sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

mobka

No wlasnie, w takim zestawieniu kolorystycznym, to juz lepiej poszukac lakieru pod kolor sukienki niz dawac jeszcze dodatkowa czerwien. Ale - moze stopy takim jak sukienka, a dlonie bez/szary?

kasiad

Cytat: suegro w 04 Sie 2010, 15:18:06
Pierwszy z lewej.

Cytat: OlaFasola w 04 Sie 2010, 15:50:16
ten jest super

Piękny jest :)

Dodany tekst: śro, 4 sie 2010, 16:59:09

Cytat: mayagaramond w 04 Sie 2010, 14:46:04
zastanowie sie :P: ;)

;)

Cytat: suegro w 04 Sie 2010, 15:18:06

Czerwony do fioletu...ekhm :)

O gustach podobno się nie dyskutuje :)

szelma

Cytat: golinda w 04 Sie 2010, 20:25:16Brzyduli

:rotfl: Nie, tak jakby nie :D. Poza tym faktem jest, że nie tylko jest fiolet kiecki, ale też kremowe buty i kurczakowo-szara torebka.

W drogerii na dworcu mieli tylko YSL #34 i 39: http://www.yslbeautyus.com/make-up-nails/c38_53/p184/la-laque-long-lasting-nail-lacquer/product_info.html 39 tu nie ma - taki szary, ale jak mokry cement. W sobotę pojedziemy do Gandawy albo Antwerpii, to popatrzę tam za tym Chanelem 505.

suegro

Cytat: kasiad w 04 Sie 2010, 18:58:48
O gustach podobno się nie dyskutuje :)

Wyrazam swoje zdanie.
Osobiscie nie znosze tego połączenia.

I jeszcze znioslabym gdyby to bylo czyste połączenie czerwonego i fioletu.
A nie fiolet, szary, szare piora wpadajace w róż, krem i na dodatek czerwień.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sonja

Cytat: suegro w 04 Sie 2010, 21:04:10Osobiscie nie znosze tego połączenia.

I ja, i ja!

Weźcie mnie, weźcie mnie!

Moim zdaniem, skromnym rzecz jasna, połączenie fioletu z czerwienią wygląda "brudno"

mayagaramond

Cytat: suegro w 04 Sie 2010, 21:04:10A nie fiolet, szary, szare piora wpadajace w róż, krem i na dodatek czerwień.

i zasmazka lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

suegro

...ale tak poza tym przecież ja uważam czerwony za jedyny słuszny kolor :D

Józef Piłsudski

sonja

Cytat: golinda w 04 Sie 2010, 21:08:14w ogóle ciemny fiolet, czy czerwień najlepiej pasują brunetce o wyrazistej urodzie

Tak, ale osobno :D

I pamiętajmy, brunetce o wyrazistej urodzie jest dobrze we wszystkich kolorach :D

aniak1211

Cytat: sonja w 04 Sie 2010, 21:11:35I pamiętajmy, brunetce o wyrazistej urodzie jest dobrze we wszystkich kolorach Cheesy
I tu bede sie klucila :D
Beze i jasne brazy-wygladam w nich jak chora ;D

mayagaramond

Cytat: golinda w 04 Sie 2010, 21:08:14w ogóle ciemny fiolet, czy czerwień najlepiej pasują brunetce o wyrazistej urodzie

nieprawda, oto heigl w czerwonej kiecce, pieknie wyglada:

http://jewelrybridesmaid.com/Katherine-Heigl-Oscars.jpg
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Cytat: mayagaramond w 04 Sie 2010, 21:08:32zasmazka

No dzięki :P. I posypka do lodów na wierzch jeszcze może? :P

suegro

mayagaramond a propos blondynek w czerwieni to dla mnie ta suknia jest już kultowa:

Dodany tekst: 04 Sie 2010, 20:38:59

szelma może marshmallow? :D

Józef Piłsudski

szelma

To jeszcze raz, bo niektórzy odnoszą się do abstrakcyjnych rzeczy, a chodzi o moją kieckę :P - w ramach przypomnienia: kiecka z torebką. Buty takie o: http://www.asos.com//Keira-Knightley/Asos/Asos-Premium-Leather-Contrast-Heel-Peep-Toe-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=550974. Oko będzie w fiolecie. Pazur Chanel 505, jeśli znajdę w sobotę.

Nie wiem jeszcze, co zrobię, jeśli pogoda będzie do dupy, i co założyć na siebie do kościoła :hmm:. Ale jakoś sobie poradzę ;).

mayagaramond

Cytat: szelma w 04 Sie 2010, 20:33:29
No dzięki :P. I posypka do lodów na wierzch jeszcze może? :P

chodzilo mi o te kolory plus czerwone paznokcie ;D

masz ten sam problem, jak ja na rozdanie dyplomow - granatowa kiecka, bezowe buty, szara maranyrka, szara torebka. Dlatego stanelo na szarobezowym lakierze ;D

suegro

o tak np:

Józef Piłsudski

mayagaramond

Cytat: suegro w 04 Sie 2010, 21:33:54mayagaramond a propos blondynek w czerwieni to dla mnie ta suknia jest już kultowa:

piekna jest (chociaz nie lubie klum ;) )

szelma

Cytat: mayagaramond w 04 Sie 2010, 21:41:22chodzilo mi o te kolory plus czerwone paznokcie

Wiem, wiem bighug.

Dodany tekst: 04 Sie 2010, 20:42:21

I byłabym piankowym ludkiem lol.

mobka

Czerwony z fioletem jest IMO ok., ale ta jak zostalo tu juz napisane, rozpatrujemy jeszcze beze/szarosci. I poszlabym, albo w kolor dodatkow, albo sukienki z kolorem paznokci. I zastanawialabym sie wlasnie, czy paznokci u nog nie pomalowac wkolor sukienki, a u rak w dodatkow :)

szelma

Cytat: mobka w 04 Sie 2010, 21:45:18czy paznokci u nog nie pomalowac wkolor sukienki, a u rak w dodatkow

To raczej nie, bo musiałabym kupić dwa lakiery zamiast jednego :D. Chyba że na nogi kupię jakiegoś Inglota już w PL ewentualnie. Najpierw jednakowoż poszukam czegoś na ręce :).

mobka

No podziwiam Cie, ze w ogole jestes w stanie kupic takie markowe lakiery :D Mi na Inglota szkoda ;)

szelma

Szary jeszcze zużyję - fiolet mi nie pasuje do większości butów i ciuchów, więc bez sensu inwestować. Ale ja ogólnie jestem mejkapowo-manikiurowym snobem i lubię markowe rzeczy :).

suegro

:)

Cytat: szelma w 04 Sie 2010, 20:53:31
Ale ja ogólnie jestem mejkapowo-manikiurowym snobem i lubię markowe rzeczy :).

:highfive: :highfive:

Józef Piłsudski

mayagaramond

suegro -ale fajny kolaz zrobilas.

Dalabym fiolet na nogi i bez na rece.