sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

justynaaaa2

Cytat: Anupka w 27 Lip 2010, 19:49:11
Duży cyc nie pasuje do dużego dekoltu? poważnie? zawsze wydawało mi się, że bardziej, niż mały cyc..

miałam na myśli dekolt z tamtej kiecki a nie że w ogóle nie pasuje ;) chociaż ja nie lubię dużego cyca z dużym dekoltem, ale to moje osobiste odczucie ;D
mam wrażenie że w tamtym dekolcie duży biust by się po prostu mógł "wylewać" ;) ale skoro już odpadła ta kiecka to nie ma sobie czym głowy zawracać ;)
takie coś jak siog pokazała jest super  :thumbup: szukaj takiej :)

Anupka

justyna, szukam, ale nie mogę znaleźć... jest masa takich we wzorki baaardzo codzienne i z materiałów typu bawełna...czegoś bardziej imprezowego nie mogę znaleźć :( znaczy znalazłam jedną - ale błyszczy się starsznie, ma falbanę na cycu (a cyc duży mam i bez falbany, więc odpada) i w ogóle to nie tak, no...

Dodatkowo ja za 2,5 tyg. wyjeżdżam już do PL, więc widmo czasu mnie dobija...

Dodany tekst: 27 Lip 2010, 20:19:01

Njagorsze jest to, że ja właściwie wiem, czego szukam.. chciałabym na ramiączka dość szerokie, dekold w V, wąska litera A lub w miarę prosta, nie rozkloszowana, jednak z zaznaczoną talią, a nie odcinana pod biustem, w jednym kolorze.

A to, co znajduję w necie jest odcinane pod biustem, rozkloszowane i pstrokate... lub tak krótkie, że no - nawet jesli mówicie, że moje nogi są całkiem w porzo, to jednak za krótkie, myślę...

I tak się motam przy tych kieckach i krew mnie zalewa, że nie może być tak, że widzę, biorę zapominam  :zly:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

taki fason jak poleca siog widziałam dzisiaj tu na wystawie:
http://mxm.pl/www2009/index.php?s=pl
na stronie nie mają

OlaFasola

Okazało się, że zwężenie moich sukienek nie jest takie łatwe. Ale mam jeszcze taką. Nadaje się?
A jeśli tak, to które buty lepiej. Czarne lakierki, czy peeptoe?

sonja

OlaFasola masz nieprzyzwoicie cudowna figurę :)

Jak dla mnie sukienka może być jak najbardziej, szałowo w niej wyglądasz.

mobka

Ola super. Ja bym czarne lakierki zalozyla.

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Swietnie wygladasz! Zalozylabym peep toe
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Wow, super! Tez glosuje za piptolami :).

didi_loczek

OlaFasola sukienka super, świetnie wyglądasz. Ja założyłabym peep toe ;)

Angie

OlaFasola bomba. Jaką Ty masz świetną figurę ;D  :bravo:

Norka

OlaFasola, co ja bym dała za TAKIE nogi... :padam: z wrażenia ;) Kieca piękna, głosuję za piptołami.

giga

OlaFasola,ale z Ciebie zgrabna dziewczyna, Ty bez butow tez pieknie wygladasz :)

aja

ooooooooooo Ola  teraz to jest Bosko i zwracasz na siebie uwagę :) :) :)

inkageo

TERAZ JA :D Nie udało mi się kupić nowej sukienki, więc wstawiam starą z nowymi dodatkami (buty, pióra), potrzebuję ekstra torebki i czegoś na ramiona. Chyba chciałabym jakiś mocny akcent kolorystyczny. Ewentualnie mogę jeszcze zamówić jakąś sukienkę, ale nic mnie nie powaliło na kolana, tutaj kilka propozycji:

http://picasaweb.google.pl/Inkageo/SlubAIN?authkey=Gv1sRgCPSpiP6DxOWiVw#
Imagine there is no hate

mayagaramond

inkageo jesli piora bedziesz miala na glowie to nie bralabym do tego torebki z piorami.

Nie bardzo widza mi sie te czarne buty do tej kiecki, lepszy bylby jakis neutralny kolor (nude) albo ewentualnie buty w mocnym kolorze i reszta dodatkow spokojna. To czarne pioro jest dla Ciebie chyba za ciemne.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Maya a jak się mocno pomaluję? ;) Na tym zdjęciu to jestem jak z krzyża zdjęta, bo wczoraj się fatalnie czułam ;) Buty chcę te, bo ostatnio do tej sukienki miałam fuksjowe, chcę jakoś inaczej wyglądać ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 02 Sie 2010, 10:26:41Maya a jak się mocno pomaluję?

jak sie mocno pomalusze, to bedzie OK. A nie masz jakies jasnych butow?

Ogolnie lubie kontrasty, ale w tym wypadku nie jestem przekonana...Ale moze to tez kwestia perspektywy z jakiej zrobiono zdjecie.

inkageo

Wygodnych beżowych nie mam, tylko pełne, a w nich na bose stopy długo nie wytrzymam. Cała na beżowo tak bez jaj wyglądam :D A w tych butach czuję się ok, one są zamszowe i wygodne. Ewentualnie mogę się jeszcze rozejrzeć za butami, ale mam mało czasu na zakupy...
Imagine there is no hate

rubin04

Ja się nie znam ale napisże tylko że chciałabym mieć tę kiecke bo jest super :)

inkageo

One pasują to piórek ;) Bo opaska też jakimś pluszem obita :D

Dodany tekst: 02 Sie 2010, 09:40:09

Z fuksjo-fioletem było optymalnie, no ale już tak nie chcę:
http://picasaweb.google.pl/Inkageo/SlubAIN?authkey=Gv1sRgCPSpiP6DxOWiVw#5500713668137800626
Imagine there is no hate

inkageo

Wiem, ale teraz moda na wąskie i ciężko coś takiego dostać.. Szara jest rozkloszowana, chociaż sztywna, tylko na wieszaku teraz oklapła, bo prosto z pokrowca ją wyciągnęłam ;)
Najlepiej mi jest w takich fasonach chyba:
http://picasaweb.google.pl/Inkageo/SlubAIN?authkey=Gv1sRgCPSpiP6DxOWiVw#5500718264247598770
Imagine there is no hate

inkageo

No ta odpada, obskoczyłam w niej już kilka imprez ;) Jest skończona ;)
Może zajrzę do simple, ale nie mam czasu na latanie po krawcowych, a tam ze mnie wszystko spada..
Imagine there is no hate

inkageo

No trochę nie bardzo, bo musiałabym zwężać, jak kupić to taką pasującą. Przejdę się do simple, może akurat coś bez zwężania się znajdzie. Oni to 34 robią na 68 cm w pasie, a prawie 8 cm zwężania, to już traci fason..
Imagine there is no hate