dwie, bo tez tak uwazam :)

marax

ja was podziwiam ilez mozna przezywac jakas sukienke na nie swoj slub-ja ma wesele we wrzesniu i zamierzams ie tym zajmowac ok tydzien przed-troche nie rozumiem o co tu chodzi??chodzic po sklepach fotografowac siebie ,buty dla mnie to jakeis abstrakcyjne-szkoda czasu-bynajmniej mi

wrobelek0403

marax, jakie tam przeżywanie, ot, wymiana informacji ;)

ja ide za dwa tygodnie, w sumie mam kiecke, ale kto wie, może przypadkiem trafie na jakąś inna???
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Najbardziej przezywam ja, bo na horyzoncie nie widac ani jednego zaproszenie na wesele ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

panikarola

jade jutro po prezent dla mlodych, moze sie i sukienka znajdzie.

zedytowane (sorry, wszystkie obecne Edyty!): wszystko zakupione, sukienka ostatecznie czarna. kurcze, dlaczego w sklepach tylko czarny jest do kupienia to ja nie wiem!!! wymyslilam sobie turkus lub butelkowa zielen i kicha, odmiana wzgledem czarnego jest tylko w kierunku brazowy, czerwony i bialy. a czerwona sukienka to trudny orzech do zgryzienia, wiekszosc jest strasznie zarowiwasta i nie ma specjalnie normalnych odcieni typu malina, albo zurawinowy, albo nawet gleboka, ladna, ale spokojna czerwien.

mobka

Inkageo siostra mojego K. kupila sobie na nasz slub "Twoja" kiecke z Simple :D I teraz przezywa, ze rodzina ja wyklnie, bo ma czarne akcenty :D A mnie sie podoba (bardziej na Tobie, bos szczuplutka bardzo). Ciekawe co druga siostra na siebie zalozy (obstawiam cos malinowego ;D )
A pytanie z innej beczki - mam 158cm wzrostu, 52kg zywej wagi, szerokie uda i lydki - tez musze kupic kiecke na slub - jaki kroj polecacie??? (podoba mi sie ta zolta z nowej kolekcji reserved, ale na zywo jej nie widzialam, choc szukalam po sklepach :/ )

golinda

a ja właśnie wczoraj poszłam z mamą po jakieś klapeczki dla niej do Zary i kupiłam sukienkę na wesele w Turcji, na które jedziemy w czerwcu (jeśli kupimy oczywiście bilety ;) )

to ona, kolor w rzeczywistości jest nieco inny, cieplejszy, sięga jakieś 12cm przed kolano

panikarola

fajna kiecka, golinda!!!

mobka, no, ja juz tez uslyszalam komentarze, ze sobie czarna sprawilam :)

mayagaramond

fajna kiecka! W zarze takie daja?

nionczka

Jaki ten kolor Golinda? Bo u mnie wyglada jak zdjecie czarno-biale. Kiecka fajna...