sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

emcia

Cytat: inkageo w 04 Sie 2010, 09:37:29
Ale tamta wydaje mi się bardziej spacerowo/imprezowa właśnie przez te maziaje. Mało oficjalnie/wieczorowa..
to chyba na mocno wypasione wesela chodzisz  ;) ale jak tak dobrze przeceniona to bierz, kolorowe buty masz

effik

inka, bierz czarną, ładna, zwiewna i chyba fason dla ciebie :)
uderz kolorem w dodatkach :D

inkageo

Imagine there is no hate

feeling.good

podglądam te Wasze weselne zmagania i strasznie mi przykro bo my żadnych wesel nie mamy :( ani w rodzinie, ani wśród znajomych. A ja tak bardzo bym chciała  :crying:

effik

Cytat: feeling.good w 04 Sie 2010, 11:22:49podglądam te Wasze weselne zmagania i strasznie mi przykro bo my żadnych wesel nie mamy Sad ani w rodzinie, ani wśród znajomych. A ja tak bardzo bym chciała  crying

bym ci chętnie oddała co najmniej jedno ;) albo dwa :D

justynaaaa2

feeling.good ja cię rozumiem  :hugsurprise:
my oprócz swojego niebawem to byliśmy na dwóch przez 6 lat i pewnie jeszcze tylko jedno albo dwa przed nami ;D a też czasem mam ochotę sobie pójść, tak ze 2 w roku bym chciała  ;)

szelma

Jakiś pomysł w kwestii lakieru do pazurów w zestawieniu z fioletową kiecką i kremowmi butami? Bo mam teraz w sumie tylko YSL La Laque #3, bo wszystkie inne wyszły, więc mogę coś zanabyć z tej okazji.

mayagaramond

Cytat: feeling.good w 04 Sie 2010, 10:22:49
podglądam te Wasze weselne zmagania i strasznie mi przykro bo my żadnych wesel nie mamy :( ani w rodzinie, ani wśród znajomych. A ja tak bardzo bym chciała  :crying:

u nas tez posucha - mialo byc wesele swiadka H. w tym roku, ale sie nie wyrobili (maja malutkie dziecko).
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Szelma to spróbuj taką oczojebną fuksję może? Albo fiolet, ale nie tak ciemny jak sukienka, tylko może coś jak moje buty?  :hmm:

Dodany tekst: 04 Sie 2010, 11:09:52

#3 to ostra czerwień? :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: szelma w 04 Sie 2010, 12:05:08Jakiś pomysł w kwestii lakieru do pazurów w zestawieniu z fioletową kiecką i kremowmi butami? Bo mam teraz w sumie tylko YSL La Laque #3, bo wszystkie inne wyszły, więc mogę coś zanabyć z tej okazji.

U nog moze byc ciemny, u rak dalabym jasny, Torebka bedzie ta szara z piorami?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

http://www.yslbeautyus.com/make-up-nails/c38_53/p184/la-laque-long-lasting-nail-lacquer/product_info.html Coś jak #24?

Dodany tekst: 04 Sie 2010, 11:10:44

Cytat: mayagaramond w 04 Sie 2010, 12:10:03Torebka bedzie ta szara z piorami?

Tak jest, kurczak będzie ;).

inkageo

Już nie pamiętam jaki odcień ma ta Twoja sukienka :(
Imagine there is no hate

mayagaramond

szelma

inkageo

A sukienka nie jest taka jak #34?
Imagine there is no hate

szelma

Sukienka jest tu: http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1463.msg758813.html#msg758813

Dodany tekst: 04 Sie 2010, 11:16:51

I nie wiem, czy jasny na ręce to dobry pomysł :(. Mam mało ciekawe paznokcie i zdecydowany kolor lepiej na nich wygląda - takie przynajmniej mam wrażenie.

inkageo

Eeeeee to fuksja nie. A buty jakie?
Imagine there is no hate

szelma

Te kremowe, które sa na zdjęciu.

inkageo

Już je znalazłam :D I nie wiem... A chcesz mieć kontrastowy akcent czy wpisać się kolorystycznie w sukienkę, bo ten #34 na stopy wydaje się być ok.
Imagine there is no hate

szelma

Cytat: inkageo w 04 Sie 2010, 12:19:54A chcesz mieć kontrastowy akcent czy wpisać się kolorystycznie w sukienkę, bo ten #34 na stopy wydaje się być ok.

Nie wiem co chcę :D. Zazwyczaj maluję pazury na czerwono, bo nie jestem przekonana do kolorów, ale jestem gotowa się przełamać i dlatego pytam, co zrobić :).

mayagaramond

Podsumujmy: fioletowa sukienka, buty nude (cokowiel to jest po polsku ;) ), szara torebka.

Stopy - taki kolor jak sukienka albo szarobezowy taki jak ja mialam.

Rece - szarobezowy.

inkageo

Ale torebka chyba nie jest szara! Szelma Ty tą różowawą chyba masz?
Imagine there is no hate

szelma

Cytat: mayagaramond w 04 Sie 2010, 12:23:59nude

Gołe :D.

Coś takiego jak 219 Vernis Diora?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Dodany tekst: 04 Sie 2010, 11:27:46

Cytat: inkageo w 04 Sie 2010, 12:27:20Szelma Ty tą różowawą chyba masz?

Na zywo ona jest bardziej w szary niż taki jak tu.

inkageo

Imagine there is no hate