sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

effik

Cytat: szelma w 10 Sie 2010, 09:39:02
No wiesz - jako bogaczka nawet nie pytam, tylko biorę i płacę lol. A tak serio to te Chanele są po 22 euro, a ze zniżką z kartą w Ici Paris XL zapłaciłam 19 euro z kawałkiem.

pytam, bo rozeznania nie mam w cenach tychże :D

claridad

Cytat: effik w 10 Sie 2010, 09:41:15
pytam, bo rozeznania nie mam w cenach tychże :D

ja mam jeden lakier channelka z zamierzchłych czasów byci obrzydliwą bogaczką i w sumie w pojemniczku mi się podoba a na paznokciu jakoś nie ten teges. A tak chciałam zażyć odrobiny luksusu w życiu :D

effik

Cytat: claridad w 10 Sie 2010, 12:21:42A tak chciałam zażyć odrobiny luksusu w życiu Cheesy

a wyszło jak zwykle lol

magoo

Cytat: claridad w 10 Sie 2010, 11:21:42
ja mam jeden lakier channelka z zamierzchłych czasów byci obrzydliwą bogaczką i w sumie w pojemniczku mi się podoba a na paznokciu jakoś nie ten teges. A tak chciałam zażyć odrobiny luksusu w życiu :D
na takiej samej zasadzie kupilam sobie cienie chanel czworki
ale porazka :D
chyba je bede musiala opylic na ebayu

claridad

Cytat: magoo w 10 Sie 2010, 18:26:40
na takiej samej zasadzie kupilam sobie cienie chanel czworki
ale porazka :D
chyba je bede musiala opylic na ebayu

ja już swoje guerlainy opyliłam na allegro :D :D

emcia

Cytat: effik w 10 Sie 2010, 09:08:37
ja chciałam tylko wtrącić, że piptoły na platformie są super. kupiłam sobie na wysokiej szpilce jak na mnie i to jedne z najwygodniejszych butów, jakie dotychczas miałam ;D nie odbiłam sobie podeszwy, nic mnie nie bolało ani nie obtarło :) no i nikt mi nie zmasakrował paznokcia na dużym palcu lol
a widzisz? ;)

bozena.dp

ja jutro albo w czwartek ide poogladac sukienki tutaj u nas na "wsi" - bede robic zdjecia, a potem dam wam do oceny i liczę na wasza pomoc ;)

effik

Cytat: bozena.dp w 10 Sie 2010, 20:34:21
ja jutro albo w czwartek ide poogladac sukienki tutaj u nas na "wsi" - bede robic zdjecia, a potem dam wam do oceny i liczę na wasza pomoc ;)

:bravo: znajdź też dla mnie. niekoniecznie ciążową lol

drugie wesele za 2 tyg - nie wiem, czy podszewkę wymienić w letniej kiecce, czy kupić nową kieckę... zobaczymy, jak inna krawcowa wyceni poprawkę, bo przy poprzedniej 50 zł + cena materiału to mi się średnio opłacało jednak :crazy:

wrobelek0403

a ja mam dylemat lakierowy :D

kiecka czarno-kremowa (z poprzedniego wesela s.44 watku), sandałki z paseczków takie:

http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-21389-Rylko-86G11T-I96F.html

i jaki tu lakier ?????
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

nie wiem. butopodobny? :D

yyyy zajrzałam zobaczyć kieckę - jesteś pewna, że chcesz do niej te buty? jakie masz jeszcze?

inkageo

Wróbelku nie mam pojęcia.. Chyba bym naturalnym pomalowała.
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 11 Sie 2010, 14:43:50kiecka czarno-kremowa (z poprzedniego wesela s.44 watku), sandałki z paseczków takie:

Twoje buty tez sa niebieskie?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 11 Sie 2010, 14:57:35
a to jest niebieskie? :>

tak podaje strona rylko ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

wrobel ma niebieskie te buty

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

aniak1211

wrobelek0403
Do tej sukienki to paznokcie albo czarne,
albo frencz,
albo jakis bardzo delikatny,jasny,prawie niewidoczny kolor(z takich jak do frencz tyklo bez bialego paska ;))

A buty jezeli sa koloze jak na stronie to jakos mi nie pasuja do tej kiecki-kolor,
jak juz to ubralabym czarne ;D

abkasia

wrobel a gdzie jest ta twoje kiecka?

aniak1211

mobka

A kiecka szara czy ta w kwiaty ze str. 44?

aniak1211

Cytat: wrobelek0403 w 11 Sie 2010, 13:43:50
a ja mam dylemat lakierowy :D

kiecka czarno-kremowa (z poprzedniego wesela s.44 watku), sandałki z paseczków takie:

i jaki tu lakier ?????

czarno-kremowa:)

wrobelek0403

jak probuje ponownie wkleic zdjecie kiecy to mi sie strefa wiesza, wiec pisze ze na stronie 44 :D ta czarno- kremowa w  kwiaty.

buty w istocie sa turkusowe, wpadajace w morski.

tak wyglada zestawienie kolorystyczne, a jak jutro kupie lustro :jejeje: to sie sfotografuje w całosci :)

acha, wesele jest w piatek, wiec mam jeden dzien na poprawki lol lol lol

Dodany tekst: 11 Sie 2010, 19:32:22

aaa, zapomniałam.

takie lakiery dzis mierzylam
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Wróbel pomaluj na czerwono bo nic nie widać  :rotfl:
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo

Imagine there is no hate