sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

szelam wg mnei pasuje kazdy chyba :D
wogle ladei to sie komponuje :)

a ty w ktorym sie czujesz najlepiej kolorze?

szelma

Czerwony mi się nie podoba z torebką i kiecką - wali po oczach ;). Póki co opcja ręce beżem, stopy fioletem wygrywa, ale może pojadę wszystko fioletem - pomyślę jeszcze nad tym ;).

mobka

Szelma i w sumie oba na rece by mogly byc. Ale mi sie ten bez podoba, wiec wybor, ze on na rece a fiolet na nogi jest super (nie zebym tak proponowala :D).

Dementuje to co zwierzatko napisala - matowe Ingloty sie nie wyblyszczaja :P

szelma

Cytat: mobka w 08 Sie 2010, 10:52:11wybor, ze on na rece a fiolet na nogi jest super

I póki co wygrywa :). Stałam w tym sklepie i zastanawiałam się, który lakier mam wybrać, i tyle to trwało, że D. kazał mi kupić oba lol. Nie ma to jak pokazanie totalnego niezdecydowania :D. Więc teraz mam wybór opcji :).

I muszę powiedzieć, że sam lakier jest boski. Nawet jedna warstwa kryje bardzo dobrze, ma fajną konsystencją i dobrze się rozprowadza - i szybko wysycha. Zrobię sobie dzisiaj stopy na fioletowo, to zobaczę, ile się będzie trzymał.

abkasia

Cytat: szelma w 08 Sie 2010, 09:52:02
Czerwony mi się nie podoba z torebką i kiecką - wali po oczach ;). Póki co opcja ręce beżem, stopy fioletem wygrywa, ale może pojadę wszystko fioletem - pomyślę jeszcze nad tym ;).
ja dla siebie chyba tak bym wybrala.
ale ja mam brzydkie paznokcie u rak(dlatego nigdy nie traktuje ich mocnymi kolorami )
i ladne u nog, wiec tu juz czasem szaleje ;)
choc ostatnnio to tylko jasne kolory typu french.. ;D

szelma

Mnie strasznie wkurza, kiedy lakier odpryskuje, a jako że jestem doopa w malowaniu pazurów, to odpryskuje mi na rękach po 30 minutach :D. Więc ręce maluję rzaaaaadko i wtedy jak już, to na zdecydowany czerwony. A teraz będzie zmiana kolorystyczna, o :).

inkageo

Podoba mi się ten beż! Aż sama chcę taki mieć :)
Imagine there is no hate

aniak1211

szelma
Czerwony i fiolet bardzo mi sie podobaja :)
Wybralabym jednak fiolet na rece i nogi,
jakos nie pasuje mi-nie lubie jak sa roznie pomalowane ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 08 Sie 2010, 10:52:11Dementuje to co zwierzatko napisala - matowe Ingloty sie nie wyblyszczaja Tongue
ale takie matowe, ze az szorstkie? :D

o te mi chodzi:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

suegro

No to mam dylemat :D

Pewnie ja walnęłabym wszystko fioletem. Ale kurde beż też fajny jest ;)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

justynaaaa2

a ja dalej bronię czerwieni ;D ew. fiolet :)
i jednak utwierdzam się w przekonaniu, że beż mi się w ogóle nie podoba sam w sobie :blush:

emcia

optuję za fioletem, no ale uwielbiam ;)

OlaFasola

szelma bardzo fajne kolory. Podoba mi się opcja stopy fioletem, łapki beżem.
A mi się zamarzył taki beżowy.

zwierzatko_mojej_mamy

bez jest fajny, ale bardzo trudno utrafic w kolor, ktory istotnie  nie bedzie wygladal jak brudne majty ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

a ten matowy "szorstki" który wkleiła zwierzak to aż mam gęsią skórkę jak na niego patrzę :D
widok porównywalny dla mnie jak do przejechania paznokciem po tablicy brrrrr
nienawidzę matowych lakierów ;D

szelma

Ten beżowy  naprawdę super wygląda na żywo - dlatego go kupiłam :). Bo nawet jeśli nie teraz, to i tak będę go używać.

A fiolet mam właśnie na stopach i jest boski i już :D.

didi_loczek

Mi się ten fiolet bardzo podoba, machnęłabym i stopy i łapki nim. Chyba się sama skuszę na ten kolor  :hmm:

siog

a mowilam ze ten chanel jest boooooski!!!!!!

effik

ja chciałam tylko wtrącić, że piptoły na platformie są super. kupiłam sobie na wysokiej szpilce jak na mnie i to jedne z najwygodniejszych butów, jakie dotychczas miałam ;D nie odbiłam sobie podeszwy, nic mnie nie bolało ani nie obtarło :) no i nikt mi nie zmasakrował paznokcia na dużym palcu lol

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

effik

Cytat: salsa w 10 Sie 2010, 09:26:42
Efik a jakie kupiłas?

nie mam foty, może zrobię w wolnej chwili. zamszowe z lakierowanym wzorkiem z przodu.

mayagaramond

szelma - jestem za bezem, wyglada na bardziej sophisticated ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

effik

szelma, fajny beż i fajny fiolet :D
a z ciekawości - jakie są u was ceny tych "kosztownych" lakierów? :)

szelma

Cytat: effik w 10 Sie 2010, 10:36:59jakie są u was ceny tych "kosztownych" lakierów?

No wiesz - jako bogaczka nawet nie pytam, tylko biorę i płacę lol. A tak serio to te Chanele są po 22 euro, a ze zniżką z kartą w Ici Paris XL zapłaciłam 19 euro z kawałkiem.