sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Cytat: effik w 03 Sie 2010, 09:11:33
inka a pióra na głowie będą?
Chyba będą, zapuszczam włosy i żadnej fajnej fryzury z nich nie zrobię, tylko wywinę końcówki na zewnątrz. Ale po ślubie pióra zdejmę.
Imagine there is no hate

inkageo

Cytat: golinda w 03 Sie 2010, 09:11:02
o takie jakieś (czyli po prostu sandałki, gdzie spora część stopy jest odkryta, piptoły NIE!)
To są chyba jedne z najbardziej niestabilnych butów. Na wielogodzinne wesele z tańcami mogą się nie sprawdzić ;)
Imagine there is no hate

effik

Cytat: inkageo w 03 Sie 2010, 09:13:38
Chyba będą, zapuszczam włosy i żadnej fajnej fryzury z nich nie zrobię, tylko wywinę końcówki na zewnątrz. Ale po ślubie pióra zdejmę.

jakoś mnie te pióra nie bardzo... ja się nie znam, ale opaski jakiejś gładszej by się nie dało? :)

inkageo

Cytat: effik w 03 Sie 2010, 09:15:45
jakoś mnie te pióra nie bardzo... ja się nie znam, ale opaski jakiejś gładszej by się nie dało? :)
No gładsza nie ma sensu wg mnie, bo albo jest ozdobą i czymś dziwnym, albo out :D
Imagine there is no hate

inkageo

Ja nie mogę zaczesać włosów do góry, bo mam wysokie czoło, więc albo coś włożone we włosy, albo nic. Do klasycznej opaski trzeba jednak zaczesać.

Dodany tekst: 03 Sie 2010, 09:19:00

Tak mnie tym krzyżem dzisiaj wkurzyli, że już wszystko mnie wkurza, nawet pióra, sukienka i wesele, a w p...
Imagine there is no hate

effik

miałam kiedyś bombki choinkowe jak te ostatnie :D

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Effik mogę Ci pożyczyć takie kolczyki, one są dosyć duże. Szukam jeszcze bransoletki :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 03 Sie 2010, 10:10:54Eeeeee cała na szaro będę wyglądać smutno i nudno,

jesli wezmiesz szary-stalowy, a nie mysi to nie bedzie. Poza tym mozesz sie umalowac ;)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ej no.. Cała na szaro będę wyglądać..szaro ;) Ust nie maluję na mocne kolory, tylko błyszczyk, a oczy ciemnymi kolorami, więc tylko z różem do policzków mogę zaszaleć  :rotfl:

Dodany tekst: 03 Sie 2010, 10:11:31

Zresztą i tak nie mam szarych butów ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 03 Sie 2010, 11:11:07Zresztą i tak nie mam szarych butów

buty moga byc czarne, ale naprawde dalabym sobie spokoj z kolorowymi dodatkami - szara torebka, na lancuchu bylaby swietna jako kontrast do lekkiej sukienki.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Muszę mieć coś na ramiona jeszcze :( Eeeeeee już straciłam cały zapał ;D
Imagine there is no hate

szelma

Cytat: inkageo w 03 Sie 2010, 11:30:39Muszę mieć coś na ramiona jeszcze

Ja też :(. I nie wiem też, na jaki kolor paznokcie pomalować. Nic nie wiem :(.

mayagaramond

Cytat: inkageo w 03 Sie 2010, 10:30:39
Muszę mieć coś na ramiona jeszcze :( Eeeeeee już straciłam cały zapał ;D

do kosciola?

Nie lubie szali, zalozylabym...skorzana kurtke ;D

Dodany tekst: 03 Sie 2010, 10:35:44

Cytat: szelma w 03 Sie 2010, 10:32:07
Ja też :(. I nie wiem też, na jaki kolor paznokcie pomalować. Nic nie wiem :(.

moze pozakladajcie oddzielne watki, bo nie nadazam :)

effik

inka chyba nie zdążą dojść :D ale spoko, ja szukam raczej wiszących, choć te Twoje ładne :)

inkageo

Maya nie mam skórzanej kurtki (chociaż chciałabym mieć), ale lubię szale :) Na ślub nie założyłabym raczej kurtki, jednak wolę czuć się elegancko, jak będzie zimno to mogę założyć płaszczyk.
Podoba mi się połączenie szarego-czarnego i akcentu żółtego ;D

Dodany tekst: 03 Sie 2010, 10:43:02

Cytat: effik w 03 Sie 2010, 10:37:00
inka chyba nie zdążą dojść :D ale spoko, ja szukam raczej wiszących, choć te Twoje ładne :)
A jak dzisiaj wyślę priorytetem?
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 03 Sie 2010, 11:42:29Maya nie mam skórzanej kurtki (chociaż chciałabym mieć), ale lubię szale Smiley Na ślub nie założyłabym raczej kurtki, jednak wolę czuć się elegancko, jak będzie zimno to mogę założyć płaszczyk.

prochowiec - tak.

Szal - nie jestem fanem, ale z fioletowym bylo ladnie, wiec poszukalabym podobnego, ale szarego ;D

Szary i zolty wyglada dobrze, ale na zdjeciach ta sukienka naprawde nie wyglada na szara. Ani na monitorze w pracy ani w domu. I np. szary szal zupelnie mi sie nie widzi - jasna, pastelowa sukienka i do tego wielka plama zoltego w postaci szala? Nie...

effik

inka, dzięki, poszukam kolczyków dziś - i tak będą mi potrzebne :) :bighug:

claridad

Cytat: effik w 03 Sie 2010, 11:47:24
inka, dzięki, poszukam kolczyków dziś - i tak będą mi potrzebne :) :bighug:
hm, ja mam wesele w październiku. Nie mam: butów, sukienki, dodatków. Mam: zakupione soczewki. Ale będzie szał :D

effik

Cytat: claridad w 03 Sie 2010, 11:55:49
hm, ja mam wesele w październiku. Nie mam: butów, sukienki, dodatków. Mam: zakupione soczewki. Ale będzie szał :D

ja mam weselę w sobotę. nie mam butów, dodatków, fryzjerki. mam kieckę z poprzedniego wesela. i paskudne nogi, co może sprawić, że będą zmuszona użyć pończoch.

claridad

Cytat: effik w 03 Sie 2010, 11:58:34
ja mam weselę w sobotę. nie mam butów, dodatków, fryzjerki. mam kieckę z poprzedniego wesela. i paskudne nogi, co może sprawić, że będą zmuszona użyć pończoch.

o rety ja nogi też mam nie za fajne :( jakieś siniaki, zadrapania, jakbym po drzewach latała :( Hm, a co z butkami, które sobie poprzednio kupiłaś? Pamiętam, że były super fajne!

mignon

Cytat: claridad w 03 Sie 2010, 11:55:49

ja też mam wesele w październiku, ale zacznę się martwić o kreację też w październiku; liczę że do tego czasu schudnę, będę super laską i sama będę ozdobą sukienki :D marzyć fajna rzecz :D

szelma

Cytat: claridad w 03 Sie 2010, 13:01:49o rety ja nogi też mam nie za fajne

Mła też... Teraz mam pogryzione przez komary okrutnie, a ogólnie to są bardzo blade, mam rany po goleniu i takie cuś brzydkie z tyłu łydki...

Co do sukienki jestem przekonana, ale mam kryzys nożny - w kwestii nóg jako takich i butów :crying:.